Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
antiviirus

|
Postitatud: Püh Mai 02, 2010 22:44 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | antiviirus kirjutas: |
Ehk siis käi pinda oma vanematele, et nad annaks raha kalli kostüümi jaoks. |
osta töö omale parem |
See oleks parem lahendus. Kuid fakt on see et enamus tegeleb õppimisega ning pole sama suutlikud nagu teie, Stopa. Fakt on see, et cosplayks on raha vaja. Tasuta neid kostüüme ei saa ning ma kahtlen, et keegi sel eesmärgil ka tööle läheks. _________________ The guy with the top hat~. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Triip
|
Postitatud: Püh Mai 02, 2010 22:44 Teema:
|
|
|
Eks oli vägev üritus küll ja öömaja koht oli võimas ,no kohe ööklubi nimega pussy kõrval .  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Mai 02, 2010 22:55 Teema:
|
|
|
antiviirus kirjutas: | Fakt on see, et cosplayks on raha vaja. |
Fakt? Ha ha ha. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Püh Mai 02, 2010 23:37 Teema:
|
|
|
antiviirus kirjutas: | Ise valmistades saaks küll odavamalt, kuid enamus algmaterjali on ka üpriski kulukas. |
Kui hakata tegema kostüümi, milles on lademetes detaile, siis jah. Mul on selline olukord, et kogu kostüüm on ühes toonis, lihtsalt erinevate detailidega. Saabastega nigel lugu, kuid saab sellestki üle. Ainus pind sõrmes on tegemine. Jah, eile õhtul oli õmblusmasinaga tore vuristada, kuid kuna ma olen õmblemises suhteliselt n00b, siis ei saanud ma eriti palju teha.
Samas ei oleks mu vanemad kindlasti nõus paari tuhande eest mulle kostüümi ostma, ja omal on see summa kõrvale pandud hoopis elektroonikavidinate jaoks. Ja õmblejal teha lasta - ei tänan.
Kui õigesti mäletan, siis sai ostetud vist kolm meetrit ~160.- eest. Ja lisaks veel mingi meeter, mille hinda ei tea.
Aga jah, annan tõotuse - AniMatsuril saate mind self-made cosplay's näha. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Esm Mai 03, 2010 08:00 Teema:
|
|
|
minu õde on ise õmbleja ja teeb kõik riided ise. Tartus on selline koht riiamäel abackan, kus toimub igasuguseid allahindlusi. Alati läheb ta sinna, kui riiet vajab. Praegust on masu ja kõigil pole nii palju raha, et riiete peale kulutada. ise käin tööl ja näen kui palju raha läheb elamiseks.
Kui tahad korralikult külmkappi täis osta, siis alla 500 krooni pole mõtet arvestada. Isegi minu tuttavad ei saa aru, miks ma üldse animesid vaatan, sest nendele tundub see igav ja nad väidavad et nad on suured juba aga mitte lapsed. Ok see oli natuke teemast mööda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartoonmaniack

|
Postitatud: Esm Mai 03, 2010 19:55 Teema:
|
|
|
oh~! pildid on üleval Läti oli jummi lahe *mina see mustas* |
|
Tagasi üles |
|
 |
aiyoru
|
Postitatud: Esm Mai 03, 2010 20:21 Teema:
|
|
|
cartoonmaniack kirjutas: | oh~! pildid on üleval Läti oli jummi lahe *mina see mustas* |
pildid on yleval? kus?
sestbakas n2en mina ainult 3 pilti hetkel |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Mai 03, 2010 20:46 Teema:
|
|
|
aiyoru kirjutas: | pildid on yleval? kus?
sestbakas n2en mina ainult 3 pilti hetkel |
Piltidega läheb natuke aega, sest suutsin ühe teise ürituse pildid arvutist kustutada ja nüüd taastan need enne ära kui Läti festi omadega tegelema hakkan. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Triip
|
|
Tagasi üles |
|
 |
MyLeafy

|
Postitatud: Esm Mai 03, 2010 21:29 Teema:
|
|
|
haha, täh Triip
aa, ja mina olen seal ühisel pildil see kelle nime meelde ei tulnud  _________________ ----------------------------------------------
That's for me to know and for you to... |
|
Tagasi üles |
|
 |
aiyoru
|
Postitatud: Esm Mai 03, 2010 21:44 Teema:
|
|
|
genky 2ra muretse
&
tnx triip |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Teis Mai 04, 2010 00:06 Teema:
|
|
|
Aitäh, ShinNatsume!
AnimeFest oli muidu üritusena vägagi korda läinud ja võrratult hea tunne oli seal cosplay'd teha. Kui jõudsime kohale, siis kohe tuldi minu juurde ja küsiti, kas pilti saab teha enne, kui jõudsin üldse piletit osta. Tõenäoliselt tulen Animatsurilegi sama cosplay'ga. Väga korda läinud nädalavahetus, kuigi käed on siiani õrnalt tundlikud mõõga käes hoidmisest. Nõustun Stopaga, istusin ka mingite tüüpide kõrval, kes lõhnasid ebameeldivalt alkoholi järele ja jõid ka mingit kahtlast siidrit.
Googeldamise kaudu leidsin veel pilte AnimeFestist.
http://www.flickr.com/photos/aigarius/sets/72157623984654192/ _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Panda

