Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Apr 07, 2010 19:33 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Oh issand, ma pean riigikaitseteemalise kirjandi homseks kirjutama... |
mis sa siis bakas passid, mine kirjuta! _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Kolm Apr 07, 2010 19:50 Teema:
|
|
|
animegun1 kirjutas: | Kas keegi Kadrioru pargi Jaapani aiast teab midagi? et kas on selle ehitus edenenud või on seal ikka mingi sopa auk. |
noh, lume-eelse seisuga olid nad seal mingite mullatööde faasis veel, ja ei usu, et talvel seal midagi edenes. vbl nädala lõpus jõuan sinnakanti vaatama... _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Kolm Apr 07, 2010 20:21 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | raidomees kirjutas: | Oh issand, ma pean riigikaitseteemalise kirjandi homseks kirjutama... |
mis sa siis bakas passid, mine kirjuta! |
Ma juba kirjutangi, 1,5 lk kirjutatud. Ma lihtsalt pidin oma ebaõnne jagama enne kirjutamist.
Kusjuures ma kuulan blues'i kirjutamise ajal, sedasi on sootuks stiilsem. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Apr 07, 2010 20:47 Teema:
|
|
|
Mõtlesin, et annaks teada kähku ühest üritusest, mis järgmine nädal Tallinnas toimub. Võeti minuga täna ühendust ja paluti aidata ideedega jne
Klubi Privé Tallinnas korraldab 16. aprillil jaapanitemaatilise klubiürituse. Tuleb mõningate isikute ettekanne Hare Hare Yukaist ning üldine riietusstiil on siis midagi, mis vastab jaapani tänavamoele, cosplayle, gothic lolitade jne stiilile. Seega kõik oodatud
Üritus on siiski aga mõeldud täisealistele!
Edit: Kuidagi palju on neid animetemaatilisi asju viimasel ajal olnud. Igati positiivne  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Xire

|
Postitatud: Kolm Apr 07, 2010 21:02 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: |
Edit: Kuidagi palju on neid animetemaatilisi asju viimasel ajal olnud. Igati positiivne  |
Anime mania grips the nation! _________________ Vaadatud anime |
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Kolm Apr 07, 2010 21:11 Teema:
|
|
|
Xire kirjutas: | genky kirjutas: |
Edit: Kuidagi palju on neid animetemaatilisi asju viimasel ajal olnud. Igati positiivne  |
Anime mania grips the nation! | mitte aga alaealistele...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Nelj Apr 08, 2010 11:35 Teema:
|
|
|
riigikaitsest kirjand? eestiteemaline, ma eeldan. lolololololol |
|
Tagasi üles |
|
 |
annakas
|
Postitatud: Nelj Apr 08, 2010 14:37 Teema:
|
|
|
Mul on tekkinud üks küsimus selle aasta JAFF'i kataloogi kohta.
Kas "Otaku 4" (vist peaks olema) siis see aasta kah on välja antud?
Saatsin täna ühe oma sõbranna seda endale Cinamoni ostma ja sealt öeldi talle et Tartus neil seda selle JAFF'il pole olnudki. See tundub imelik, sest eelmistel JAFF-idel on Otaku alati müügil olnud. Ja ma tahaksin selle aasta oma kah omada, kuigi suurema tõenäosusega vist ise JAFF'ile ei jõuagi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Apr 08, 2010 14:40 Teema:
|
|
|
annakas kirjutas: | Mul on tekkinud üks küsimus selle aasta JAFF'i kataloogi kohta.
Kas "Otaku 4" (vist peaks olema) siis see aasta kah on välja antud?
Saatsin täna ühe oma sõbranna seda endale Cinamoni ostma ja sealt öeldi talle et Tartus neil seda selle JAFF'il pole olnudki. See tundub imelik, sest eelmistel JAFF-idel on Otaku alati müügil olnud. Ja ma tahaksin selle aasta oma kah omada, kuigi suurema tõenäosusega vist ise JAFF'ile ei jõuagi. |
genky kirjutas: | Otaku ajakirja kohta ei oska veel midagi öelda, sest tehniliste probleemide tõttu see taas hilineb. | _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Nelj Apr 08, 2010 14:40 Teema:
|
|
|
genky on meil siin rääkinud, et selle müstilise ajakirja osas pole midagi selge ega kindel, kuna seda vaevavat taas mingid raskused.
EDIT: beaten!  _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
animegun1

