|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
HotPapa banned

|
Postitatud: Nelj Veeb 19, 2004 09:35 Teema:
|
|
|
ok... aega veel on selle üle mõelda  |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Nelj Veeb 19, 2004 11:44 Teema:
|
|
|
olen hjargiga nõus. hoiame variandi meeles ja räägiks sellest kunagi hiljem edasi. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
muda

Liitunud: 28 Juun 2003 Postitusi: 109 Asukoht: Hiiumaa - Viljandi
|
Postitatud: Nelj Veeb 19, 2004 12:21 Teema:
|
|
|
nonii, 90, eee, aaa, kas liiga palju pole. minu arust palju, ega see maja tõesti 4 kordne ole, ja kas selle maja saab siis selle saab järgmine kuu tead. aga sellega kiiret pole. ja kui kaua, mis jamate, 1 päev, ikka nädal vähemalt, või umbes. aga mina ei tea kedagi siit bakast ainult helenet natuke nii et keda kutsuda, ei tea, aga 30 äkki ikka võiks tulla. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Veeb 19, 2004 16:23 Teema:
|
|
|
muda kirjutas: | nonii, 90, eee, aaa, kas liiga palju pole. minu arust palju, ega see maja tõesti 4 kordne ole, ja kas selle maja saab siis selle saab järgmine kuu tead. aga sellega kiiret pole. ja kui kaua, mis jamate, 1 päev, ikka nädal vähemalt, või umbes. aga mina ei tea kedagi siit bakast ainult helenet natuke nii et keda kutsuda, ei tea, aga 30 äkki ikka võiks tulla. |
No 90 on vist jah suur ja liiga ülepakutud kah. No muidugi..vara rääkida sellest jah.
ha muda...minu juuurde koju mahtus juba aasta tagasi #emanga sünnal 24 inimest ära (ööseks jäi küll vähem ~16) Ja ma arvan, et telkide jaoks sul ikka ruumi
Nu aga vahepeal ikka selised pisemad kokkusaamised Tallinnas olnud. Tuleb siis sullegi teada anda =) mina ja xin näiteks 2-5 aprill tallinnas ^.^ võibolla ka ennem, aga inimestega oleks küll kokkusaamisest huvitatud  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
muda

Liitunud: 28 Juun 2003 Postitusi: 109 Asukoht: Hiiumaa - Viljandi
|
Postitatud: Reede Märts 19, 2004 12:23 Teema:
|
|
|
selline uudis kahjuks, et see suvi võibolla ei saa seda teha ja kui saab siis suve lõpu poole ja mõõdukas suuruses nimestega ja kui ma mõttlen, siis suve lõpu poole saab vist mitte päris kindlalt teha, kui keegi veel huvitatud on. vot nii. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Inquisitor1
|
Postitatud: Esm Märts 22, 2004 14:20 Teema:
|
|
|
Võiks leida mõne koha looduses linnast mitte kaugel ja kõik tulevad telkidega. Suurte telkide omanikud võiksid telkideta inimestega telke jagada(aga seda peale sundida ei tohi, mitte igaüks tahab võõraga ühes telgis magada). Siis ei peaks mahutamisega ja ajaga suuri probleeme olema, aga see variant on suure rahvahulga jaoks pigem. Peamine on leida hea maalapp. Osavõtumaks ei peaks kindlasti liiga väike olema, sest kõik tahavad süüa ja juua. Nimesildid on kaa hea idee, et teaks kes on kes. Tujutõstmisürituste jaoks võiks teha eraldi teema, kuhu kõik oma ideed saadavad ja organiseerija vaatab nad kõik üle ja otsustab, millised neist on head ja millised mitte. Ainult üks päev oleks sellisel juhul tõesti vähe, nii et jäeks pigem pikemaks ajaks.Siis kui on kõik planeeritud arutaks kõik uuesti üle.
Kui mõni küsimus tekkib, siis olen valmis aitama nii nagu suudan. _________________ Coming soon...
Or not  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|