Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Riion

|
Postitatud: Reede Apr 16, 2010 17:24 Teema:
|
|
|
BornIn1142 kirjutas: | House of Five Leaves 01 on väljas. Pole jõudnud veel vaadata, aga OP on vägev. |
See OP vaadates tekkis tahe seda sarja vaadata.
Igati hea. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Reede Apr 16, 2010 17:35 Teema:
|
|
|
Riion kirjutas: | BornIn1142 kirjutas: | House of Five Leaves 01 on väljas. Pole jõudnud veel vaadata, aga OP on vägev. |
See OP vaadates tekkis tahe seda sarja vaadata.
Igati hea. |
Hmmm. Ma kuulen kahjuks, et esimese osa reitingud olid teiste noitaminA sarjadega võrreldes nii haledad, et produtsent vabandas avalikult Twitteris oma loojate ees. _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Apr 17, 2010 18:36 Teema:
|
|
|
Hakuouki Shinsengumi Kitan
Mayoi Neko Overrun!
House of Five Leaves
 _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Apr 17, 2010 23:51 Teema:
|
|
|
K-ON!!
Shin Koihime Musou - Otome Tairan
Kaichou wa Maid-sama!
Kiss x Sis
 _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀
Viimati muutis seda acousmatique (Püh Apr 18, 2010 00:09). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Püh Apr 18, 2010 00:05 Teema:
|
|
|
Heroman - tere jälle, Robotboy. Openingi ajal tuli midagi tuttavat Gurren Lagannist, aga ainult lootuseks see jäigi.
Mayoi neko overrun - mäletan, et vaatasin seda kolmes jaos, kuna lihtsalt unustasin selle taustale mängima, mis ütleb nii mõndagi selle kaasahaaravuse kohta. Itou Kanae hääl on küll kõige seksikam eales, aga sellega tervet sarja ei päästa.
Angel Beats [paar päeva enne 1. osa väljatulekut] "tahan juba Angel Beatsi esimest osa näha, et selles pettuda". Oletus osutus õigeks, teine osa oli juba väheke tahedam, aga midagi head sealt ei oota. Kolmas üritas midagi olla, aga seda, et tegu on Key toodanguga, ei paista küll kusagilt otsast välja.
Arakawa Under the Bridge - Bakemonogatari direktorilt. Kui võtta ära kõik, mis oli bakemonogataris head, panna asemele 1:25 lahjendatud Cromartie naljad ja kõik see veel püüdlikult eriti sisutühjaks teha, saab kokku Arakawa.
KissXsis on OVA->sari üleminekuga midagi ära kaotanud. Eks saab edasi vaadatud.
B Gata H Kei - vaatamata lihtsalt olematule ideele, on tegu hämmastavalt kaasahaarava asjaga. Midagi seal tobenaljakates juhtumites on, mis teevad selle kahjuks praeguse mulje alusel parimaks selllel hooajal alanud animeks. Tegu on Queen's Blade'ile veidi sarnase ehitusega - QB lubas palju rindu ja mõõgavõitlusi ja seda ka anti vaatajale. Sügavat sisu või midagi muud ei lubatud ja seega ei antud ka ruumi pettumiseks. Sama on ka sogast nime kandva animega - vaadake noorte armusuhetes puterdamist ja muiake üleolevalt või elage taskurätinurk hammaste vahel kaasa.
K-On 2nd season - vaatamata kirglikule moeblob'i vihkamisele, vaatan seda ikkagi. Tegelikult on K-on täiesti käest läinud, absurdihuumor ja debiilsus koperdavad (tõenäoliselt siiski ainult juhuslikult) Sexy Commando pärusmaale.
 _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Püh Apr 18, 2010 00:53 Teema:
|
|
|
Loodetavasti tuleb suve hooaeg parem. Siis on oodata häid asju sellistelt animetelt nagu Highschool of the Dead ja Shiki.
Tulemas on ka Mirai Nikki anime, aga see vb lükkub sügise peale.
E: Ma usun et Angel Beatsist võib veel täitsa asja saada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Püh Apr 18, 2010 07:44 Teema:
|
|
|
Rainbow
Ehk läheb paremaks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Püh Apr 18, 2010 11:20 Teema:
|
|
|
Angel Beats! - ma parem ei hakka selle anime halbasid külgesid ette lugemagi. Üks positiivne aspekt on aga tegelaste värviküllasus (olgugi, et pooled neist on plagiariseeritud), kokkuvõttes näeb tiim äge välja. Igatahes, pettumus Keys. Ka tundub mulle, et visual novelina oleks see lugu paremini müünud.
B Gata H Kei - olemuselt täiesti tavaline ecchikomöödia, aga selles on midagi maagilist, mis teeb selle teistest paremaks.
K-ON!! - oleks avaepisoodilist midagi paremat oodanud. Tavaline K-ON särts jäi minu jaoks kuidagi poolikuks. Super OP+ED.
Kaichou wa Maid-sama! - ka see seeria on sarnaselt B Gata H Kei-le kahtlasel kombel nauditav. Kuigi seekord on rohkem vist tegu toredate tüdrukutega.
Arakawa Under the Bridge - huumor ei läinud peale mulle kahjuks. Vaatan edasi pelgalt veidruse pärast.
Ootused olid suured ja kukkusid valusasti . _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Apr 18, 2010 19:32 Teema:
|
|
|
Mulle meeldib acousmatique'i review struktuur, löön kaasa kui sa vastu pole!
Heroman
B Gata H Kei
Arakawa Under The Bridge
K-On!
also
Shirotoki kirjutas: | Loodetavasti tuleb suve hooaeg parem. Siis on oodata häid asju sellistelt animetelt nagu Highschool of the Dead |
Tgelt ma ei tea, tahaks uskuda et mingi lahe asi tuleb aga kahtlaselt palju boingi ja pantsusid oli treileris juba. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

