Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Kumori

|
Postitatud: Reede Apr 09, 2010 09:14 Teema:
|
|
|
Mul on küsimus Tartu JAFFi toimumispaiga kohta... Et kas on mingi praktiline põhjus, miks JAFF Athenast Cinamoni kolis? Athena (põhi)saal liiga suur? Mulle isiklikult (ja ainult kinokülastaja seisukohast muidugi) meeldis Athena rohkem ja hea meelega näeksin järgmine aasta JAFFi jälle vanas heas Athenas. (Ma ei tea, Athenal pole sellist vänget kommertsi maiku küljes nagu Cinamonil... Aga see rohkem nagu kõhutunne.) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Reede Apr 09, 2010 09:49 Teema:
|
|
|
Kui ma ei eksi, siis oli Athenal mingid rahalised proobleemid, mida nad proovivad siia maani lahendada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Reede Apr 09, 2010 10:06 Teema:
|
|
|
hmm, miks sulle Cinamon ei meeldi.
Cinamoni saal on mugavam, pildi- ja heli kavaliteet parem. Asukoht autoga inimese ja ka bussiga tuleja jaoks palju palju parem. Kui varem kohale jõuad on sul vähemalt oodates teha midagi.
Samuti kui jAFF toimus Athenas siis sinna läksid seda vaatama ainult asjast teadlikud ja huvitatud. Nüüd Cinamonis on võimalik, et rohkem juhuslikke inimesi käib midagi vaatamas, mis tähendab, et anime tuntus Eestis tõuseb.
Ja kui ma ei eksi siis pileti hind on mingi 15 kr kallim, mis pole ju niiväga hull. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kumori

|
Postitatud: Reede Apr 09, 2010 10:27 Teema:
|
|
|
Ega ma ei ütlegi, et mulle Cinamon ei meeldi, Athena lihtsalt meeldis rohkem. Pealegi olin uudishimulik, et mispärast see kinovahetus. Aga jah... ma saan tegelikult aru, et anime populariseerimise seisukohast on Cinamon parem valik. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Apr 09, 2010 10:39 Teema:
|
|
|
Ma ei tea praegust seisukorda, kuid Athenal jah mingid probleemid, mis teeb seal ürituste korraldamise natuke ebakindlamaks. Ja nädalase festivali jaoks on vaja kindlust. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
chilipi
|
Postitatud: Reede Apr 09, 2010 15:58 Teema:
|
|
|
Athenas toimub 9.-11. aprill kooliteatrite festival, seega kino võis olla selleks ajaks juba broneeritud, kui JAFF nende jutule läks. Oletus.
Cinamoni ainus eelis on nende hea turundusvõrk. Saad uudiskirja, loed kodukalt infot, Facebook, Twitter, saad veebis pileti broneerida, ise koha valida, jne. Ja muidugi see, et sama kinovõrk Tartus ja Tallinnas.
Sama hästi võiks tuleva aasta osas Ekraaniga läbirääkimisi pidada - neil on ju ka kaks saali, kinovõrk taga jne.
PS. Äkki keegi on ka mainiud. Kataloogis on L tähenduseks märgitud "lastele". Kui tegelik tähendus on ikkagi "lubatud kõigile", siis on see väga suur apsakas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Reede Apr 09, 2010 18:29 Teema:
|
|
|
Mis seal infoleti juures saab nüüd tantsida matil?
Tänase filmi kohta, minuarust oli see Tekkon Kinkreet päris igav, jäin magama filmi alguspoole aga siis see lärm äratas mind üles ja suutsin lõpuni vaadata...see lihtsalt minu arvamus  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Reede Apr 09, 2010 19:11 Teema:
|
|
|
Cinamoni eelis on see et see on reaalselt mugavam imo.
Ja noh, seal käib rohkem inimesi jms.
Tsiteerin:: | Tänase filmi kohta, minuarust oli see Tekkon Kinkreet päris igav, jäin magama filmi alguspoole aga siis see lärm äratas mind üles ja suutsin lõpuni vaadata...see lihtsalt minu arvamus  |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Reede Apr 09, 2010 19:27 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | Tsiteerin:: | Tänase filmi kohta, minuarust oli see Tekkon Kinkreet päris igav, jäin magama filmi alguspoole aga siis see lärm äratas mind üles ja suutsin lõpuni vaadata...see lihtsalt minu arvamus  |
 | Nagu ma ütlesin et see on lihtsalt minu arvamus ja magama jäin ka vist üleväsimuse tõttu kuna kool algab nii vara juu... aga ära muretse, mõni ikka plaksutas filmi lõpus ehk neile vist meeldis |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Reede Apr 09, 2010 19:29 Teema:
|
|
|
ninjaking241 kirjutas: | Stopa kirjutas: | Tsiteerin:: | Tänase filmi kohta, minuarust oli see Tekkon Kinkreet päris igav, jäin magama filmi alguspoole aga siis see lärm äratas mind üles ja suutsin lõpuni vaadata...see lihtsalt minu arvamus  |
 | Nagu ma ütlesin et see on lihtsalt minu arvamus ja magama jäin ka vist üleväsimuse tõttu kuna kool algab nii vara juu... aga ära muretse, mõni ikka plaksutas filmi lõpus ehk neile vist meeldis |
Ma arvan, et asi oli rohkem selles, et ei oska õigel ajal magama minna.. nagu minagi. :3
Eva 2.0 oli nii wicked kickass, et ma lähen pühapäeval seda vist uuesti vaatama. _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Reede Apr 09, 2010 19:43 Teema:
|
|
|
Aaaah, Tekkonkinkreet oli nii hea anime, mu hetke lemmik nii JAFFil kui ka üle üldse c:! |
|
Tagasi üles |
|
 |
taco

