Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Püh Aug 10, 2003 21:02 Teema: Ghost in the Shell 2 - Innocence
|
|
|
Palju aega tagasi see oli, kui saime teada, et Production IG teeb GITSi järjekordset osa. Pool aastat?
Igatahes, nüüd on nad natuke kaugemale jõudnud ja isegi väikese treileri välja lasknud: selle leiab siit
Ka on nad valmis meitserdanud ühe kena ja isegi ingliskeelse kodulehe, kus filmi kohta tulevikus vast täpsemat infot andma hakatakse: kliki mind
Paistab, et seekord saab peategelaseks Batou. Muhe vanamees. Ning animatsioon näeb nii kuradima ilus välja. Ma loodan, et ma väga mööda ei pane, kui ma pakun, et sellest tuleb järgmise aasta üks parimaid ja oodatumaid animesi. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Aug 11, 2003 11:28 Teema:
|
|
|
kui see film suudab esimese filmi loodud ahistava tulevikuolme veel kaugemale viia, siis on ta erakordne ning treileri järgi on see film mu 'must get' -nimekirjas tipus. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Esm Aug 11, 2003 17:08 Teema:
|
|
|
Ootame ära siis on näha.
Tuleb vist alles kevadel välja? _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
Drizzit

|
Postitatud: Esm Aug 11, 2003 20:02 Teema:
|
|
|
Vqib olla kinodes hakkavad na"itama  _________________ Waiting is waisting for people like me... |
|
Tagasi üles |
|
 |
V6imendi
|
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Sept 25, 2003 16:18 Teema: fandom bleh : )
|
|
|
4 väiksemõõdulist pilti ja kakine babelfish versioon : ), näpatud ANNist.
suht mittemidagiütlevad, kuid all vasakul olev pilt on kuidagi.. hmm.. intrigeeriv mu arust : )[/url] _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Okt 17, 2003 23:29 Teema:
|
|
|
ja veel killuke GitSi, nimelt traileris mänginud lugu, täpsemalt öeldes selle algus siis:
Kimiko Itoh - Follow Me _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Pilu-Kelluke
|
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Esm Dets 01, 2003 00:59 Teema:
|
|
|
manic kirjutas: | aga siin ta on.. |
pigem siis juba http://www.thehawks.org/hawks/bt/ ja [haWks-DisTrO]Ghost_in_the_Shell_-_Innocence_Trailer_(ExtendedHQ)[Kotonoha].avi.torrent (55.79MB) |
|
Tagasi üles |
|
 |
manic hentai-baka

|
Postitatud: Esm Dets 01, 2003 02:09 Teema:
|
|
|
ohoo  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Pilu-Kelluke
|
|
Tagasi üles |
|
 |
manic hentai-baka

|
Postitatud: Reede Märts 12, 2004 08:10 Teema:
|
|
|
Hämmastavalt võimas OST muide..
( *_*) |
|
Tagasi üles |
|
 |
kinsa

|
Postitatud: Esm Märts 15, 2004 22:01 Teema:
|
|
|
gits on pärast hellsingi üks kõige rohkem overrated animesi : / vähemalt hellsing oli lahe |
|
Tagasi üles |
|
 |
Echolibrium
|
Postitatud: Esm Märts 15, 2004 22:12 Teema:
|
|
|
Overrated, on küll. Aga ikkagi hea. Paistab, et Innocence trumpab igal võimalikul viisil üle oma eelkäija üle, vähemalt animatsioonis, nagu treilerist näha on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Kolm Märts 17, 2004 00:04 Teema:
|
|
|
kinsa kirjutas: | gits on pärast hellsingi üks kõige rohkem overrated animesi : / vähemalt hellsing oli lahe |
mille poolest gits overrated on?
või noh okei, enam-vähem esimene anime mis läänemaailmas tõsiselt laineid lõi, aga imho oli selleks põhjust enam kui küll. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kinsa

|
Postitatud: Kolm Märts 17, 2004 21:07 Teema:
|
|
|
keskpärane anime : / eeldas veel ka eelnevaid teadmisi manga kohta. ei olnud midagi nii revolutsioonilist kui kõik rääkisid : / |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Kolm Märts 17, 2004 22:11 Teema:
|
|
|
It's popular, thus it's bad, it's mainstream, it's commerce
Nii, eks?
Kuigi rõõm näha, et anime populaarsus on nii kasvanud, et juba siin hakkavad üksikud seltsimehed pidama populaarsemaid teoseid halvaks ja kuidas see kaval väide oligi? Overrated?
PS! Pole mangat lugenud, kuid sügava mulje jättis ta küll. Kui sina aru ei saanud, ei tähenda, et see kõigega nii oleks. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
kinsa

|
Postitatud: Kolm Märts 17, 2004 22:36 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: | It's popular, thus it's bad, it's mainstream, it's commerce |
mitte üldse, narr hjarg : ( kahtlane on just see et ta polegi niivõrd mainstream.
vaid lihtsalt. isegi see sügav psühholoogiline masinate ja inimeste olemasolu küsimus või kuidas see kõik seal ka oli. pfäh. samas pole ma piisavalt pädev et seda põhjalikult argumenteerida. jääme selle juurde et kinnu ütleb "gits imes" ja kõik on rahul : ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Nelj Märts 18, 2004 13:01 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: | It's popular, thus it's bad, it's mainstream, it's commerce
PS! Pole mangat lugenud, kuid sügava mulje jättis ta küll. Kui sina aru ei saanud, ei tähenda, et see kõigega nii oleks. |
nõustun hjargiga.
kusjuures mulle isegi tundus, et see inimesed vs masinad-teema seal isegi ei olnud esmajärguline (kuigi mõtlemapanev). märksa huvitavam oli see oshiilikult keeruline plot, mis kogu filmi läbis. mul võttis ikka tubli 3 korda aega, enne kui aru sain, mis seal siis päris täpselt juhtus ja miks. võibolla olen ma muidugi pisut slow kah... ja muidugi see muss... mmm.
mangat olen ka lugenud ning kuigi manga oli ka eriti hea, ei saaks öelda, et ta nüüd peajagu filmist üle oli - piisavalt erinevad teised. lihtsam oleks võrrelda mangat ja sarja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Nelj Märts 18, 2004 13:19 Teema:
|
|
|
manic kirjutas: | Hämmastavalt võimas OST muide..
( *_*) |
mulle üldiselt see kenjii kawai t¹äntimine meeldis rohkem. see uus on nagu natuke liiga eurovisioonikas ja jätab pisut külmaks. eks näis, kuidas lõpptulemus on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|