Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
zindrel

|
Postitatud: Püh Juun 06, 2010 01:04 Teema:
|
|
|
Viies osa
Ma loodan, et keegi viitsib mu mahajäänud sube vaadata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Juun 06, 2010 08:07 Teema:
|
|
|
Su subid on ees ju. Sarja subivad inglise keeles praegu ainult Big Pancake (ei tee HDs) ning Google Translator'iga töötav Guguru-TL. Nemad ei kõlba. Viimane kõlblik väljalase oli Commie oma, ja see oli kolmanda osa tarbeks. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Esm Juun 07, 2010 10:32 Teema:
|
|
|
AniDB väidab, et J-pwq teeb ka HD's. Ma küll nende omi vaadanud pole, aga minu meelest nad kasutavad ametlikke sube. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Juun 07, 2010 13:55 Teema:
|
|
|
zindrel kirjutas: | AniDB väidab, et J-pwq teeb ka HD's. Ma küll nende omi vaadanud pole, aga minu meelest nad kasutavad ametlikke sube. |
Ahaa. Nemad lasevad tt'sse ainult .ass faile üles. Tänks lingi eest! _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Püh Juul 25, 2010 00:29 Teema:
|
|
|
Kuues osa lõpuks valmis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Püh Juul 25, 2010 11:16 Teema:
|
|
|
Väga tore, ma juba ootasingi. Tänan! _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
PlastiLiin

|
Postitatud: Reede Sept 02, 2011 16:01 Teema:
|
|
|
Kas eestikeelseid osasi on praegugi võimalik saada? Siin teemas olevatest linkidest töötab veel ainult üks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Laup Sept 03, 2011 10:29 Teema:
|
|
|
PlastiLiin kirjutas: | Kas eestikeelseid osasi on praegugi võimalik saada? Siin teemas olevatest linkidest töötab veel ainult üks. |
Saab ikka, siin on lingid minu tõlgitud animele: zindreli fansubid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Okt 24, 2011 20:44 Teema:
|
|
|
See anime. Õige värk. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Esm Sept 09, 2013 14:40 Teema:
|
|
|
Vaatasin eile kõik osad järjest ära ja üle tüki aja üks anime mis mulle ikka tõeliselt hinge läks.
Peale selle, et see vapustav välja nägi oli see ka sisu poolest ülimalt hea - kordagi ei hakanud igav ning peategelase sisemist monoloogi ja tegelastevahelist dialoogi oli lausa lust kuulata. Üldse olid kõik tegelased huvitavad ja omamoodi isiksused.
Samuti on see lihtsalt geniaalne, kuidas Masaaki Yuasa suudab enda töödesse just õiges koguses subtle foreshadowing'u sisse panna ning lõpus kõik otsad perfektselt kokku tõmmata.
Siin teemas läbi käinud SHAFT'i animedega (spetsifiilisemalt Bakemonogatariga) võrdluse kohta ütleks nii, et kui Bakemonogatari üritas sügav ja kunstiline olla, siis Tatami Galaxy oli seda päriselt. Kui mõne SHAFT'i tööga seda võrrelda, siis on see pigem Sayonara Zetsubou Sensei sarnane kuid ka see on üsna far-fetched võrdlus.
10/10 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Okt 14, 2013 13:06 Teema:
|
|
|
Teate seda autorit onju. Kes tegi nagu selle tatami asja. Kirjutas või midagi. Ta kirjutas veel midagi ja seal olid tanukid, kellel oli iseäralik perekond, ja sellest tehti ka anime see suvi. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|