Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kumb on sinu arust parem? |
Manga. |
|
34%
|
[ 11 ] |
Manwha. |
|
3%
|
[ 1 ] |
Ei saa öelda kumb on parem, mõlematel on oma head koomiksid ja halvad koomiksid. |
|
62%
|
[ 20 ] |
|
Kokku Hääli : 32 |
|
Autor |
Teade |
erik_schults
|
Postitatud: Esm Märts 08, 2010 18:23 Teema: Manga vs Manwha
|
|
|
Manga on tuntud kui Jaapani koomiksid ja Manwhad on tuntud kui Koera koomiksid...Ainukesed erinevused nende vahel on ainult, nimed ja art.
Olen pagana pole näinud vaidlusi sellest kumb on parem... Ja tavaliselt on ülekaal olnud Manga poolde hoidjatel. Mikski pärast arvan ma, et need inimesed kes arvavad, et manga for eva on lihtsalt inimesed kes ei tea manhwa-dest tuhakagi...
Toon paar pilti headest manhwadest ja loodan, et inimesed hakkaksid oma arvamust avaladama siin jne.
The Breaker on uskumatult stiilne martial arts manhwa ja ei saa aru kuidas see jääks ühele mangale kuidagi alla..
Ja komöödia on äärmiselt mõnus ka.
Veritas on järjekordne manhwa mis on nii stiilne ja paganama võimas igas mõttes!
Piltide valik pole just parim, sest olen liiga laisk, et sobivaid pilte otsida...Aga usun, et need pildid pole just halvimad manHWA tutvustamiseks..
Loodan, et mingi huvi tekkis nende manhwade vastu, kui neid veel näinud pole.  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Märts 08, 2010 18:46 Teema:
|
|
|
Manhwa või manga, kvaliteet sõltub siiski täielikult autorist. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Märts 08, 2010 18:54 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | The Breaker on uskumatult stiilne martial arts manhwa ja ei saa aru kuidas see jääks ühele mangale kuidagi alla.. |
Mis, et sellest paremat martial arts koomiksit jaapanis ei leidu vä?
Aga imo hakkame parem vaidlema kas jaapani või ameerika koomiksid on paremad.
eh? _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Teis Märts 09, 2010 05:58 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | Mis, et sellest paremat martial arts koomiksit jaapanis ei leidu vä?
Aga imo hakkame parem vaidlema kas jaapani või ameerika koomiksid on paremad.
eh? |
Manhwa on suhteliselt sarnane mangadele... Nagu piltidest näha, on karaktherid joonistatud äärmiselt hästi ja ei jää kuidagi alla mangadele, ei saa lihtsalt aru kuidas saaks olla Jaapani mangad paremad..
Siiamaani pole leidnud paremaid martial arts mangasi kui on need manhwad..
Pole vaja mingit vaidlust tegitada. Lihtsalt arvamuste avaldamine ja põhjused miks mingi asi on parem..  _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Teis Märts 09, 2010 10:01 Teema:
|
|
|
The Breaker on tõesti väga hea, loen seda alati huviga.
Kuid siiski ma tean ühte martial arts mangat, mis on sellest parem. History's Strongest Disciple Kenichi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Teis Märts 09, 2010 13:49 Teema:
|
|
|
Shirotoki kirjutas: | The Breaker on tõesti väga hea, loen seda alati huviga.
Kuid siiski ma tean ühte martial arts mangat, mis on sellest parem. History's Strongest Disciple Kenichi. |
See on mu isiklik arvamus, aga minu arust on selles liiga palju ecchit.. Küllap ei meeldi mulle seda sorti animed, kus ei ole sellist ·KICKASS· tunnet..  _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Kolm Märts 10, 2010 14:52 Teema:
|
|
|
Oleneb Autorist, aga Tenjou Tenge?!? Äkki proovid seda lugeda, mind ennast tõmbas too rohkem, kui The Breaker. History's Strongest Disciple Kenichi ka, kuigi tegu on tsipa pika asjaga. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Kolm Märts 10, 2010 15:13 Teema:
|
|
|
inz002 kirjutas: | Oleneb Autorist, aga Tenjou Tenge?!? Äkki proovid seda lugeda, mind ennast tõmbas too rohkem, kui The Breaker. History's Strongest Disciple Kenichi ka, kuigi tegu on tsipa pika asjaga. |
Tenjo Tenge on juba suht ammu tuntud.. Isiklikult ei meeldi mulle see peategelane mitte üldse. Ta on lihtsalt seda tüüpi vend kes mulle mitte üldse ei meeldi..
Sa võiks ka oma arvamuse manhwadest/mangadest ka postidada.. Muidu muutub see teema selleks, kes suudab mulle öelda ühe hea martial artsi manga...  _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Püh Märts 28, 2010 19:03 Teema:
|
|
|
Manwhade igakülgset üleolekut tõestab veenvalt see, et nüüd eesti keeles ilmunud Videviku-saaga graafiline romaan on tehtud koreaka poolt!
