Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Mai 12, 2010 21:49 Teema:
|
|
|
Niih, uuendasin nüüd ära esipostituse. Lisasin need juurde, kes vahepeal maksnud on. Kuna mul on jube kiire olnud, pole leidnud aega helistada, et lõplikku maksetähtaega paika panna, kuid ma arvan, et maikuu on kindlasti kõigil aega maksta.
Seega huvilised, andke teada! Piirarvu osalejatel ei ole
Vanusepiirang jätkuvalt 15+ _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ayra
|
Postitatud: Püh Mai 16, 2010 16:42 Teema:
|
|
|
Oleksin ka väga huvitatud kanuumatkast. Kas Tartust auto peale saaks muidu? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Helen.
|
Postitatud: Püh Mai 16, 2010 17:28 Teema:
|
|
|
Tahaksin väga tulla , aga vanusepiirang ei luba  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Mai 16, 2010 22:26 Teema:
|
|
|
Ayra kirjutas: | ... Kas Tartust auto peale saaks muidu? |
Kui autot Tartust tuleb, siis saab. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
skullkiller

|
Postitatud: Püh Mai 16, 2010 23:41 Teema:
|
|
|
MTI pidi autoga tulema ju... seal veel 2 vaba kohta.
Esilehele on autoga minejad kh kirjas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ayra
|
Postitatud: Esm Mai 17, 2010 08:19 Teema:
|
|
|
Eeldatavasti olen siis tulija. Kuna keegi mind eriti ei tunne ja mina neid samuti mitte, siis mõtlesin, et see matk oleks hea võimalus baka seltskonnaga tutvuda.
Kanuuga pole ma kunagi sõitnud, kuid see-eest süstaga olen mitu korda sellel jõel seigelnud. Et jälle midagi uut ja huvitavat!
Broneeriks ka siis ühe koha MTI autos. Raha maksan lähipäevil ära ja... jään ootama! |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Mai 17, 2010 10:11 Teema:
|
|
|
Vabandan autosegaduse pärast! Oled kenasti nüüd MTI autoliste nimekirjas!  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Mai 17, 2010 12:53 Teema:
|
|
|
Nii, panin nüüd paika viimase registreerimiskuupäeva: 4. juuni. Selleks kuupäevaks peab olema raha üle kantud!
Kui aga ei sobi näiteks palgapäevaga vms, siis julgelt teada anda. Leiab lahenduse  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ayra
|
Postitatud: Teis Mai 18, 2010 13:38 Teema:
|
|
|
Makstud. Huvitav, mis saab siis, kui meid kokku on paaritu arv? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rey

|
Postitatud: Teis Mai 18, 2010 19:22 Teema:
|
|
|
Ayra kirjutas: | Makstud. Huvitav, mis saab siis, kui meid kokku on paaritu arv? |
keegi sunniviisiliselt kaasa vedada? muud lahendust vist väga ei ole kui kahesed paadid kõik, päris jama üksi võimelda nagu tumm leilis kui teised kahe jõuga edasi sõuavad. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Mai 18, 2010 19:24 Teema:
|
|
|
Rey kirjutas: | Ayra kirjutas: | Makstud. Huvitav, mis saab siis, kui meid kokku on paaritu arv? |
keegi sunniviisiliselt kaasa vedada? muud lahendust vist väga ei ole kui kahesed paadid kõik, päris jama üksi võimelda nagu tumm leilis kui teised kahe jõuga edasi sõuavad. |
Pmst on olemas ka ühele inimesele mõeldud kanuud, kuid loodan siiski, et saame paarisarvu. Üksinda natuke tüütu rabeleda. Kuid mine tea, ehk mõni tahaks pigem üksi. See selgub siis aga alles juunis  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Teis Mai 18, 2010 19:25 Teema:
|
|
|
Kolm inimest saab ka ühte kanuusse panna ju . Ma oleks nõus küll (a) |
|
Tagasi üles |
|
 |
skullkiller

