Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Enriko

|
Postitatud: Laup Apr 24, 2010 21:29 Teema:
|
|
|
Võhik kirjutas: |
"Oo sport, sa oled raha!" oli teema, mille ette lugemine kutsus kindlasti nii mõneski klassis esile naerupurskeid. |
Nagu näiteks meie lõpuklassides...
Otepääl oli eriti hea see, et direktor ütles : "Täna on väljas ka väga ilus ilm"
Hääl rahvasummast : "Väga kevadine"
... Väljas sajas paksu lund sel hetkel. _________________
ONE PIECE! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ayra
|
Postitatud: Püh Apr 25, 2010 09:00 Teema:
|
|
|
Eile sai jah kirjandit kirjutatud.
Käiku läks 5. teema "Me kõik elame sama taeva all, kuid meil kõigil ei ole üks ja sama silmapiir." (Konrad Adenauer)
Ei ütleks, et väga raske oli, aga aeglaselt läks see kirjutamine küll. 5.5 tundi ühe koha peal istudes pole just meeldiv...
Võhik kirjutas: | "Oo sport, sa oled raha!" oli teema, mille ette lugemine kutsus kindlasti nii mõneski klassis esile naerupurskeid. |
Ja nii oligi! Pinge võttis kohe maha. Aga üpris head teemad olid siiski. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enriko

|
Postitatud: Püh Apr 25, 2010 16:16 Teema:
|
|
|
Ayra kirjutas: | Eile sai jah kirjandit kirjutatud.
Käiku läks 5. teema "Me kõik elame sama taeva all, kuid meil kõigil ei ole üks ja sama silmapiir." (Konrad Adenauer)
Ei ütleks, et väga raske oli, aga aeglaselt läks see kirjutamine küll. 5.5 tundi ühe koha peal istudes pole just meeldiv...
|
Oli öeldud, et see oli teema, millel võis tekkida raskusi sisu ja pealkirja sidumisel korrektselt aka. laiali võis valguda jutt. Sul seda tunnet ei tekkinud ?
Ma istun päevad läbi ühe ja sama koha peal, mulle polnud see miski muutus. _________________
ONE PIECE! |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Püh Apr 25, 2010 22:23 Teema:
|
|
|
Endalgi oli kirjand ja valisin teemaks "Haridus - kas kohustus või võimalus?" Loodan, et läks hästi ja olen rahul, kui saan vähemalt 60-70 punkti. Viimased 45 minutit kirjutasin puhtandit lausa elu eest, nii kiiresti kui suutsin ja lõpetasin viimsel minutil. Närvid olid küll pärast tohutult läbi, rääkimata kangest käest.  _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Püh Apr 25, 2010 23:23 Teema:
|
|
|
Aga ei pea ju 5,5h järjest ühe koha peal istuma. Ma käisin vahepeal niisama koridori peal jalutamas ja pidevalt Õigekeelsus Sõnaraamatu juures naljakaid sõnu otsimas, kuna mul oli veidi igav/viskas üle kirjandist. Mustandi kirjutasin kahe tunniga ning kolm tundi jäi aega viimistlemiseks. Pool tundi enne aja lõppemist andsin kirjandi ära, et vältida meeletut inimestelaviini, mis aja lõppedes oleks garderoobi poole voolanud.
Käele aga lõpukirjand ülse ei meeldinud. 9lk (5lk mustand+4lk puhtand) teksti kirjutamine pastakaga, millelt on tulnud pehme kumm veel ära, pole üldse hea. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Esm Apr 26, 2010 09:15 Teema:
|
|
|
ma kirjutasin mingi aeg tagasi kirjandi. suht tore oli. aega jäi räigelt üle, jooksin esimesel võimalusel minema, sest eisuutnud istuda seal. selg valutas nagu madafakk ja olin suht räigelt medikamentide mõju all. sain ainult 64 punna ilmselt üks eelu kesisemaid kirjandeid. aga uuesti ei viitsi küll iial teha seda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ayra
|
Postitatud: Esm Apr 26, 2010 15:56 Teema:
|
|
|
Enriko kirjutas: |
Oli öeldud, et see oli teema, millel võis tekkida raskusi sisu ja pealkirja sidumisel korrektselt aka. laiali võis valguda jutt. Sul seda tunnet ei tekkinud ?
Ma istun päevad läbi ühe ja sama koha peal, mulle polnud see miski muutus. |
Natuke tekkis küll tunne, et kirjutan teemast mööda, aga ma üritasin ikkagi piiris püsida. Üks lõik korraga ja väga ilusti sai kirjutatud. Aga jah, pean nõustuma, see oli tohutult laia valdkonnaga ja ma ikka murdsin kõvasti pead, milliseid näiteid tuua, sest kõik ei mahtunud ära!
No, ilmselt sa oled siis selle istumisega treenitud. Ma ikka vajan jalutamist, aga eksami ajal üks tualetiskäik eriti ei aita  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Apr 26, 2010 19:01 Teema:
|
|
|
Ega bakalaste seas leidu juhuslikult mõnda tallinlast, kellel plaan lähima kuu või kahe jooksul elamist otsida? Või siis mõni mittetallinlane, kes plaanib Tallinna tulla? Nimelt leidsin ühe hea üürikorteri (bussijaama lähistel, 2500.-/kuu + kommunaalid), mis kolmele inimesele sobiks päris mõnusalt elamiseks. Paneelmaja, teine korrus, kolm tuba, möbleeritud. Otse omanikult, oodatud on ka tudengid.
Plaanin ise nimelt endale üürika muretsemist ning otsiks korterikaaslasi
Kellel huvi või on täpsemaid küsimusi, võiks mulle privaatteatega teada anda. Kuna pakkumine suht hea, siis ei tea, kaua alles püsib. Seega võiks endast kiiremas korras märku anda!
Bakakommuun? _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Esm Apr 26, 2010 19:34). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Panda