 _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Püh Märts 28, 2010 19:12 Teema:
|
|
|
FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Märts 28, 2010 19:28 Teema:
|
|
|
Korealased on üldse igast hääd asja teinud. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Püh Märts 28, 2010 20:12 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! |
Arvamust on selgelt sinu postitusest näha.. Aga kurat, ära tule nüüd väitma, et ''The Breaker'' ja ''Veritas'' on halvad!!..Ja nagu jackwood ütles on Koreast tulnud palju muud head ja need 2 manwhad mida mina nii tugevalt pooldan pole ainukesed head manwhad!!!
Need head manhwad on tavaliselt ikka tõsiselt head, kui need head on.. Eriliselt palju ma sellised keskmisi manhwasi ei näe.. Ma näen kas tõsiselt häid manhwasi ja tõsiselt halbu manhwasi (Ja ma näen ka manhwasi mis lihtsalt ei meeldi mulle, minu enda maitse pärast.). _________________
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Märts 28, 2010 20:35 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! |
Arvamust on selgelt sinu postitusest näha.. Aga kurat, ära tule nüüd väitma, et ''The Breaker'' ja ''Veritas'' on halvad!!..Ja nagu jackwood ütles on Koreast tulnud palju muud head ja need 2 manwhad mida mina nii tugevalt pooldan pole ainukesed head manwhad!!!
Need head manhwad on tavaliselt ikka tõsiselt head, kui need head on.. Eriliselt palju ma sellised keskmisi manhwasi ei näe.. Ma näen kas tõsiselt häid manhwasi ja tõsiselt halbu manhwasi (Ja ma näen ka manhwasi mis lihtsalt ei meeldi mulle, minu enda maitse pärast.). |
Ja nüüd vaata üks postitus ülespoole temast ja mõtle natuke: millele ta võis reageerida? _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Püh Märts 28, 2010 21:33 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | erik_schults kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! |
Need head manhwad on tavaliselt ikka tõsiselt head, kui need head on.. Eriliselt palju ma sellised keskmisi manhwasi ei näe.. Ma näen kas tõsiselt häid manhwasi ja tõsiselt halbu manhwasi (Ja ma näen ka manhwasi mis lihtsalt ei meeldi mulle, minu enda maitse pärast.). |
Ja nüüd vaata üks postitus ülespoole temast ja mõtle natuke: millele ta võis reageerida? |
Tahtsin just öelda seda.
@ Erik, ma pole komenteerinud sinu antud manwhasid ei positiivselt ega negatiivselt. Ma polegi neid komenteerinud! Mida kuradit sa lampi randid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Esm Märts 29, 2010 00:16 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | Stopa kirjutas: | erik_schults kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! |
Ja nüüd vaata üks postitus ülespoole temast ja mõtle natuke: millele ta võis reageerida? |
Tahtsin just öelda seda.
@ Erik, ma pole komenteerinud sinu antud manwhasid ei positiivselt ega negatiivselt. Ma polegi neid komenteerinud! Mida kuradit sa lampi randid. |
Vabandust aga see pikk FUUUUUU asi lihtsalt torkas rohkem silma kui jackwoodi kirjutatud kiri....Minu aus viga vabandust -.- _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Laup Mai 08, 2010 15:17 Teema:
|
|
|
The Breaker igati hea Manwhad
Ei saa nagu võrrelda joonistusstiili ja sisu poolest mangasi ja Manwhade...
Mõlemad väga head, kuid mulle meeldib manga juures see ,et enamustel headel mangadel tuleb iga nädal uus chapter erinevalt The Breakerist.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sakura92

|
Postitatud: Teis Mai 18, 2010 13:31 Teema:
|
|
|
Ma ei saa eelistada ühte teisele kuna on nii häid mangasi ja manhwasi.
Kord on üks parem kui teine. Nt mõne manhwa graafika on ilusam ja kvaliteetsem kui teatud manga oma. Või vastupidi, osad eelistavad mangat või manhwat aga mul on raske öelda, kumb, mulle rohkem meeldib. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Lurker-sama

|
Postitatud: Reede Juul 23, 2010 21:20 Teema:
|
|
|
Mõlemad on head.
Ükskõik, kas manhwa või manga, kuni loo sisu on huvitav ja kunst kena.
The Breakerit fännan ise ka, see on lihtsalt... epic win.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Esm Juul 26, 2010 10:52 Teema:
|
|
|
Lurker-sama kirjutas: | Mõlemad on head.
Ükskõik, kas manhwa või manga, kuni loo sisu on huvitav ja kunst kena.
The Breakerit fännan ise ka, see on lihtsalt... epic win.  |
Ma ise ka arvan, et mõlemad on äärmiselt head, kuigi kui selle teema tegijana ei pruugi see tunduda. Ma nimelt tegin selle teema pärast mõndade sarnaste teemade nägemist anime foorumites ja neid nendesse topicutesse postitatud vastused olid masendavad ja närvi ajavad.. Nimelt keegi ei teadnud milline üks manga on või lähtusid manhwadele sellest ühest halvast manhwast mida lugesid .. Muidugi see pole midagi ebanormaalset, aga võiks arusaada, et manhwad pole kõik samasugused.
Tegin selle teema, et kõigile foorumi elanikele tutvustada seda head asja nimega ''Manhwa.'' _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
|