|
Postitatud: Teis Mai 18, 2010 20:00 Teema:
|
|
|
WeAreX kirjutas: | Kolm inimest saab ka ühte kanuusse panna ju . Ma oleks nõus küll (a) |
Selleks on olemas kolemsed kanuud.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Juun 02, 2010 10:04 Teema:
|
|
|
Nonii rahvas, juba järgmise nädala lõpus toimub meil kanuumatk! Veel on võimalik registreeruda!
Nüüd siis nende juurde, kes juba tulemas, või kes planeerivad veel tulla. Saatke mulle privaatteade, kus on sees:
1. sinu meiliaadress
2. kas sul on telk olemas, milline ja kui paju rahvast sinna mahub
3. kas sul on olemas mingit kaasaskantavad toidukeetjat, et nt hommikul saaks putru teha. Lõke võib küll ahvatlev olla, aga sellega läheb kauem.
4. oma telefoninumber, täisnimi ja kui alaealine, siis ühe vanema nimi pluss tema telefon. Alaealistel paluks anda minu nimi ja telefon ka oma vanematele.
Nüüd siis asjade juurde, mida PEAB kaasa võtma:
* RIIDED! Võtke kaasa riided ilusaks ilmaks, jahedaks ilmaks, vihmaseks ilmaks ning veel tagavaraga. Kunagi ei või teada, mis ilmaga tegu ning kas kanuu suudab ümber minna või ei. Tagavara alla käivad ka jalanõud! Kuigi mina pärast esimest veeskäiku lasin paljajalu edasi (: Midagi mütsilaadset ka kaasa!
* PRÜGIKOTID! Võtke kaasa terve rull suuri musti prügikotte. Nendesse paneme enda asjad sisse, et need märjaks ei saaks ja ära ei upuks. Kui kohale jõuame, pakime kõik ära.
* SÖÖK JA JOOK! Kindlasti sööge enne tulekut kõht täis või kui ei jõua, siis võtke kaasa. Arvestage, et päeva jooksul teete mõningaid söögipause ning õhtul ja hommikul tuleb üks korralikum söömine! Kui jõuame sinna telkimisplatsile, on söögiga ilmselt kergem, kui ei, siis peame ise midagi välja nuputama.
* MAGAMISKOTT! Väga vajalik asi, et öösel mõnusalt magada. Ma ei oska ennustada, mis ilm kahe nädala pärast on, kugi lubab midagi vihmasemat ja jahedamat hetkel, aga me ju teame, kuidas need kahenädala ennustused on (: Igastahes magasmikott ja mingi alus kaasa. Öösel läheb, vaatamata ilmale jahedaks. Paigutame küll nii, et keegi poleks üks kusagil telgis, aga vaatamata sellele! Kel soovi, võib muidugi võtta veel mingi teki kaasa.
* SÄÄSETÕRJE! Me kõik teame, kuidas see aasta nende sääskedega veekogude ääres on (: Seega hiigelkogus igast sääse- ja puugitõrjet kaasa. Kui juba eelmine aasta oli juunis väljakannatamatult palju sääski, siis seekord on neid neljakordselt rohkem!
* VEEKINDLAD KOTIKESED! Ärge arvake, et te märjaks ei saa. Kindlasti saate! Seega võtke enda dokumentide ja mobiilide jaoks kaasa mingid veekindlad kilekotikesed ja kinnitake need mingi kotikesega omale kaela ümber. Kui soovite oma fotokat või kaamerat kaasa võtta, siis see ka soovitatavalt veekindlasse kotti ümber kaela.
* TOIDUNÕUD! Lisaks söögile ja joogile peaks teil olema ka midagi kaasas, millega süüa. Sõltuvalt siis sellest, mis te kaasa võtate (:
* VESI! Söögi ja joogi kõrvalt tooks välja eraldi ka veepudelite olulisuse. Kui meil on palav ja päikseline päev, siis on kindlasti vaja vett!
* PÄIKSEKREEM! Te ei kujuta ette, kui hästi päike jõel võtab. Mul olid pärast sõitu kanuust jäänud randid jalal (: Et osa jalga oli kauu varjus, osa mitte. Siinjuures mainin veel, et igaksjuhuks võtke mingi peakate kaasa.
* KAART! Kuigi ma kavatsen mõne eksemplari meie teerajast välja printida, siis oleks hea, kui te kõik seda ise ka teeksite. Tee ise pole küll eriti paljude harudega, kuid parem on! Alguspunkt on Lätis (pisike küla, Soomaa kaardil tähistatud punase punkt 9ga), lõppunkt Toris.
* TELK! Ei saa ikka läbi telgita, kuigi antud juhul uurin ma välja, kellel mis telgid on ja vastavalt sellele vaatab, kellel telk kaasa ja kellel mitte. See selgub meilivahetuses! Igastahes leppige telgijagamisega, õhtul läheb liiga jahedaks ning mitmekesi soojem.
* HEA TUJU! See, ma arvan, ei vaja kommentaare (:
Hetkel kõik, mis välja mõelda suutsin. Kui tunne, et jäi midagi ära, siis kirjutage julgelt!
 _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
skullkiller

