|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Nelj Jan 28, 2010 22:20 Teema:
|
|
|
jackwood kirjutas: |
Ikka ei saa aru mis on sel seriaal tegu tumedama kui mustaga. |
Darker than Black 2: Brighter than Pink imo  _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Jan 28, 2010 22:32 Teema:
|
|
|
Oo, ma polegi teist hooaega kommenteerinud.
Lühidalt öeldes, väga äge! Rõõm oli näha Hei'd sellises olekus nagu ta oli ja Yui muutus veel toredamaks kui esimeses hooajas (ma mõtlesin, et toredamaks ei saagi). Mao uus olek oli ülinunnu . Need venelased, kes jaapani keeles rääkisid, olid mõnusalt värsked ja uute-vanade tegelaste kokkupõrked andsid enam kui esimeses hooajas aimu organisatsioonidevahelisest võimuvõitlusest. Muidugi, mingit lõpplahendust meile ei pakutud, aga see oleks kahtlemata olnud ka loll kiirustamine, mis kellelegi ei meeldi.
Ütlen veel, väga meeldis nii esimene kui teine hooaeg hoolimata nende struktuurilistest erinevustest. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Reede Jan 29, 2010 16:13 Teema:
|
|
|
jackwood kirjutas: |
 |
Ma naersin hullult, kui see bürokraat, kelle nimegi ma ei teadnud, äkiliselt püssiga välja ilmus nagu Rambo. _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
MikuP

|
Postitatud: Laup Jan 30, 2010 12:08 Teema: Miks
|
|
|
Darker Than Black 2 – Gaiden OVA
Miks ei ole sellel sube v2ljas ja kui on siis kas keegi tean kus need yleval on sest onepiceofpleachis ja teised lehed kust ma vaadand oles neid ei ole....lol _________________ No Subs.........Wtf |
|
Tagasi üles |
|
 |
taco

|
Postitatud: Reede Märts 19, 2010 08:59 Teema:
|
|
|
Teine hooaeg jättis kuidagi kurva ja tühja tunde , kuid kokkuvõttes võiks öelda et meeldis väga. Ega ei ole plaanis järge sellele? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Laup Märts 27, 2010 13:56 Teema:
|
|
|
Selle sarja teisel osal on juba kaks OVA väljas |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|