|
Postitatud: Reede Apr 09, 2010 20:26 Teema:
|
|
|
shether kirjutas: | Aaaah, Tekkonkinkreet oli nii hea anime, mu hetke lemmik nii JAFFil kui ka üle üldse c:! | +1 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Reede Apr 09, 2010 21:17 Teema:
|
|
|
Tundub, et minu jaoks sai JAFF tänasega läbi.
Elamused:
Evangelion 2.0: Märksõnaks on kindlasti action ning see on ka kindlasti film, mida tuleks vaadata just kinos, kuid näib, et sisu kannatas natuke actioni all.
Kuidas võrgutada otaku-tüdrukut: Kli¹eesid täis aegluupfilm, mis näitas minutite kaupa varbaküünte lõikamist. Halvim elamus JAFF-ilt.
Suvesõjad: Kergesti ette ennustatava sü¾eekäiguga film, kuid tempokus, meeldivad karakterid ning huvitavad alateemad teatud määral kompenseerisid minu jaoks kli¹eed.
Tekkonkinkreet: Kuna ales mõned tunnid tagasi vaadatud, siis vajab see veel veidi seedimist, kuid kindlasti minu lemmik sellelt JAFF-ilt.
See aasta pakkus JAFF palju meeldivaid elamusi! Tänan korraldajaid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Reede Apr 09, 2010 21:25 Teema:
|
|
|
Võhik kirjutas: | Tundub, et minu jaoks sai JAFF tänasega läbi.
Elamused:
Evangelion 2.0: Märksõnaks on kindlasti action ning see on ka kindlasti film, mida tuleks vaadata just kinos, kuid näib, et sisu kannatas natuke actioni all.
Kuidas võrgutada otaku-tüdrukut: Kli¹eesid täis aegluupfilm, mis näitas minutite kaupa varbaküünte lõikamist. Halvim elamus JAFF-ilt.
Suvesõjad: Kergesti ette ennustatava sü¾eekäiguga film, kuid tempokus, meeldivad karakterid ning huvitavad alateemad teatud määral kompenseerisid minu jaoks kli¹eed.
Tekkonkinkreet: Kuna ales mõned tunnid tagasi vaadatud, siis vajab see veel veidi seedimist, kuid kindlasti minu lemmik sellelt JAFF-ilt.
See aasta pakkus JAFF palju meeldivaid elamusi! Tänan korraldajaid. |
Täiesti ei nõustu sinu Evangelion 2.0 tutvustusega  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

|
Postitatud: Reede Apr 09, 2010 21:43 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | Võhik kirjutas: | MUL-MUL-MUL |
See ei olnud tutvustus vaid arvamus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Reede Apr 09, 2010 21:53 Teema:
|
|
|
Võhik kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | Võhik kirjutas: | MUL-MUL-MUL |
No igastahes Evangelionis pole kindlasti rõhk actionil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Reede Apr 09, 2010 21:58 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | Võhik kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | Võhik kirjutas: | MUL-MUL-MUL |
No igastahes Evangelionis pole kindlasti rõhk actionil. | Mille peal see rõhk oli siis nendel veristel bioloogiliste superrobotite võitlustel? |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Reede Apr 09, 2010 22:08 Teema:
|
|
|
ninjaking241 kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | Võhik kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | Võhik kirjutas: | MUL-MUL-MUL |
No igastahes Evangelionis pole kindlasti rõhk actionil. | Mille peal see rõhk oli siis nendel veristel bioloogiliste superrobotite võitlustel? |
Evangelioni rõhk on psüholoogial, filosoofial ja sümboolikal... Seal pole kohe kindlalt rõhk võitlustel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Reede Apr 09, 2010 23:24 Teema:
|
|
|
Tegelikult on teil mõlemal õigus. Suruge üksteisel kätt ja vaadake sügavalt silma. Kõik on OK. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

|
Postitatud: Laup Apr 10, 2010 12:52 Teema:
|
|
|
Lahe vaadata kuidas sõnad ja sellest tulenevalt ka sisu muutub. Mina rääkisin märksõnast ja actionist. ShinNatsume räägib oma viimases postituses aga hoopis rõhust ja võitlusest.
JAFF-i nädal läks ikka kole kiiresti ja väsitavalt. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|