Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ketsuya

|
Postitatud: Kolm Jan 20, 2010 10:53 Teema:
|
|
|
Kuule selle peale, oleks võind helistada v midagi, hea et ma sattusin siia praegu, aga pmst on kõik korras, aga igaks juhuks, võib selle Spidermani pedofiilia threadi maha ära kustutada.
Sinu Kiisu |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Jan 20, 2010 11:38 Teema:
|
|
|
thx bro, peol näeme.
Millegipärast ei lase baka otsingumootor mitte mingil viisil URL'e otsida, seega endal mul toda "ohustavat" teemat leida ei õnnestunud. Jama lugu. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ketsuya

|
Postitatud: Kolm Jan 20, 2010 11:53 Teema:
|
|
|
noo ma ei tea, nagu oma last...
vihjeks "Spiderman" |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Jan 20, 2010 11:54 Teema:
|
|
|
Ketsuya kirjutas: | noo ma ei tea, nagu oma last...
vihjeks "Spiderman" |
Ei nüüd on kõik ammu klaar juba. Ma pidasin silmas seda hetkel mil Chiisan oma postituse tegi. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Kolm Jan 20, 2010 16:38 Teema:
|
|
|
Tegelikult on ta nimi "Spider-Man". Kooloniga.  _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Flasher T

|
Postitatud: Kolm Jan 20, 2010 16:40 Teema:
|
|
|
Juba mitu nädalat järjest on Baka tartupoolne osa püüdnud erickut kaasata meie välitegevustesse - snowtubing, uisutamine, jne. Erick aga ei tahtnud, väites et sellised asjad on ohtlikud. Meie muidugi ütlesime et ei ole nad midagi, ärgu kartku.
Eile läksime suure kambaga Megazone-i mängima. Tulemus: viie minutiga lõi erick endale kulmu katki ja pidi kodu minema, veritsema.
Facepalm. _________________ Chojin Gattai - God Ginrai!
AnTyx |
|
Tagasi üles |
|
 |
Flasher T

|
Postitatud: Kolm Jan 20, 2010 16:41 Teema:
|
|
|
BornIn1142 kirjutas: | Kooloniga.  |
I do not think that word meanth what you think it meanth.
Koolon :
Sidekriips -
Parimate soovidega,
Filoloog-kun. _________________ Chojin Gattai - God Ginrai!
AnTyx |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Kolm Jan 20, 2010 16:53 Teema:
|
|
|
tegin eile oma elu esimese tatto. päris kahtlane. pliiatsiga teeks sama pildi viie minutiga MAX. masinaga läks kaks tundi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Kolm Jan 20, 2010 18:02 Teema:
|
|
|
Flasher T kirjutas: | BornIn1142 kirjutas: | Kooloniga.  |
I do not think that word meanth what you think it meanth.
Koolon :
Sidekriips -
Parimate soovidega,
Filoloog-kun. |
Mul pole mingit vabandust ega õigustust, kahjuks. _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Kolm Jan 20, 2010 20:09 Teema:
|
|
|
alarkivi kirjutas: | tegin eile oma elu esimese tatto. päris kahtlane. pliiatsiga teeks sama pildi viie minutiga MAX. masinaga läks kaks tundi. |
Saada paar pilti ikka ka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Flasher T

|
Postitatud: Kolm Jan 20, 2010 20:22 Teema:
|
|
|
Ei tea kui vale see on. Nad toimetasid mingit toiduabi kohale, niiet peatusest oli kasu küll. Samuti pigem laseks inimestel seal rannal hängida, kui saarele minna. Samal põhjusel miks ELi välisminister ei sõitnud kohale - sest turiste seal on praegu vaja kõige vähem. _________________ Chojin Gattai - God Ginrai!
AnTyx |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Kolm Jan 20, 2010 22:08 Teema:
|
|
|
No mida? Cartoon Network'i tegelasest ikka tätoveeringut teha ei laseks ju. Suht idiootne.
See selleks, aga miks teha jalale tätoveering? Karvad kasvavad tagasi ju ning varjavad pilti kõvasti. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Jan 20, 2010 22:33 Teema:
|
|
|
karvad on jah probleem. selle osaga olen nõus. peamise esildisega mitte. tätoveerida võibmidaiganes. viimaseaja kiftimaid tattoosi mida tutvusringkonnas tehtud on näiteks suur heliriba. esteetikat. mingi sümbolitoksijad on minuarvates teisejärgulised, kes ei mõista tattoo kui kunstizanri ja selle erinevate esteetliste võimaluste laiahaardelisust. mõn kannab vana tribalit häbitundega, teine hindab seda samoodi nagu lapsepõlves tehtud joonistusi. igaühele oma - igas asjas leiab oma võlu, kui soovida.
aga selgituseks siis aku kohta nipalju, et see on lihtne joonistada ja seda on lihtne edasi arendada sokiks, sest teema on lai, tervikuvõimeline ja samurai jacki visuaal on väga nauditav. mitu kärbest ühe hoobiga. teine võimalus oli galactus või thanos vms lääne koomiksi "jumal" aga need oleksid nauditava teostuse võimalikuse aspektist esimese pildi kohta olnud ülejõukäivad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Jan 20, 2010 22:46 Teema:
|
|
|
Homme on jaapanikeele eksam. Olen kaks päeva jutti raamatukogus istunud, kuid on tunne, et mitte midagi ei püsi peas. Sõnad ei tule meelde, kanjidest ärme parem räägigi... viimastega on ikka häda käes. Grammatika ainuke, mis peas püsib ~_~
PAANIKA!!
*Neile, kes teavad, et pidin mitu päeva arvuti välja lülitama, siis tulin Minna no nihongo audiofaile muretsema. Öeldakse ju, et loll on see, kes vabandust ei leia (: _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
hfhdhg

|
Postitatud: Kolm Jan 20, 2010 23:23 Teema:
|
|
|
alarkivi kirjutas: | tegin eile oma elu esimese tatto. päris kahtlane. pliiatsiga teeks sama pildi viie minutiga MAX. masinaga läks kaks tundi. |
Kui see väga suur saladus pole, siis palju see asi sul ka maksma läks ning kus teha lasid? |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Kolm Jan 20, 2010 23:27 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Homme on jaapanikeele eksam. Olen kaks päeva jutti raamatukogus istunud, kuid on tunne, et mitte midagi ei püsi peas. Sõnad ei tule meelde, kanjidest ärme parem räägigi... viimastega on ikka häda käes. Grammatika ainuke, mis peas püsib ~_~
PAANIKA!!
*Neile, kes teavad, et pidin mitu päeva arvuti välja lülitama, siis tulin Minna no nihongo audiofaile muretsema. Öeldakse ju, et loll on see, kes vabandust ei leia (: |
haaaaa videos on need dialoogid kõige andekamad  
praegu leidsin youtubeist ainult ühe (nied pannakse vahelduva eduga üles ja võetakse jälle maha) http://www.youtube.com/watch?v=ojMAuWOfrxM
see on mu kõige lemmikum nendest vist .. kui me loengus neid Alari-senseiga koos vaatasime oli pärast kõht naermisest valus. XD XD _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Nelj Jan 21, 2010 00:06 Teema:
|
|
|
Blawk kirjutas: | Cartoon Network'i tegelasest ikka tätoveeringut teha ei laseks ju. Suht idiootne. |
Miks nii karmilt?
Sekundeerin kasutaja hfhdhg küsimust, endalgi plaanis millalgi üks tätoveering muretseda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|