Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Mai 05, 2010 17:58 Teema:
|
|
|
Ei ole nii lihtsad need asjad, ei ole. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Mai 05, 2010 18:12 Teema:
|
|
|
Nagu pudingu wiki kirje näitab, mõistetakse maailma eri paikades selle all erinevaid toite. Küsimus on, miks ühel eestimaalasest mehepojal peaks äkitselt tulema tahtmine naturaalset pudingut ära põlata ja mingite jaapani tarretisekreemide peale ilastada.
"Tere" pudingud on kusjuures väga head ja pigem tarretise kui kohupiima moodi, nii et ei mõista milles probleemi. Ilmselt pole sa kunagi kodust pudingut saanud, mis rohkem vedela mannapudru kui tarretise moodi. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
animegun1

Liitunud: 10 Sept 2008 Postitusi: 397 Asukoht: Tallinn - LA/Mustakivi
|
Postitatud: Kolm Mai 05, 2010 20:10 Teema:
|
|
|
Mõndadel inimestel lihtsalt tekib okserefleks teatud asjade vastu. Ma mäletan, kui ma väike olin, siis pidin ma mingit kalapirukat sööma, mille ma pärast bussipõrandale maha oksendasin. Aga võibolla sain hoopis mingi pisiku külge. Vastikum asi mida endale sisse ajasin oli täielikult sibulaga kaetud võileib koos teega algkoolis peale pikka päeva. Mõne jaoks võibolla on see unelmate söök, aga noortel lastel on keeled tundlikumad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
magicalmuffin tik-tak

|
Postitatud: Kolm Mai 05, 2010 21:03 Teema:
|
|
|
Ei tasu unustada, et jutt käis ühest ilgelt ülesuhkrustatust tootest.
250g Tere Vanillipuding!
vedela mannapudru vastu pole mul midagi kahel tingimusel:
1) Sa ei kutsu seda pudinguks
2) Sa ei pane sinna rohkem suhkrut kui muid koostisained
Päri nii ei saa ikka, kujuta ette, tuleb Jaanipäev, lähed grilli äärde ja tellid pulga ¹a¹lõkki. Vennike torkab paar hernest, natuke sibulat, punast pipart ja paar tomativiilu pulga otsa, naeratab, ulatab selle sulle ja ütleb 'Teie ¹a¹lõkk!'
Virutaks kohe lõuga, sellise jutu peale!
Sama on pudinguga, kui vedelat mannapudru taolist kohupiimamassi tahan siis ei osta ju selle asemel pudingut! |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Kolm Mai 05, 2010 21:15 Teema:
|
|
|
Hea kraam =). _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ayra
|
Postitatud: Kolm Mai 05, 2010 21:56 Teema:
|
|
|
Mul tuli küll isu peale!
Selles mõttes, et vahet pole ju, kuidas sa seda kutsud, olgu ta puding või tarretis või hoopis vedel mannapuder. Samaks jääb ta ikkagi. Nagu Shakespeare kunagi kirjutas:
"A rose by any other name would smell as sweet."
Tarretised on head, pudingud on veel paremad ja seened on ka njämmad! Kivides ma nii kindel pole...
Milleks vaielda, kui saab kakelda  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Mai 06, 2010 17:39 Teema:
|
|
|
Omnom... mulle küll see puding maitseb, mis sa siin linkisid.
Mis puudutab neid seenekrõpse, siis proovisin sinu jutu peale ära, kuna seened mulle väga meeldivad. Ei leidnud, et oleks ilgelt vastikud olnud. Omapärase maitsega küll, sest pole harjunud laiahaardelise maitsvealikuga krõpse sööma. Aga täitsa söödavad.
Seened for the win! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
magicalmuffin tik-tak

|
Postitatud: Laup Mai 08, 2010 18:43 Teema:
|
|
|
Miks keegi ei maininud ei krõpsudes on seeni/sibulat/beekonit/hapukoort samapalju kui krabipulkades, krabi liha, ehk 0% |
|
Tagasi üles |
|
 |
animegun1

|
Postitatud: Laup Mai 08, 2010 19:56 Teema:
|
|
|
Noo ühe protsendi pingutavad nad ikka välja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
animegun1

|
Postitatud: Teis Juun 22, 2010 11:43 Teema:
|
|
|
Proovisin täna seda Eestis uut Ameerika RC Cola't ja maitse on nagu koola ikka, kuigi lahjam ja vähekese teistsugune kui Coca Cola.
http://et.wikipedia.org/wiki/RC_Cola |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Teis Juun 22, 2010 12:24 Teema:
|
|
|
magicalmuffin kirjutas: | Miks keegi ei maininud ei krõpsudes on seeni/sibulat/beekonit/hapukoort samapalju kui krabipulkades, krabi liha, ehk 0% | krabipulkades on ~100% krabiliha ja see maksab ropult palju. See mida tavainimene poest ostab ei ole tegelt krabipulgad vaid surimi. Lihtsalt aja jooksul on nimi omistatud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|