Liitunud: 10 Sept 2008 Postitusi: 397 Asukoht: Tallinn - LA/Mustakivi
|
|
Tagasi üles |
|
 |
annakas
|
Postitatud: Nelj Apr 08, 2010 15:18 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | genky on meil siin rääkinud, et selle müstilise ajakirja osas pole midagi selge ega kindel, kuna seda vaevavat taas mingid raskused.
EDIT: beaten!  |
Aga ma ei mõtle seda müstilist mitte ilmunud "Otaku" ajakirja, vaid JAFF'i iga aastast filmi kataloogi mille nimi on kah "Otaku". Ja kuna see aasta on neljas JAFF siis peaks kataloogi nimi olema "Otaku 4", eelmine aasta oli "Otaku 3", ja üle eelmine "Otaku 2" jne. See Otaku ajakiri ja JAFF'i samanimeline filmikataloog Otaku, peaks minu meelest vist erinevad asjad olema. Või olen midagi ise valesti aru saanud?
Kas see aasta siis JAFF'il filmi kataloogi ei olegi? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Nelj Apr 08, 2010 15:21 Teema:
|
|
|
annakas kirjutas: | Vabarnamees kirjutas: | genky on meil siin rääkinud, et selle müstilise ajakirja osas pole midagi selge ega kindel, kuna seda vaevavat taas mingid raskused.
EDIT: beaten!  |
Aga ma ei mõtle seda müstilist mitte ilmunud "Otaku" ajakirja, vaid JAFF'i iga aastast filmi kataloogi mille nimi on kah "Otaku". Ja kuna see aasta on neljas JAFF siis peaks kataloogi nimi olema "Otaku 4", eelmine aasta oli "Otaku 3", ja üle eelmine "Otaku 2" jne. See Otaku ajakiri ja JAFF'i samanimeline filmikataloog Otaku, peaks minu meelest vist erinevad asjad olema. Või olen midagi ise valesti aru saanud?
Ei, need on siiski üks ja sama asi... _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Apr 08, 2010 20:55 Teema:
|
|
|
Halko Momoi esineb Soomes, Desucon'il. Aga kontserdile pääsemiseks on vaja osta nii Desucon'i pääse (14 eurot eelmüügist) kui ka pilet kontserdile (10 eurot). Lisaks selle veel mingi transport, sest üritus toimub Lahtis.
Ohjah. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Apr 08, 2010 22:13 Teema:
|
|
|
annakas kirjutas: | Aga ma ei mõtle seda müstilist mitte ilmunud "Otaku" ajakirja, vaid JAFF'i iga aastast filmi kataloogi mille nimi on kah "Otaku". Ja kuna see aasta on neljas JAFF siis peaks kataloogi nimi olema "Otaku 4", eelmine aasta oli "Otaku 3", ja üle eelmine "Otaku 2" jne. See Otaku ajakiri ja JAFF'i samanimeline filmikataloog Otaku, peaks minu meelest vist erinevad asjad olema. Või olen midagi ise valesti aru saanud?
Eelmine aasta olid Otaku ja filmitutvustused samas asjas koos. See aasta on aga eraldi Otaku ajakiri ja pisike filme tutvustav kataloog. Ja see kataloog on tasuta kinos saadaval.
Selles suhtes, et Otaku on kogu aeg üks ja see sama asi olnud, see lihtsalt on JAFFi ajal ilmunud. Ja nagu öeldud, siis sel aastal on sellega jamad. Pole animeajakirja väljaandmine üldse nii tore. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Reede Apr 09, 2010 09:03 Teema:
|
|
|
Hmm tahaks Windows XP peale installida Jaapani ja teiste aasia maade keeli aga ta küsib ühte plaati, mida mul pole (Windows XP professional CD rom).. kellelgil on selle iso või on kellelgil mingi viis kuidas seda ilma selle CDta teha? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Flasher T

|
Postitatud: Reede Apr 09, 2010 09:14 Teema:
|
|
|
Nyaa! _________________ Chojin Gattai - God Ginrai!
AnTyx |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Reede Apr 09, 2010 09:52 Teema:
|
|
|
Ilma ei saagi teha, sest ta nõuab orginaal plaati, kus tal on see info peal olemas, mõningate draiveritega on ka sama jama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Reede Apr 09, 2010 10:59 Teema:
|
|
|
Kaoru kirjutas: | Ilma ei saagi teha, sest ta nõuab orginaal plaati, kus tal on see info peal olemas, mõningate draiveritega on ka sama jama. |
Jh aga kas kellelgil .iso sellest pole? ... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Reede Apr 09, 2010 11:11 Teema:
|
|
|
Suvalisest torrenti otsingust leiad iso... Kasuta väheke oma pead äkki? |