|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Laup Veeb 20, 2010 20:42 Teema:
|
|
|
Minu lemmikuimad on Dir en grey, lynch., boom boom satellites _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Teis Märts 02, 2010 14:20 Teema:
|
|
|
Kõik kes vähegi rohkem teavad vk scene-st ja kellel on mingitki infot mõnelt tuttavalt Jaapanist ja kes on käinud indie laividel peaksid suht paljut sellest jutust juba teadma.
Lõuna-Korea/Jaapani meelelahutus tööstus(ka pop jms muusika, modellid jne) on üks hirmutav masinavärk. Mulle tundub müstiline selles maailmas see et noorest peast saadik lähed "müüd" oma hinge mingile kompaniile, kes siis vormib ja treenib sinust mingite aastate jooksul popstaari/näitleja (või mõlemad) või koomiku. Kuulsusejanu on kahtlane asi.
Tuleb meelde, et õhus on veel k-pop'i 2PM Jaebeom'i draama, kus tema myspacei postituste pärast kompanii otsustas tema lepingule kriipsu peale tõmmata.... L-Korea on tegelikult konservatiivsem, aga ka Johnny'dega on igasuguseid bändiskandaale olnud Jaapanis. Ma arvan, et Jaapanis tegelt mätsitakse rohkem asju kinni. Tüüpiline Jaapanlik suhtumine: ärme räägi tumedast tagamaast, siis seda pole olemas ja alles jääb ainult see oluline tore särav fassaad. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Teis Märts 02, 2010 21:39 Teema:
|
|
|
Sedant küll, aga suht iseloomulik ja tavaline nii-öelda häbenemiskultuurile nagu seda on Ida-Aasia. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
princess

|
Postitatud: Kolm Märts 03, 2010 22:50 Teema:
|
|
|
Minu esimene Jaapani bänd mida kuulama hakkasin oli Arashi ja seda siis nüüdseks juba 3 aastat kuulanud ja nende liikmeid pean lihtsaöt üli geniaalseteks aga muidu meeldib veel KAT-TUN (kuidas kunagi) The Gazette ja An Cafe pluss siis teistest natukene aga teised ei lähe kuidagi siia teemasse või noh mõni ei lähe |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Märts 04, 2010 12:25 Teema:
|
|
|
Hea lugemine. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Reede Märts 05, 2010 21:25 Teema:
|
|
|
Enda lemmikud on X Japan, Gackt, Versailles, KAT-TUN, Malice Mizer, Tamaki Hiroshi, VAMPS, Moi dix Mois, SCARECROW, Kaya, AcQuA EP, abingdon boys school etc...
Ise soome Versaillesele ja Monole võiks ka minna. Peaks otsima semu, kes kaasa võtta  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Reede Märts 05, 2010 22:40 Teema:
|
|
|
Mulle meeldib Jaapani artistidest:
girugamesh (ennem kui nad nu-metal paska hakkasid tegema ehk ENNE MUSIC albumit), Deluhi, Matenrou Opera, Blood Stain Child, Her Name In Blood, Psychic Lover, Exist Trace, Dir En Grey (pärast VINUSHKA albumit hakkas eriti meeldima, ennem polnud väga minu maitse aga nüüd nad liiguvad metalcore poole ja see väga hea), asian kungfu generation, Sorrow of Tranquility, Crossfaith, Shadow, Followbane, Lost Eden, Maximum the Hormone, Versailles, Orange Range, Metal Safari, Gates of Hopeless, Moi Dix Mois, Gackt (mitte väga kui aus olla), Tainaka Sachi, Akeboshi, Flow, HIGH and MIGHTY COLOR, GranRodeo, abingdon boys school, Wada Kouji, Mitsumune Shinkichi..
Playlistis oli veel stuffi aga mõnda ainult 1 kord kuuland
minu last fm library asub siin |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Reede Juul 30, 2010 09:54 Teema:
|
|
|
Mõnede jaapani bändide puhul on raske aru saada, kas seal esinevad mehed või naised. Nii palju meiki on näkku pandud ja näod on nii naiselikud
(Versailes või AnCafe). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Reede Juul 30, 2010 19:40 Teema:
|
|
|
Tegelikult on üsna lihtne aru saada - suurem osa on mehed. Kui on naised, siis tavaliselt on aru saada, kui mehed, ajab segadusse. _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
NyappyInMyHeart

|
Postitatud: Reede Juul 30, 2010 21:22 Teema:
|
|
|
Versailles, eriti Hizaki, võib jah segadusse ajada, kui harjunud pole Aga kui lähemalt vaadata, siis on ju näha, et näojooned on mehelikud, ja nagu Hypno ütles - enamik on mehed. _________________ それでも人生は美しい .
kiyoha higurashi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Esm Aug 02, 2010 21:27 Teema:
|
|
|
Eks teen ühe postituse minu arvamusest J-Rockist ja J-POP-ist ..
