Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Rey

|
Postitatud: Teis Apr 27, 2010 13:11 Teema:
|
|
|
tahaks tegelt trummi õppida aga kuna endal pilli pole, täiskomplektid üsna krõbeda hindega ja aega kah väga pole sis on arvata et teleka ees guitar hero/rock bandi toksimisest asi suurt kaugemale ei jõuagi  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Teis Apr 27, 2010 13:55 Teema:
|
|
|
humm, noh, ma õpin sõbra käe all ja käime harjutamas tema koolis...kui aga oled kooli lõpetanud siis võid otsida, ehk leiad mingi odava bändiruumi, kus ei ole täiesti ära lõhutud trummikomplekt ja otsid endale juhendaja ka . |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rey

|
Postitatud: Teis Apr 27, 2010 17:02 Teema:
|
|
|
hmm polegi väga paha idee mida rohkme selle peale mõtlen. präegu masu ka ja igasugu vinget nodi liikvel üsna sootsalt kel raha hädasti vaja.
nii et mine tea võibolla vaatangi varsti mingid odavad juustud ära. hiljem kui juba käsi, jalg paremini käib ja kõrv kuuleb sis saab nahad ära vahetada ja kui külm ära ei võta sis saab must asja kah ehk kunagi  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enriko

|
Postitatud: Teis Apr 27, 2010 19:04 Teema:
|
|
|
Rey kirjutas: | tahaks tegelt trummi õppida aga kuna endal pilli pole, täiskomplektid üsna krõbeda hindega ja aega kah väga pole sis on arvata et teleka ees guitar hero/rock bandi toksimisest asi suurt kaugemale ei jõuagi  |
Vähemalt on sul midagigi, millega hetkel harjutada. Mina oma biitboksimisest ja pastakatega vastu lauda toksimisest kaugemale ei jõuagi. _________________
ONE PIECE! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Raidomo

|
Postitatud: Teis Apr 27, 2010 23:36 Teema:
|
|
|
aga kuhu jääb igasugune elektrooniline kompositsioon? Mulle meeldib just mõne progega valmis teha mõni lugu, kui lõpuks hakkab see intrumentide peal kõlama, siis ekstaas ja külmavärinad tulevad peale uuuuh! _________________ kookis |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enriko

|
Postitatud: Kolm Apr 28, 2010 10:56 Teema:
|
|
|
Elektroonilist kompositsiooni oskab igaüks teha - kes paremini, kes halvemini.
Tõelise muusikariista mängimisel tuleb välja, kas inimene ikka on tõeliselt muusikasse armunud või ta niisama tinistab noote.
Neid kahte ei anna minu arust võrreldagi. _________________
ONE PIECE! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Raidomo

|
Postitatud: Kolm Apr 28, 2010 12:22 Teema:
|
|
|
Unustasin lisada, et mõne pilliga koos ekperimenteerides. See eelmine lause oli küll segane. Mis asi on üldse tõeline muusikariist? Kuidas sa üldse mõnda enda loomingut tegema hakkad, kui sa ei tinista niisama oma pilliga  _________________ kookis |
|
Tagasi üles |
|
 |
Silvia

|
Postitatud: Nelj Mai 06, 2010 15:58 Teema:
|
|
|
Kuuendat aastat mängin süntesaatorit , klaverit ka .
Õppida tahaks mitmeid pille : Kitarr , saksofon , elektriline viiul ... neid on veel  _________________ >.< |
|
Tagasi üles |
|
 |
Helen.
|
Postitatud: Nelj Mai 06, 2010 18:18 Teema:
|
|
|
Tahaksin õppida mingit pilli , aga ei suuda valida . Liiga palju valikuid : süntesaator , kitarr , viiul (elektiline) , trumme tahaks ka katsetada .
Ma olen üldse selline inimene , kes ei suuda midagi valida ..  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Nelj Mai 06, 2010 18:21 Teema:
|
|
|
Helen. kirjutas: | Tahaksin õppida mingit pilli , aga ei suuda valida . Liiga palju valikuid : süntesaator , kitarr , viiul (elektiline) , trumme tahaks ka katsetada .
Ma olen üldse selline inimene , kes ei suuda midagi valida ..  |
Hmmm... Mõtle miks sa pilli tahad mängida, mis lugusid sa selle peal tahad mängida jne. |
|
Tagasi üles |
|
 |
fayt

|
Postitatud: Esm Mai 10, 2010 23:04 Teema:
|
|
|
Electric guitar is my passion  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rin-Riko

|
Postitatud: Teis Juun 15, 2010 14:18 Teema:
|
|
|
klaverit 6 aastat ja 4 aastat klassikalist kitarri  _________________ Weirdo at your service  |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Reede Juun 18, 2010 22:31 Teema:
|
|
|
ma proovin pulli pärast vasaku käega kitarri õppida, kuidas ma saaks oma vasema käe, mis tõmbab keeli, sujuvamalt tööle, mingeid harjutusi oleks vaja. Ise ei mäleta üldse oma esimesi samme parema käelisena :/..
Viimati muutis seda shether (Laup Juun 19, 2010 01:47). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Reede Juun 18, 2010 23:14 Teema:
|
|
|
Suupilli, flööti või torupilli tahaks osata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Reede Juun 18, 2010 23:45 Teema:
|
|
|
Kavatsen lähiajal basskitarri osta ja seda õppida.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rin-Riko

|
Postitatud: Laup Juun 19, 2010 02:15 Teema:
|
|
|
shether kirjutas: | ma proovin pulli pärast vasaku käega kitarri õppida, kuidas ma saaks oma vasema käe, mis tõmbab keeli, sujuvamalt tööle, mingeid harjutusi oleks vaja. Ise ei mäleta üldse oma esimesi samme parema käelisena :/.. |
proovi esimese ja teise sõrmega kiiremini ja kiiremini kahe keelte vahetust ja siis proovi kergemaid lugusid mida alguses mängitakse nagu sepa poisid ect ect ma ei tea kas see aitab muidugi ma ise a parema käeline ei ole vasakuga üritanudki  _________________ Weirdo at your service  |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Juul 12, 2010 14:36 Teema:
|
|
|
Pool unistust läks peaaegu täide, sain tuttava käest laenuks töökorras 4/4 suuruses nailonkeeltega akustilise kitarri ja annan endast 110%, et Endo Kenji "Bob Lennon" selgeks saada. Esimene salm ja refrään on enamvähem juba.
Süntesaator aga kogub nurgas tolmu. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
HitomiNana

Liitunud: 8 Okt 2010 Postitusi: 27 Asukoht: Fields of Cherry Blossoms
|
|
Tagasi üles |
|
 |
aiyoru
|
Postitatud: Reede Nov 05, 2010 17:11 Teema:
|
|
|
bass kitarr^^
esinesin 29.oktoober 2010 t2he noortekas b2ndiga
loodan et pilt liiga suur ei ole |
|
Tagasi üles |
|
 |
NyappyInMyHeart

|
Postitatud: Reede Nov 05, 2010 21:02 Teema:
|
|
|
Klaverit õpin eraõpetaja juures, kunagi käisin muusikakoolis ka, aga jätsin pooleli  _________________ それでも人生は美しい .
kiyoha higurashi |
|
Tagasi üles |
|
 |
|