|
Postitatud: Teis Mai 04, 2010 11:43 Teema:
|
|
|
Yay, pildid!
Ma oleksin võinud tegelt natuke rohkem vaeva näha oma cosplayga(...ma olin see maid<.<). Arvatavasti teen Animatsuri jaoks uue. |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Nelj Mai 06, 2010 10:23 Teema:
|
|
|
Mõningaid videosid, mis hetkel leidsin:
AnimeFest 7 in Riga: Roz0en Dolls - Alice Game dance
G-Dragon-Heartbreaker
AnimeFest 7 Riga - Bo Peep intermission
Animefest 7 Riga 2010 Kuroshitsuji
Animefest 7 Riga 2010 Temari dance
Enamik videosid on teisel päeval tehtud.
Edit: leidsin veel korraliku portsu häid videosid, parimad noppisin välja:
AnimeFest 7 - Silent Hill - Defilé Kohapeal oli seda üsna epic vaadata, külmavärinad käisid isegi korraks läbi.
AnimeFest 7 - Devil Brothers - Dante vs. Nero Epic võitlus Dante ja Nero vahel.
Hetalia Üks parimaid vist, kuigi väike pettumus oli, et Eesti lippu polnud.
AnimeFest 7 - Dante's Birthday Kurikuulus ¹ket¹, kus püsti pandud seinake kukkus pidevalt maha.
AnimeFest 7 - Verona Üsna geniaalse lõpuga (vihje: Assassin's Creed).
AnimeFest 7 - Dance
AnimeFest 7 - Rozen Dolls - Dance
AnimeFest 7 - Статный рис - Жил-был Сдох Üks parimaid asju, keskel on korralik võitlusstseen ja selle video lõpp on üks kõige geniaalsemaid asju, mis AnimeFestis toimus. Kui ei viitsi vaadata kogu videot, siis lõpp t¹ekake kindlasti üle!  _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartoonmaniack

|
Postitatud: Nelj Mai 06, 2010 14:37 Teema:
|
|
|
silent hill oli täielikult vingeee.. :3 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Mai 06, 2010 17:40 Teema:
|
|
|
lostinthemist kirjutas: | AnimeFest 7 - Статный рис - Жил-был Сдох Üks parimaid asju, keskel on korralik võitlusstseen ja selle video lõpp on üks kõige geniaalsemaid asju, mis AnimeFestis toimus. Kui ei viitsi vaadata kogu videot, siis lõpp t¹ekake kindlasti üle!  |
Väike seletus ka siia juurde, miks see nii geniaalne lõpp on. See, kelle joonistus seal ilmub ja mille ees kõik kummardavad, on Lätis see tegelane, kes kõiksugu animeteemalisi üritusi (ka AnimeFest) korraldab ning tema minuteada veab ka animepoodi, mis neil seal on Ühesõnaga nende animeguru
Ise ma istusin sel ajal lava ees maas ja pildistasin esinejaid. Korraldaja istus esireas, ¾ürii kõrval. Hullult hea reaktsioon oli tal selle peale
Pilt ja pildil olija reaktsioon. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Nelj Mai 06, 2010 17:48 Teema:
|
|
|
Kas kuskil mujal ligidal välismaal veel selletaolisi üritusi millalgi toimub?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Mai 06, 2010 18:23 Teema:
|
|
|
ninjaking241 kirjutas: | Kas kuskil mujal ligidal välismaal veel selletaolisi üritusi millalgi toimub?  |
Augustis peaks olema Rootsis animefest. Kui ma ei eksi, olid kuupäevad 13.-15. august. Ehk Baka suvise kokkutuleku aeg  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ivan the terrible

|
Postitatud: Nelj Mai 06, 2010 23:06 Teema:
|
|
|
Riias оn veel suve lõpus cоsplay cоn, nii et ärge maha mahage, ja Venemaal оn kоgu aeg palju üritusi erinevates linnades erineval ajal. _________________
http://myanimelist.net/profile/Inquisitor1 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|