|
Postitatud: Esm Apr 26, 2010 19:31 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Ega bakalaste seas leidu juhuslikult mõnda tallinlast, kellel plaan lähima kuu või kahe jooksul elamist otsida? Või siis mõni mittetallinlane, kes plaanib Tallinna tulla? Nimelt leidsin ühe hea üürikorteri (bussijaama lähistel, 2500.-/kuu + kommunaalid), mis kolmele inimesele sobiks päris mõnusalt elamiseks. Paneelmaja, teine korrus, kolm tuba, möbleeritud. Otse omanikult, oodatud on ka tudengid. |
Kas sa mõtled seda, mis on Juhkentali 23? Kui, siis sa oleksid minust 5 minutilise jalutuskäigu kaugusel  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rey

|
Postitatud: Esm Apr 26, 2010 19:53 Teema:
|
|
|
2500 kolme toalise eest on küll ikka päris hea (tartu hindu arvestades igaljuhul). mörisne siin küll nii sama kuna endal tallinasse asia pole.
aga bakakommuun kõlab küll eriti ägedalt. samm edasi oleks maja kus piisavalt kortereid ja pinda et KÕIK bakalased sinna ära mahuks. vat see oleks küll über crazy ja fun place to be  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Esm Apr 26, 2010 20:28 Teema:
|
|
|
I AM SPARTACUS! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ketsuya

|
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Esm Apr 26, 2010 20:32 Teema:
|
|
|
NO, I AM SPARTACUS! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Happles
|
Postitatud: Esm Apr 26, 2010 20:33 Teema:
|
|
|
shether kirjutas: | NO, I AM SPARTACUS! |
NO, I AM SPARTACUS! |
|
Tagasi üles |
|
 |
taco

|
Postitatud: Esm Apr 26, 2010 20:36 Teema:
|
|
|
otsin küll uut elamist Tallinnas, aga see ei ole vist päris see. Soov oleks et ise võimalikult palju sisustada(ehitada). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Esm Apr 26, 2010 23:27 Teema:
|
|
|
Täna õppejõud tuletas meile meelde, et järgmine aasta on aeg täiskasvanuks saada ja bakatöö peale mõtlema hakata. Õigemini siis juba oktoobriks teema- ja juhendajavalik teha. Nüüd on aga pea tühi, teemavalik kesine - lingvistiline pool nõrk, raamatuanalüüs ei paku pinget. Peab millegi originaalsema peale tulema.
Kirjanditest rääkides pean ma siiski taaskord ära mainima kui uhke ma oli kui suutsin oma kirjandisse (tõenäoliselt) edukalt sisse toppida ühe animenäite. 80 punkti oli saagiks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Esm Apr 26, 2010 23:43 Teema:
|
|
|
julgen väita, et tähtis ei ole mida sa kirjutad, vaid kui hästi. Iga viimase kui kirjandireegli vastu räigelt eksides, kirjutasin omal ajal poolteist A4 jutustavat sissejuhatust selle kohta, kuidas homoseksuaalid hävitavad ühiskonda oma pedetsemisega. Sõnastasin küll märksa viisakamalt selle, aga mõte jäi samaks. Nagu bushidon, tõin animet ka sisse, ei mäleta, kas GitS või Bebop. Tulemus 94 punkti.
Üsna jube on vaadata, kuidas haridussüsteem järjest idioote valmis vorbib, igasugune isemõtlemine on kõige kardetum-põlatum iseloomujoon areneva mõistuse juures.
Ise sain just valmis ettekande teemal "minu lemmik loom" (3. kursus tartu ülikoolis, mitte 3. klass algkoolis.) Kuna lähenesin akadeemiliste inimeste seas üliharva esineva musta huumori ja loomingulisusega asjale, siis tean, et homses kriitikaraundis märgitakse ära, et kuigi mu ettekanne oli kohati ehk tahumatu, oli tegu väga loomingulise ja omapärase teosega.
Loomaks valisin sipelgaõgija (tutvustan kõiki nelja alamliiki) ja viimasel slaidil poolkohustusliku küsimuse FRAGEN? (küsimusi) all ilutseb süüdimatult seesama pilt.
 _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Teis Apr 27, 2010 00:04 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | Täna õppejõud tuletas meile meelde, et järgmine aasta on aeg täiskasvanuks saada ja bakatöö peale mõtlema hakata. Õigemini siis juba oktoobriks teema- ja juhendajavalik teha. Nüüd on aga pea tühi, teemavalik kesine - lingvistiline pool nõrk, raamatuanalüüs ei paku pinget. Peab millegi originaalsema peale tulema. |
Põhimõtteliselt olen ma bakatööst kirjutanud 0, sest taon hetkelpead vastu lauda ja õpin eksamiteks, sest sess on minul alanud. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Teis Apr 27, 2010 01:11 Teema:
|
|
|