Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Märts 24, 2010 11:03 Teema:
|
|
|
Tundub, et väljapakutud 12. juuni sobib Aga teeme siis nii. Matk algab 12. juuni ja lõppeb 13. juuni. Kahepäevane.
Olen ka marsruudi peale mõelnud. Heitke pilk sellele kaardile. Alguspunktiks võiks olla Läti (pisike koht Halliste jõel, punkt 9 juures) ning lõpp Toris. Ehk siis sõidaks mööda Hallistet ja Navestit. Jõgi on alguses väiksem, niiet saaksime natuke siis ukerdada ka üle kivide ja puude Ühe ööbimisega.
Päris kindel pole ma veel hinna osas, sest kanuurentijaid on mitmeid. Aga saadan neile hinnapäringu 16 inimesele (8 kanuud), sest huvilisi paistab olevat. Hind ühele inimesele jääb ilmselt 300+/- krooni, lisaks tuleb juurde kõik mis puudutab ööbimist ja toitumist. Seega arvestage kindlasti vähemalt 600.- väljaminekuga.
Hetkeseisuga on jah öelnud:
1. genky
2. Clawson
3. Stopa
4. teshrin
5. shadowman
6. xire
7. WeAreX
8. lostinthemist
9. Shirotoki
10. skullkiller
11. Sato-chan
12. Võhik
13. Heiki
14. piuxu
Ja babuun on veel ebakindlal seisukohal. Jään siiski selle juure, et 15+ on vanusepiirang.
Kel veel huvi, andke teada  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
skullkiller

|
Postitatud: Kolm Märts 24, 2010 13:45 Teema:
|
|
|
Kas kolmesed kanuud pole mõtekamad? sest ma olen tavaliselt käinud kolmeste kanuudega see teeks aint 5 kanuud.
Kuidas ja kus on ööbimine? tahaks teada sest ma võin võta kaasa 2 telki üks on kuskil 4le inimesle ja teine kahele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Märts 24, 2010 14:02 Teema:
|
|
|
skullkiller kirjutas: | Kas kolmesed kanuud pole mõtekamad? sest ma olen tavaliselt käinud kolmeste kanuudega see teeks aint 5 kanuud. |
Ma olen käinud kahesega ja sellisel juhul mahub asju paremini ära ja ei lähe kitsaks. Kuna lähme ööbimisega ja tegu juuniga, siis tuleb arvestada, et on vaja kaasa võtta sooje riideid, vahetusriideid ja öömibiseks vajalik + söök. Ja kui vaja veel puude alt läbi roomama hakata, siis läheb kitsaks.
skullkiller kirjutas: | Kuidas ja kus on ööbimine? tahaks teada sest ma võin võta kaasa 2 telki üks on kuskil 4le inimesle ja teine kahele. |
Ööbimine planeeritud telkides. Koht sõltub sellest, kui kaugele ühe päevaga jõuda kavatseme/reaalselt jõuame. Võime valida kindla koha (seal jõgede ääres selliseid puhketalusid jne on) või lihtsalt sinna, kuhu saab. Viimase puhul sai eelmine suvi esimene öö kell 1 sarvedega veiste eest põgeneda Mis oli muidugi lahe kogemus omaette. Teine öö oli rahulik heinamaa Navesti kaldal.
Ma saan ka uurida ööbimisvõimaluste/telkimisvõimaluste kohta sellelt, kellelt kanuud saame (hetkel on kolme vahel valida). Kuna nad korraldavad ka ise matku, siis neil kindlasti head nõu varuks. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Märts 24, 2010 15:41 Teema:
|
|
|
Uuendasin just esimest postitust. Seega kindlasti lugeda  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
New-Guy

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Kolm Märts 24, 2010 20:49 Teema:
|
|
|
Okei minu sünnipäev tuleks tore nii.
12 juuni ja täpselt 15 lol. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Märts 24, 2010 21:11 Teema:
|
|
|
Shadowmani autos peaks kohti veel olema. Hetkel seal kohad bronnitud minul, Shirotokil ja piuxul.
Edit. Siiski on kohad täis praegu. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Kolm Märts 24, 2010 22:12). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
skullkiller

|
Postitatud: Kolm Märts 24, 2010 21:48 Teema:
|
|
|
Keegi Tartust kh läheb või? |
|
Tagasi üles |
|
 |
MTI

|
Postitatud: Kolm Märts 24, 2010 22:24 Teema:
|
|
|
Jah, mina ja delos tuleme. Autoga tartust. Tõenäoliselt mahub 5 inimest koos kraamiga ilusti ära. Ehk siis 3 vaba kohta. |
|
Tagasi üles |
|
 |
skullkiller

|
Postitatud: Kolm Märts 24, 2010 22:34 Teema:
|
|
|
MTI kirjutas: | Jah, mina ja delos tuleme. Autoga tartust. Tõenäoliselt mahub 5 inimest koos kraamiga ilusti ära. Ehk siis 3 vaba kohta. |
Panen siis ühe vaba koha kinni . |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kazim
Liitunud: 26 Veeb 2010 Postitusi: 55 Asukoht: Enemy Territory
|
Postitatud: Nelj Märts 25, 2010 15:07 Teema:
|
|
|
Mis kella paiku matk võiks lõppeda, orienteeruvalt? |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Märts 25, 2010 15:21 Teema:
|
|
|
Kazim kirjutas: | Mis kella paiku matk võiks lõppeda, orienteeruvalt? |
Ei oska sedasi ennustada. Kõik sõltub sellest, mis kell me jõuame kavandatavasse telkimiskohta, mis kell sealt edasi lähme, kas teeme vahepeal pause jne. Eesmärk on siiski nautida sõitu, mitte mingil kindlal ajal kohal olla. Kül aga arvan jõuame enne pimedat ning ma pakun, et ka enne 18.00i. Aga kindlalt midagi lubada ei saa. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Märts 28, 2010 21:53 Teema:
|
|
|
Ma paluks kõigil, kes soovivad tulla, arvestada sellega, et mul on tuleva nädala jooksul vaja ära broneerida kanuud. Ehk siis kes on kindlad tulijad, palun makske raha ära. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Esm Märts 29, 2010 09:42 Teema:
|
|
|
Okei palju ma peaks üle kandma siis? Jäi asi näti segane mulle
Ja kas äkki tallinnast tuleb veel autosid mille peale saaks? |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Märts 29, 2010 22:56 Teema:
|
|
|
Järsk plaanimuutus sunnib mind oma koha loovutama. Aga toredat ujumist teile.  _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Märts 30, 2010 15:41 Teema:
|
|
|
WeAreX kirjutas: | Okei palju ma peaks üle kandma siis? Jäi asi näti segane mulle
Ja kas äkki tallinnast tuleb veel autosid mille peale saaks? |
Summa on selgelt esimeses postituses välja toodud: 400.-
Kui keegi Tallinnast vel autoga läheb, panen kirja. Hoia ise ka silmad/kõrvad lahti! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
KagenNoTsuki

|
Postitatud: Kolm Märts 31, 2010 11:20 Teema:
|
|
|
Mina olen uus liige siin Bakas, aga Genky teab mind ning teavitada, et soovin ka osaleda kanuumatkal.
ごきげんよう |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Laup Apr 03, 2010 10:58 Teema:
|
|
|
Ma nüüd maksan varsti ära  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Laup Apr 03, 2010 22:11 Teema:
|
|
|
Second that ^ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Kolm Mai 12, 2010 20:51 Teema:
|
|
|
Makstud. Also - bump, kuna üritus on alles ees. _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|