|
Postitatud: Püh Apr 18, 2010 20:36 Teema:
|
|
|
Loen ise Highschool of the Deadi mangat juba pikemat aega. Peab tõdema, et etchit on seal tõesti omajagu, kuid story ei kannata selle all.
Ilmselt on see animes küll alla toonitud, aga tegu on äärmiselt verise ja full of gore teosega, kus ka paljud head tegelased samuti surevad. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Apr 19, 2010 10:11 Teema:
|
|
|
Shirotoki kirjutas: | Ilmselt on see animes küll alla toonitud, aga tegu on äärmiselt verise ja full of gore teosega, kus ka paljud head tegelased samuti surevad. |
Nii hirmus. Eriti hirmus on see, et kuidagi tundub, et sa liigitad selle positiivse omaduse alla. Surm ei ole hea. Minu arust jäägu veri ja soolikad ikka sisse, kui just kellelgi otseselt võtta vaja pole. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Esm Apr 19, 2010 17:06 Teema:
|
|
|
oo, Arakawa'le lisandus veel House of Five Leaves
Nüüd loota veel, et Yojouhan Shinwa Taikei on ka hea kraam ja ongi 3 koos. |
|
Tagasi üles |
|
 |
nirgike

|
Postitatud: Nelj Apr 22, 2010 09:42 Teema:
|
|
|
Pole ammu enam anime hooaega olnud kus nii palju vaadata on, eelmistes ei ole midagi jälginud või siis aint paari.
Arakawa Under the Bridge – Esimest osa vaatasin, sest sisu tundus huvitav, aga liiga imelik on ja huumor ei lähe mulle üldse peale. Ei vaata edasi.
Giant Killing – Jalgpalli anime!!! Ja päris vaadatav ka. Vist regulaarselt ei vaata aga püüan kursis olla.
Hakuoki – Ilusad poisid ja nende mõõgad , plus mingi vampiiri värk ka, mida veel tahta. Kuigi esimesed kaks osa suht veniv ja ainult jutt, vaatan kindlasit!
Heroman – Esimene osa oli nii lame ja tüüpiline, et ei ole tahtmist enamat näha.
Ichiban Ushiro no Daimaou – Ma ei vihka midagi rohkem kui haremit ja fanservice-it aga seda vaatan kindlasti! Sisu on lahe ja peategelase igasugu jamadesse sattumised suht koomilised. Peale selle mulle jubedalt meeldib selle robot tüdruku, kelle hääl on täitsa kümnesse , peategelase kiusamine.
Kaichou wa Maid-sama – Natuke pettunud, ei teagi mille saga vaatan kindlasti sest see üks hea manga.
Uragiri wa Boku no Namae wa Shitteru – Taas ilusad poised ja nendevahelised suhted, mis kalduvad ‘kahtlastesse kohtadesse,’ kokkuvõtteks: anime just minu jaoks!!!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Apr 22, 2010 13:30 Teema:
|
|
|
Hakuoki mulle ei meeldinud (nõmedad tegelased), aga too Uragiri wa Boku no Namae wa Shitteru on küll ilgelt boss. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

|
Postitatud: Nelj Apr 22, 2010 15:38 Teema:
|
|
|
Pärast kolmandat osa hakkas Hakuouki isegi üpris vaadatav tunduma.
Viimati muutis seda Shirotoki (Püh Apr 25, 2010 14:46). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Nelj Apr 22, 2010 16:01 Teema:
|
|
|
Aga mulle meeldib täiega selline animu nagu RAINBOW, ma ei tea miks, aga see on lihtsalt täpselt see mida ma tahan see hooaeg vaadata. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Apr 22, 2010 16:05 Teema:
|
|
|
inz002 kirjutas: | Aga mulle meeldib täiega selline animu nagu RAINBOW, ma ei tea miks, aga see on lihtsalt täpselt see mida ma tahan see hooaeg vaadata. |
Absoluutselt seconded. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Püh Apr 25, 2010 14:08 Teema:
|
|
|
Senko no Night Raid episoodide 2 ja 3 subid tulid lõpuks välja. Ma olin esimese osagagi rahul, aga need olid juba tõsiselt head. Väga nautisin. Sü¾ee ei tundu enam eriti segane, ja paistab, et tegelaste ajalugusid hakatakse tükk-haaval paljastama. _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

|
Postitatud: Püh Apr 25, 2010 14:49 Teema:
|
|
|
Senko no night raidi on ainult 13 osa. Sellise story jaoks on seda kindlalt liiga vähe. Seega võivad nad lõpu poole liigselt kiirustama hakata kogu asjaga. Parem varjant oleks muidugi, et jääb poolikuks ja tuleb second season. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|