Hetkel on J-Rock lihtsalt üks tüdrukute õngitsemise genre Jaapanis.. Muidugi on ka mõnigi hea bänd nendega sissesegatud, aga see ''visual-kei'' boom on lihtsat nõnda suur, et on raske neid paremaid välja õngitseda, sest praegu on 99% J-Rock bändidest selliste visual-kei kuttidega, kes laulavad kurat teab missugustest õudustest ja romantikast (Õudused sisaldavad tavaliselt suurel hulgal romantikat kah... Igaljuhul 70-90% nende lugudest on romantikast vähimal juhul.)..
Kokkuvõttes on see J-Rock pool suurel osal puhas P*SK, mida ei tohiks mingiks ''Rockiks'' kutsuda.. Praegu ma tean ainult ÜHTE korralikku J-Rock bändi mida ma kordavalt soovitan ''Thee michelle gun elephant'' .. Ja teine tore ..
J-Pop on äärmiselt mitmekülgne Jaapanis, on mitmeid bände mida ma olen arvanud olevat J-Rock selle stiili pärast, aga ikka on olnud J-Pop.. Selles genres häid lugusi leidub ..
Uutele anime armastajatel oleks kasulik teada, et suuremalt jaolt kasutatakse anime openinguteks J-Pop lugusi.
''Let the Flamefest begin!''.. Pärast J-rocki mainimist kui 'sellisest' olen ma äärmiselt kindel, et mulle tuleb agresiivset feedbacki... Cmon make my day!  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Helen.
|
Postitatud: Esm Aug 02, 2010 21:39 Teema:
|
|
|
-offtopic-
Tänapäeval on 87% lauludest armastusest , romantikast vms .. niiet ükski muusika stiil ei pääse sellest .
-offtopic- |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Esm Aug 02, 2010 22:58 Teema:
|
|
|
Ma nõustun, et on palju halbasid J-rock/metal v-kei bände aga on ka häid (nt. Deluhi, Moi dix Mois, Versailles, D'espairs Ray, Matenrou Opera, Girugamesh, Exist Trace, Deathgaze Dir en Grey (imho nad läksid heaks peale seda, kui nad v-kei quitisid ) jne.) ning hunnik häid mitte v-kei j-rock/metal bände (nt. blood stain child, crossfaith, fear and loathing from las vegas, fear from the hate, psychic lover, lostthing of memory, e-Zuka, Maximum the Hormone, Metal Safari, Followbane, Last Reunion, Lost Eden, A.S.H., Daisuke Ishiwatari, Sex Machineguns, Asian Kung-Fu Generation, Flow, HIGH and MIGHTY color jne..)
Need bändid pole ainukesed head V-kei ja ainukesed head Jaapanist pärit metal/rock bändid, lihtsalt ühed headest.. Kuigi nõustun, et on palju bände, mis müüvad ainult välimuse pärast (Mõned V-Kei bändidest mis nimetasin ka, aga vähemalt need teevad head muusikat) näiteks enamus oshare-kei bändid ning gazette sugused v-kei bändid (no offense kellele need meeldivad, aga jah, kui erik schults ainult oshare kei ja gazette sugust v-keid on kuulnud siis pole ime, et ta nii arvab ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Esm Aug 02, 2010 23:15 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | Eks teen ühe postituse minu arvamusest 2005-2006 aasta paiku uue tõusu teinud visual-keist ja J-POP-ist ..
| Fix'd
Et jah, need värvilised nunnukad ei ole oma zanri kõige teravamad ja ka vanemad pliiatsid kohe kindlasti. _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Reede Apr 15, 2011 12:14 Teema:
|
|
|
X Japan World Tour 2011 Euroopas:
28. juuni London (sold out, aga on võimalus et liigutatakse suuremasse kontsertipaika)
1. juuli Pariis
4. juuli Berliin
More tba. _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Teis Apr 19, 2011 22:14 Teema:
|
|
|
Täna sai siis X Japani 28. juuni pilet ära ostetud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|