Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Laup Veeb 27, 2010 13:33 Teema:
|
|
|
Soobel kirjutas: | Tõõbile meeldis filigraanselt just 2.ilmasõja lennukeid joonistada - kas keegi oskab öelda selle kuli nime? |
Miks siis kohe nii karmilt?
Ajarännuteemalise koomiksi pealkiri oli "Rahutud ajad", see ilmus kahes osas (esimene "Põhjanaelas" ja teine "Meie Meeles") ning oli tollase minu meelest lihtsalt super. Autor on Meelis Kupits. Muide, "Rahututest aegadest" on juttu ka sellesamas teemas siin, pelgalt kümmekond postitust ülalpool!
Eesti 1990. aastate perioodikas ilmunud kodumaiste koomiksite teemal soovitan lugeda seda bakalaureusetööd, mis pole võib-olla täiuslik, aga on igati tänuväärne. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Teis Märts 02, 2010 10:37 Teema:
|
|
|
Kazim kirjutas: | Hea uudis kõigile eesti koomiksi austajatele- käisin täna Tartu Apollos ja väikses manga\koomiksi nurgas avastasin Olimar Kallase koomiksikogu. Nüüd istub see ilusti minu lauasahtlis
Koos vanematekodust pätsatud "Kui Ugandi mehed Jurjevis käisid" vihikuga.
P.S. Ligi 4 köidet jäi minust maha veel. |
Kui sa leiaksid viisi, kuidas Jurjevi seiklused sisse skännida, oleks killuke lapsepõlve jälle päästetud! _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Soobel

|
Postitatud: Teis Märts 02, 2010 23:08 Teema:
|
|
|
Teet Kuusma "Priidu ja Pontu" on mul kuskil alles, terve vihik. Vist oli neid isegi kaks osa. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Soobel

|
Postitatud: Esm Aug 16, 2010 19:34 Teema:
|
|
|
Viimastel nädalatel olen siin kipsis jalaga koju aheldatuna O.Kallase "Kogu lugu" nautinud... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|