Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
BornIn1142

|
Postitatud: Teis Jan 05, 2010 12:29 Teema:
|
|
|
Trash kirjutas: | ...üliinimlikele võimetele leidus lõpuks loogiline seletus ja anime jäi reaalsuse piiridesse, jättesp petliku mulje justkui kõnniks seal fantasy joone taga |
Sword of the Stranger oli hea, kuna see polnud ulmeline? Miks ulme ei või hea olla?
(Ja Tobimaru oli minu arust pigem badass.) _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Jan 05, 2010 12:47 Teema:
|
|
|
BornIn1142 kirjutas: | Trash kirjutas: | ...üliinimlikele võimetele leidus lõpuks loogiline seletus ja anime jäi reaalsuse piiridesse, jättesp petliku mulje justkui kõnniks seal fantasy joone taga |
Sword of the Stranger oli hea, kuna see polnud ulmeline? Miks ulme ei või hea olla?
(Ja Tobimaru oli minu arust pigem badass.) |
Miks sa kõike nii must-valgelt näed?
Vahel on värskendav näha ebamaisetel sündmustel maalähedasi lahendusi, eriti kui lähenemine on uudne.
Trashi poolt välja toodud punktid ming ei liigutanud. Animeeritud mõõgavõitlus pole mulle kunagi meeldinud ning too koer oli mulle esimesest ilmumisest saati pinnuks silmas. Tüüpiline maskotinärakas, kellel on ülevõlli empaatiavõime. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Teis Jan 05, 2010 13:03 Teema:
|
|
|
Top20 v6iks olla pigem .. P2ris raske oli valida. Aga sisse l2ksid viis t2ispikka filmi, mis h6ivasid ka enamus esikohti, kaks shoujo seeriat, yks seinen m2rul, yks kyberpunk seeria ja FURI KURI !
Sword of the Strangeri j2tsin peale esimest veerandit pooleli, kuna yldse ei meeldinud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Jan 08, 2010 23:47 Teema:
|
|
|
Väike vahekokkuvõte:
Kokku on kirja pandud 185 animet, millest kirja lähevad 180 sest 5 olid vanemad kui 2000 aasta. Kokku vastanud 46 inimest.
2+ häält on 78-l animel
5+ häält on 18-l animel
10+ häält on 2-l animel
See kõige esimesel kohal olev pole teab mis üllatus, aga siiski üllatus
Hääletage aga julgelt edasi!
Kokkutulekul teeb esiTOPi animete tutvustsed Ummi!  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Laup Jan 09, 2010 00:07). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Jan 08, 2010 23:56 Teema:
|
|
|
Yoroshiku!
HÄÄLETAGE TORADORA POOLT SEE ON väga HEA :))
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Viimati muutis seda Ummi (Teis Jan 12, 2010 13:30). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Son Riku

|
Postitatud: Teis Jan 12, 2010 13:13 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Yoroshiku!
HÄÄLETAGE TORADORA POOLT SEE ON HEA :))
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv |
Toradora! 'heaks' nimetamine on küll selge alahindamine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Teis Jan 12, 2010 18:31 Teema:
|
|
|
Son Riku kirjutas: | Ummi kirjutas: | Yoroshiku!
HÄÄLETAGE TORADORA POOLT SEE ON HEA )
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv |
Toradora! 'heaks' nimetamine on küll selge alahindamine. |
Minu arust on 'hea' täpselt paras hinne Toradora. Piisavalt paras, et seda isiklikust top 10 välja jätta.
Küll aga lisasin ma mõtlemata sinna muid 'häid' animesid, mida ma nüüd kahetsen =( . _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Jan 12, 2010 21:35 Teema:
|
|
|
Kellel veel hääletamata, võiks hääletada. Hetkel on 3 animet, mis, saades ühe hääle veel, kandideerivad samuti esikohale. Ehk siis on kohtade 2-4 olevad animed on maas 1 punkti võrra esimesest kohas.
Aga vat ei ütle, mis animetega tegu :3 _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Teis Jan 12, 2010 21:49 Teema:
|
|
|
Bakemonogatari ma arvan on heal kohal
Aga jah ülejäänute kohta ei oska palju õelda....
Mõned filmid on ka kindlasti seal esireas  |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Kolm Jan 13, 2010 01:26 Teema:
|
|
|
viimast viitteist kümne peale kärpida oli ikka päris valuline.  _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Jan 13, 2010 06:33 Teema:
|
|
|
Vastasin siis ka, tehes seda "kes ees, see mees" põhimõttel. Ehk siis, need head asjad, mis esimesena meenusid, need ka kirja said. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
BrokenSoul

