Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Esm Veeb 15, 2010 21:52 Teema:
|
|
|
Mina loen nö. lääne koomikseid oluliselt rohkem kui mangasid nt. Eriti Marveli omi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Esm Veeb 15, 2010 23:02 Teema:
|
|
|
Ma avastasin, et mul kolm sinikat näo peal. Aga mitte ei mäleta, kust kurat need pärit on. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Veeb 15, 2010 23:43 Teema:
|
|
|
Keitarò Urashima kirjutas: | Ma avastasin, et mul kolm sinikat näo peal. Aga mitte ei mäleta, kust kurat need pärit on. |
ilmselt jõid sa ennast nii täis et läksid kaklema ja ise ei mäleta _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Veeb 15, 2010 23:56 Teema:
|
|
|
Ma olen vist BakaBT newbie, aga ma olin senini arvamusel, et sealmail valitakse torrenti jaoks alati parim välja lastud reliis animest?
Laadisin sealt mõni aeg tagasi Waga Seishun no Arcadia ja Cyber City Oedo alla. Esimese puhul on tegemist VHS ripiga (DVDrip on ka olemas) ning teise puhul valiti selline DVDrip, mille esimese osa viimases pooles on jaapanikeelsesse audiosse ingliskeelne kogemata sissemiksitud! Ja see on sellisena üleval olnud juba poolteist aastat.
Ei tasu pimesi alla laadida, ühesõnaga. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Teis Veeb 16, 2010 15:32 Teema:
|
|
|
Huvitav mis probleemid on kasutajal nopolinois ? mingi spamimise haigus?
Aga head vastlapäeva kõigile ja sööge palju kukleid... need on nii head  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Teis Veeb 16, 2010 15:36 Teema:
|
|
|
dipsy kirjutas: | Huvitav mis probleemid on kasutajal nopolinois ? mingi spamimise haigus? |
he isnt real |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Teis Veeb 16, 2010 18:47 Teema:
|
|
|
Kas keegi teab ehk mõnda kuulatavalt head Prantsuse rocki bändi (laulud võiksid siis prantsuse keeles olla)? |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Teis Veeb 16, 2010 19:26 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | Kindlasti on siit kunagi läbi käinud, aga palju siin ka lääne koomiksite austajaid on? Eriti veel Marveli omi (mitte et muud ei kõlbaks)? Sai just Marvel Zombies läbi loetud ja mõtlesin et küsiks mõnda põnevat soovitust lugemiseks. |
Brian K. Vaughani Runaways (v1 1-18, v2 1-24).
Joss Whedoni Astonishing X-Men (1-24, Giant Size).
Jeff Parkeri Agents of Atlas (v1 1-6, v2 1-11).
Ja kui sulle Ultimates väga meeldib, siis peaks sa sellist seeriat nagu The Authority proovima. Millar ja Hitch mõlemad sellel tööd teinud, kuigi eri aegadel. _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Teis Veeb 16, 2010 22:03 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | Kindlasti on siit kunagi läbi käinud, aga palju siin ka lääne koomiksite austajaid on? Eriti veel Marveli omi (mitte et muud ei kõlbaks)? Sai just Marvel Zombies läbi loetud ja mõtlesin et küsiks mõnda põnevat soovitust lugemiseks. |
Soovitaks midagi, mis pakub lisaks põnevale sü¾eele ka ajule toitu, erinevalt tavalistest superkangelaseepostest: Sandman
Kui kord sellega lõpetad, luban, et tunned ennast oluliselt targema ja ehk isegi küpsemana.
 _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Veeb 16, 2010 22:15 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | Kui kord sellega lõpetad, luban, et tunned ennast oluliselt targema ja ehk isegi küpsemana. |
Mõni vähemtark ja -küps inimene (näiteks mina) võiks seda viimast pidada väikestviisi solvanguks. Isegi olenemata sellest, kas see inimene on Sandmani lugenud või mitte. Ilmselt sõltub, kuidas võtta. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Veeb 16, 2010 22:23 Teema:
|
|
|
Haha, ma ei viidanud sellele, et Bushidon kuidagi ebaküps oleks, lihtsalt Sandman kipub vaimseid horisonte ja elutaju avaramaks lükkama  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ketsuya