|
Postitatud: Esm Juun 07, 2010 11:30 Teema:
|
|
|
Tekkis selline mõte , et minna juba reede õhtul kohale. Plaan minna Ewty autoga. Praegu paigutaks end Ewty autole ümber ja jätaks MTI autos ühe koha vabaks. Kohale jõudes oleks ööbimine telgis võtan magamiskotte kah kaasa. Praegu on pakkuda Ewty autole 2 vaba kohta kuna stopa ei tulegi Tartust.
Andke teada kui tahate tulla.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Juun 07, 2010 11:35 Teema:
|
|
|
skullkiller kirjutas: | Tekkis selline mõte , et minna juba reede õhtul kohale. Plaan minna Ewty autoga. Praegu paigutaks end Ewty autole ümber ja jätaks MTI autos ühe koha vabaks. Kohale jõudes oleks ööbimine telgis võtan magamiskotte kah kaasa. Praegu on pakkuda Ewty autole 2 vaba kohta kuna stopa ei tulegi Tartust.
Enne sellist asja pean ma kõigepealt kohalikega ka rääkima, või kuidas Me ei suundu alguses sinna, kust kanuutamine algab, vaid mujale, kust meid siis kanuutamise algusesse viiakse. Aga ma helistan neile ja räägin täpsemalt läbi asjad. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Esm Juun 07, 2010 21:23 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | skullkiller kirjutas: | Tekkis selline mõte , et minna juba reede õhtul kohale. Plaan minna Ewty autoga. Praegu paigutaks end Ewty autole ümber ja jätaks MTI autos ühe koha vabaks. Kohale jõudes oleks ööbimine telgis võtan magamiskotte kah kaasa. Praegu on pakkuda Ewty autole 2 vaba kohta kuna stopa ei tulegi Tartust.
Enne sellist asja pean ma kõigepealt kohalikega ka rääkima, või kuidas Me ei suundu alguses sinna, kust kanuutamine algab, vaid mujale, kust meid siis kanuutamise algusesse viiakse. Aga ma helistan neile ja räägin täpsemalt läbi asjad. |
ma arvan, et see pole ÜLDSE oluline genky...
me võime kuskil seal lähedal ööbida ja ikkagi hoiaksime mitu tundi sõiduaega kokku |
|
Tagasi üles |
|
 |
toomas

|
Postitatud: Teis Juun 08, 2010 12:41 Teema:
|
|
|
Kas MTI auto peale mahub veel?
Tuleks ewty autoga, aga reede õhtul oleks vaja olla Tartus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tch

|
Postitatud: Teis Juun 08, 2010 17:20 Teema:
|
|
|
uvaaaaaaaaaaaaaah...........
oota kuna praegu on paaritu arv(kui ikka on veel) kas ma võin ka tulla?(A) _________________ Tavaliselt kirjeldatakse mind nii: a)äärmiselt lahe friik b) täielik tüütus |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Teis Juun 08, 2010 18:54 Teema:
|
|
|
minu arust on lostinthemist ka tulemas ja toomast pole nimekirjas :S |
|