Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Soobel

|
Postitatud: Reede Veeb 12, 2010 12:56 Teema: Artis Foorum vol3!
|
|
|
Poolkogemata klikkisin täna siin favoriidimenüüs Artise lingile ja ennäe - foorum on jälle käima veetud. Vanad postitused alles ja puha, isegi üks uus kasutaja Ameerikast on end registreerinud, ehkki jah - tema bioloogilisus on teadupärast kaheldav.
http://www.artis.planet.ee/
Või on tegemist kummitusega ja ainult mina näen foorumit? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Reede Veeb 12, 2010 13:32 Teema:
|
|
|
Tegemist on kummitusega, artis on ainult sellepärast tagasi, et ma saatsin Tartzile meile, et ta foorumi mõneks ajaks jälle avaks, kuna olen sinna 3 aastat oma unenägudest kirjutanud ja tahtsin neid arvutisse salvestada (51 lehekülge tuli kokku). Tegemist on ajutise asjaga, kuigi võiks ju kätte võtta ja rahva sinna tagasi suunata ja foorumile üks suurem energiasüst anda. Samas sai seda pärast domeeni kolimist ka proovitud, surnuks jäi see siiski.
Soobel, kas on mõni asendusfoorum ka tekkinud, kus artise endised kasutajad rohkem liiguvad, või on kõik nelja tuule suunas laiali pudenenud? _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Soobel

|
Postitatud: Reede Veeb 12, 2010 13:45 Teema:
|
|
|
Ei ole näinud, vaid siin kohtab kohati katukat: http://chou.pri.ee/index.php
ja ma olen ise ka miskit seal välja reklaamind, aga ilma tagasisideta. Mingi kunstifoorumi kunagi leidsin veel, aga mul ei õnnestund sinna regada, ehkki tundus elus foorum olevat. Praegu ei leia seda enam.
Ja endisest kaadrist pole midagi enam kuulda-näha.
Justkui oleks inimesed netiga ära harjunud, et aastaid tagasi, kui kodu ADSL massidesse läks ja veel värske asi oli, oli ka foorumites rohkem elu, aga praegu... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Soobel

|
Postitatud: Püh Veeb 14, 2010 13:17 Teema:
|
|
|
http://kunstifoorum.com/foorum/ Sellel foorumil on miski elu ja tegevus sees - äkki on kaval seal uks jalaga lahti lüüa ja sisse sadada, muutub elavamaks? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Püh Veeb 14, 2010 13:58 Teema:
|
|
|
Kas sulle ei piisa selle foorumi trollimisest? On vaja kohe minna teiste mugavasse nurka laaberdama ? Ah.. Mis sul viga on?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Soobel

|
Postitatud: Nelj Märts 18, 2010 20:39 Teema:
|
|
|
tõrvik kirjutas: | Kas sulle ei piisa selle foorumi trollimisest? On vaja kohe minna teiste mugavasse nurka laaberdama ? Ah.. Mis sul viga on?  |
Mis tegevus on trollimine? Miskine kontrollimine või? Või midagi ühisveondusest?
Muidu tundub, et Artis on nüüd lõplikult kustunud. Nii et võib teemad kinni panna ja maha matta. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Nelj Märts 18, 2010 22:32 Teema:
|
|
|
Trollimine. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |