Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Püh Märts 09, 2008 21:44 Teema:
|
|
|
Mulle meeldis Elfen Lied tõsiselt, need pisikesed ning armsad koomilised hetked ja üliarmsad verepuhangulised hetked andsid talle mõnusa suuna.
Lõpp oli küll veidi etteaimatav(olin ometigi seda varem näind ühe korra), aga ometigi tõi see mulle naeratuse suule... |
|
Tagasi üles |
|
 |
taco

|
Postitatud: Nelj Veeb 04, 2010 14:10 Teema:
|
|
|
peale esimese kahe osa vaatamsit tundus küll natuke overrated,
võibolal lõpp läheb paremaks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Nelj Veeb 04, 2010 15:15 Teema:
|
|
|
Taco kindlasti vaata ära sest see on üks esimesi psühh animesi mida ma nägin ja ei kahetse et lõpuni vaatasin. |
|
Tagasi üles |
|
 |
taco

|
Postitatud: Reede Veeb 05, 2010 09:41 Teema:
|
|
|
4/10 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Reede Veeb 05, 2010 15:43 Teema:
|
|
|
Kunagi ammu sai see ära vaadatud ja mulle väga meeldis. Nagu eelnevalt mainitud avastseen oli väga mõjus ning ilmselt tänu sellele on sel sarjal tunduvalt rohkem vaatajaid, kui muidu oleks. Siiski mulle meeldis ka sarja edasin käik. Valdavalt oli tegemist minu arvates suhte draamaga, kus oli palju rõhku ka flashbackidel ehk, siis keskenduti indiviidide psühholoogilisel arengul. Ühiskondlik teema jäi tahaplaanile ning ühiskondlik sõnumgi oli minu arvates küllaltki leierdatud: tsivilisatsiooni langemise põhjus on pea alat sisemine korrupeerumine. Kui ühiskond on sisemiselt tugev, siis välisjõududega teda ei hävita. Vähemalt nii sain mina sellest sarjast aru.
9/10 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Neko~
|
Postitatud: Püh Märts 14, 2010 15:48 Teema:
|
|
|
no põhimõtteliselt on ju hea sügava mõttega anime, aga ecchi momendid häirivad.. _________________ Sometimes I wish upon a star.. then Yoru jumps out and after that Ikuto <3 |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Esm Märts 15, 2010 10:08 Teema:
|
|
|
taco kirjutas: | peale esimese kahe osa vaatamsit tundus küll natuke overrated,
võibolal lõpp läheb paremaks. |
Holy thread resurrection, Batman!
Kuigi üsna huvitav oli enda 2004st aastast pärit kommentaare lugeda esimeselt lehelt. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
NatsuMan

|
Postitatud: Püh Apr 04, 2010 00:37 Teema:
|
|
|
selle asja kohta ütles üks inimene nii "otsige selles animes "moraali" palju tahate, aga minu meelest peale joonistatud vere ei leia te seal mitte midagi", ja ütlen ma, et nende sõnadega olen täitsa nõus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
skullkiller

|
Postitatud: Püh Veeb 20, 2011 18:34 Teema:
|
|
|
Oleks aeg see teema üles tõsta, sest järgmine baka Skype vestluse üheks teemaks on see, väga huvitav ja kaasakiskuv anime(vähemalt minu jaoks). Kui ma jõuan siis vaatan selle uuesti läbi, kui ei jõua loen natuke sellest. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|