|
Postitatud: Teis Veeb 16, 2010 22:24 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | Soovitaks midagi, mis pakub lisaks põnevale sü¾eele ka ajule toitu, erinevalt tavalistest superkangelaseepostest: Sandman |
Mõni vähem targutav ja (vaieldavalt) -küpsem koomiks (näiteks The Ultimates) võiks seda viimast pidada väikestviisi solvanguks. Isegi olenemata sellest, kas see koomiks on Sandmaniga võrreldav või mitte. Ilmselt sõltub, kuidas võtta. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Teis Veeb 16, 2010 22:39 Teema:
|
|
|
Neil Gaiman ise ei suhtu superkangelastesse pooltki nii põlglikult, kui mõned ta fännid.
Muide, huvitav animega seotud fakt: Gaiman kirjutas Printsess Mononoke inglisekeelse stsenaariumi. _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...

Viimati muutis seda BornIn1142 (Teis Veeb 16, 2010 22:42). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Veeb 16, 2010 22:40 Teema:
|
|
|
Ma kahtlustan, et neid kahte küpsuse ja loo sügavuse osas isegi ühele skaalale asetada oleks The Ultimates'ile karuteene tegemine. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ketsuya

|
Postitatud: Teis Veeb 16, 2010 23:09 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | Ma kahtlustan, et neid kahte küpsuse ja loo sügavuse osas isegi ühele skaalale asetada oleks The Ultimates'ile karuteene tegemine. |
Kogu mõttevahetuse juures häirib mind siiski asjaolu, et sõna "sügav" asemel väljendit "diip" kasutada, on kuidagi ausam.
Küpsuse kohta niipalju, et mitte, et Sandman ei oleks mu koomiskite Top 10s, aga kui ma vaatan (oletatavalt) sama pilguga Sandmani, millega sa hetkel superkangelaste koomikseid, me räägime üldiselt koomiksist, kus selgrootu tolgus ei suuda lahendada ühtegi probleemi, mille jaoks ta peaks emotsionaalselt vaeva nägema ja siis ta kavandab ca 10 köidet enekat. _________________ the ninja who stole baby jesus |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Teis Veeb 16, 2010 23:34 Teema:
|
|
|
Pressiteatest: Neli Tallinna underground-rock bändi - Zahir, One Dollar Project, Shelton San ja Tolmunud Mesipuu - avaldasid ühise DVD "Tempo'09"
Zahir (Tallinna undergroundi elav legend), Shelton San (raske käega rokibänd), One Dollar Project (East Trading Wangi varemetelt kerkinud uus bänd) ja Tolmunud Mesipuu (2009 aasta underground sensatsioon) tegid läinud sügisel jõulise dessandi Tartusse.
2. oktoobril 2009 klubis Plink Plonk antud meeleoluka ühiskontserdi parimad momendid on jäädvustatud ühisele dvd'le "Tempo'09".
"Tempo'09" on esimene reliis uuelt kodumaiselt plaadimärgilt Rist ja Viletsus. Uue labeli järgmine reliis on eesti rocki kõige paremini hoitud saladuse, ansambli Talbot, märtsis ilmuv debüütalbum.
Rist ja Viletsus märgist ja kontsert DVD arvustus minu blogis : Tempo´09 - Rist ja Viletsus
Homsest või ülehomsest poodides.
|
 |
Ketsuya

|
Postitatud: Teis Veeb 16, 2010 23:46 Teema:
|
|
|
No ma ei tea, mis saladus Talbot enam on  _________________ the ninja who stole baby jesus |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Teis Veeb 16, 2010 23:54 Teema:
|
|
|
Ketsuya kirjutas: | No ma ei tea, mis saladus Talbot enam on  |
No see on ka ametliku muusikakriitiku ja nimeka raadio DJ kirjutatud pressiteade.  _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Veeb 18, 2010 10:31 Teema:
|
|
|
Pannkoogisõltlane _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Nelj Veeb 18, 2010 10:40 Teema:
|
|
|
  mul tuli ka nüüd hull pannkoogi isu _________________
 |