Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Hachi

|
Postitatud: Esm Apr 05, 2010 18:36 Teema:
|
|
|
MW on plaan vaatama minna ,ainult natuke jama plaan on.
Elan Tallinnast väljas ,seega pean rongiga tagasi minema (21.25)Ja ma kardan,et ma ei jõua rongi peale ,kui film ~21.00 läbi saaab.Ja siis see ka,et ma pole Cinnamonis enne käinud...seega ma ei oska aega planeerida..Üksi on natuke nukker minna ka,aga kahjuks ükski sõber ei huvitu. -.-
Emm,aga siis küsimus selline ,et mitme minutiga (normaalsel kõnnil) jõuab Solarisest Balti jaama  _________________ Girls, be ambitious! |
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Esm Apr 05, 2010 18:39 Teema:
|
|
|
Hachi kirjutas: | MW on plaan vaatama minna ,ainult natuke jama plaan on.
Elan Tallinnast väljas ,seega pean rongiga tagasi minema (21.25)Ja ma kardan,et ma ei jõua rongi peale ,kui film ~21.00 läbi saaab.Ja siis see ka,et ma pole Cinnamonis enne käinud...seega ma ei oska aega planeerida..Üksi on natuke nukker minna ka,aga kahjuks ükski sõber ei huvitu. -.-
Emm,aga siis küsimus selline ,et mitme minutiga (normaalsel kõnnil) jõuab Solarisest Balti jaama  | Kui ma tavaliselt solarisest hakkan trammipeatuseni minema ja trammi ootan siis läheb mul kuskil 10 minutit tramm sõidab ka kuskil 10-15minutit niiet umbes allla poole tunniga jõuab kui kiiresti kõndida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hachi

|
Postitatud: Esm Apr 05, 2010 18:42 Teema:
|
|
|
ninjaking241 kirjutas: | Hachi kirjutas: | MW on plaan vaatama minna ,ainult natuke jama plaan on.
Emm,aga siis küsimus selline ,et mitme minutiga (normaalsel kõnnil) jõuab Solarisest Balti jaama  | Kui ma tavaliselt solarisest hakkan trammipeatuseni minema ja trammi ootan siis läheb mul kuskil 10 minutit tramm sõidab ka kuskil 10-15minutit niiet umbes allla poole tunniga jõuab kui kiiresti kõndida. |
Tänan,eks ma siis proovin ikka homme minna hmm..ma usun,et ma saan kiire kõndimisega ka hakkama.  _________________ Girls, be ambitious! |
|
Tagasi üles |
|
 |
fishbunny

|
Postitatud: Esm Apr 05, 2010 21:18 Teema:
|
|
|
Viimane selle kuu raha läks täna Võõra mõõga peale... Õigemini pean tänama kaht sõpra kes mind aitasid rahaga veidi.
Piletid muidu juba ära ostetud Sky Crawlersile, Summerwarsile ja Piano no Morile,
kui raha saan veel, lähen vist reedel MW-le.
Ja laupäeval loodan sinna lühifilmidele saada.
Täna käisin vaatamas ka Kuidas võrgutada otaku-tüdrukut ja laupäeval sai vaadatud Metropoli ja Esimest rühma
See aasta saab vähemalt rohkem vaadatud, eelmine aasta olin ainult Ponyol ja Death note'i filmidel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Apr 05, 2010 21:36 Teema:
|
|
|
Lühifilmide valik (mitte Tezuka) oli natuke igav seekord, aga paar pärli siiski oli. Summer Warsi ja Tekkonkinkreeti vaatamisest ilmselt ei pääse. EVA oleneb rahalisest seisust. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
princess

|
Postitatud: Esm Apr 05, 2010 21:51 Teema:
|
|
|
homme keegi MW-d vaatama Tallinnas ka? Ma kavatsen hetke seisus minna  |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Esm Apr 05, 2010 22:26 Teema:
|
|
|
Käisin ka lõpuks festil ja vaatasin L: Change the World'i. Täitsa mõnus ja omapärane oli . Esimest kahte osa ei ole näinud ja see tekitas natuke segadust filmi lõpus, aga probleem sai lahendatud sõbraga konsulteerides
Järgmisena plaanis neljapäeval "Summer Wars'i" vaatama minna. _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Teis Apr 06, 2010 13:26 Teema:
|
|
|
Täna MW'd vaatama, laupäeval sai muidu Metropolist vaatamas käidud ja reedel Otakut Kolmapäeval Kamikazet vaatama |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Teis Apr 06, 2010 17:44 Teema:
|
|
|
baaah, ma olen segaduses, reedene "Raudbetoon" on seal kodulehel kell 20.00, siis selle bro¹üüri järgi kell 22.00 ja mu sõber võttis kuskilt informatsiooni, et kell 17.00, millal see siis tegelikult on? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Teis Apr 06, 2010 18:28 Teema:
|
|
|
Minu kinopilet väidab, et reedel kell 20:00 on hoopiski Musashi.
Aga nüüd mulle meenus, et ma tahtsin ka Tekkonkinkreeti näha.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Apr 06, 2010 18:48 Teema:
|
|
|
Vastavate kinode kodulehel on kindlalt õige info olemas!
Uurin, miks vale. Kui keegi veel mingit segadust märkab, andke teada! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
NyappyInMyHeart

|
Postitatud: Teis Apr 06, 2010 19:48 Teema:
|
|
|
Cinamoni kodulehel on selline imelik info, et reedel kell 19.05 linastub Kamikaze Girls ka Tartus, kuigi plaanis oli seda vist ainult Tallinnas näidata? Mitte et ma kurdan, see on üks mu lemmikfilme. Aga imelik, et ei veebist ega kassast ei saa veel piletit osta, Cinamoni klienditeenindaja ütles, et Kamikaze Girlsi Tartus ei olegi. Eh?
Ma loodan, et ei juhtu sellist jama nagu täna, kui jooksin elu eest kinno, et Suvesõdadele jõuda, aga kohale jõudes olid piletid juba välja müüdud. _________________ それでも人生は美しい .
kiyoha higurashi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chobits

|
Postitatud: Teis Apr 06, 2010 20:06 Teema:
|
|
|
shether kirjutas: | baaah, ma olen segaduses, reedene "Raudbetoon" on seal kodulehel kell 20.00, siis selle bro¹üüri järgi kell 22.00 ja mu sõber võttis kuskilt informatsiooni, et kell 17.00, millal see siis tegelikult on? |
Ostsin piletid mõlemale animele. Nii Musaahi-le kui Raudbetoonile. Reedel 09.04 näidatakse Raudbetooni kell 17:00 ja Musashi-t 20:00. _________________ animed |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Teis Apr 06, 2010 20:54 Teema:
|
|
|
Chobits kirjutas: | shether kirjutas: | baaah, ma olen segaduses, reedene "Raudbetoon" on seal kodulehel kell 20.00, siis selle bro¹üüri järgi kell 22.00 ja mu sõber võttis kuskilt informatsiooni, et kell 17.00, millal see siis tegelikult on? |
Ostsin piletid mõlemale animele. Nii Musaahi-le kui Raudbetoonile. Reedel 09.04 näidatakse Raudbetooni kell 17:00 ja Musashi-t 20:00. |
No kurat, ma oli just teistpidi arvestanud, et saan Musashi juba 5st ära vaadatud. Ei meeldi selline aegadega mängimine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kumori

|
Postitatud: Teis Apr 06, 2010 21:45 Teema:
|
|
|
Ma sain ka lõpuks oma laupäevasest pettumusest ("Klaver metsas" ootamatu venekeelsuse pärast) jagu. Kahjuks suutsin dramaatiliselt solvunud olla ja mossitada piisavalt kaua, nii et paljud neist filmidest, mida alguses vaatama kavatsesin minna, on nüüdseks juba ära näidatud. Aga õnneks pole festival läbi. "Võõra mõõk" mu esialgses plaanis polnud, aga neljapäeval lähen vaatama ja ehk suudab mind veel positiivselt üllatada. Igatahes kavatsen nüüd JAFF-iga jälle sõber olla.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Teis Apr 06, 2010 21:48 Teema:
|
|
|
NyappyInMyHeart kirjutas: | Ma loodan, et ei juhtu sellist jama nagu täna, kui jooksin elu eest kinno, et Suvesõdadele jõuda, aga kohale jõudes olid piletid juba välja müüdud. |
Minuga läks täna täpipealt samamoodi.  _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Apr 06, 2010 22:04 Teema:
|
|
|
Mul pole aimugi, mis nende kavadega lahti on. Vaevalt praegu midagi teha saab, isegi kui kurdan. Peab aga uurima, et edaspidi kõik korras oleks. Vaatan, kes vastutab. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
kawry

|
Postitatud: Teis Apr 06, 2010 23:25 Teema:
|
|
|
Chobits kirjutas: | shether kirjutas: | baaah, ma olen segaduses, reedene "Raudbetoon" on seal kodulehel kell 20.00, siis selle bro¹üüri järgi kell 22.00 ja mu sõber võttis kuskilt informatsiooni, et kell 17.00, millal see siis tegelikult on? |
Ostsin piletid mõlemale animele. Nii Musaahi-le kui Raudbetoonile. Reedel 09.04 näidatakse Raudbetooni kell 17:00 ja Musashi-t 20:00. |
neti aegade järgi on väike viga sees (mille saab peatselt ära parandatud), kuid kes on soetanud endale kava pabervoldiku (kataloog) näol, kinnitab see Chobitsi öeldut  _________________ Watch anime in a bright room with a dark heart. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SBZx

|
Postitatud: Teis Apr 06, 2010 23:29 Teema:
|
|
|
Sai tunnike tagasi Tallinna Cinamonist tuldud, Evangelion 2.0 oli täitsa korralik.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|