|
Postitatud: Kolm Jan 13, 2010 18:23 Teema:
|
|
|
Kui aus olla, siis ma ei mäletagi enam , mille poolt ma hääletasin (va. 5 tükki) . Peale seda vastamist sattusin ma veel päris mitme sellise anime otsa, mille ma oleksin tahtnud sinna lisada.
Aga ma julgen oletada, et top 5 hulka tuleb vähemalt 2 moviet. Kui enamus hääletajaid siit foorumist on, siis sellised mainstream animed nagu death note ja code geass vast ette otsa ei saa või mis? _________________
http://myanimelist.net/profile/Brokensoul |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Jan 13, 2010 18:55 Teema:
|
|
|
BrokenSoul kirjutas: | Kui aus olla, siis ma ei mäletagi enam , mille poolt ma hääletasin (va. 5 tükki) . Peale seda vastamist sattusin ma veel päris mitme sellise anime otsa, mille ma oleksin tahtnud sinna lisada.
Aga ma julgen oletada, et top 5 hulka tuleb vähemalt 2 moviet. Kui enamus hääletajaid siit foorumist on, siis sellised mainstream animed nagu death note ja code geass vast ette otsa ei saa või mis? |
wtf CG ja DN on jumala head ju.
mainstream != pask _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BrokenSoul

|
Postitatud: Kolm Jan 13, 2010 19:09 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | BrokenSoul kirjutas: | Kui aus olla, siis ma ei mäletagi enam , mille poolt ma hääletasin (va. 5 tükki) . Peale seda vastamist sattusin ma veel päris mitme sellise anime otsa, mille ma oleksin tahtnud sinna lisada.
Aga ma julgen oletada, et top 5 hulka tuleb vähemalt 2 moviet. Kui enamus hääletajaid siit foorumist on, siis sellised mainstream animed nagu death note ja code geass vast ette otsa ei saa või mis? |
mainstream != pask |
CG võibolla mitte, aga DN on küll mainstream. Ja mainstream ei ole alati pask. Kui aus olla, siis ma isegi lisasin need 2 enda top10 hulka, aga lihtsalt DN`ist hullunuid plikatirtse olen ma näiteks rohkem kohanud, kui twilighti omasi. _________________
http://myanimelist.net/profile/Brokensoul |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Kolm Jan 13, 2010 23:40 Teema:
|
|
|
BrokenSoul kirjutas: | Stopa kirjutas: | BrokenSoul kirjutas: | Kui aus olla, siis ma ei mäletagi enam , mille poolt ma hääletasin (va. 5 tükki) . Peale seda vastamist sattusin ma veel päris mitme sellise anime otsa, mille ma oleksin tahtnud sinna lisada.
mainstream != pask |
CG võibolla mitte, aga DN on küll mainstream. Ja mainstream ei ole alati pask. Kui aus olla, siis ma isegi lisasin need 2 enda top10 hulka, aga lihtsalt DN`ist hullunuid plikatirtse olen ma näiteks rohkem kohanud, kui twilighti omasi. |
Eh.. vaata, asi on nii, et ka Narutot saab mõistlikus koguses fännata. Isegi heade animede fanaatikud/hullunud plikatirtsud on tüütud ja idiootsed, on, mida fännata headel animedel aga noh.. tavaliselt ei ole miski NII ÜBER HEA ja peategelane ei ole NII ÜBER NUMMI. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Jan 14, 2010 00:28 Teema:
|
|
|
Praeguseks on andnud hääle 54 inimest. TOP10 on jäänud suuresti samaks, kuigi on ka väikseid muudatusi. Esikoha hoidja rebis nüüd 2 punkti võrra teisest kohast ette poole. Kolmas koht aga istub vapralt teise koha lähedal ning ootab oma võimalust. Üllatajaid esikahekümneviies ei leidu, küll aga on üllatusi selles osas, mis populaarsed animed sinna esikahekümneviiesse ei mahu, mõned isegi vägagi masendavate tulemustega.
Nimekiri samamoodi järjest pikeneb. Tekkinud on uued nimed mis on nimistu venitanud 196liseks. Ühehäälseid on 105, kahehäälseid 39, kolmehäälseid 13 ja neljahäälseid 12. Edasised häälejagajad moodustavad juba peaaegu et TOP 25!
Vanuste kaalukauss on jätkuvalt 16-24 vahel. Naiste hääletusaktiivsus on aga masendavalt madal, hõlmates alla poole häältanutest!
Kas esikoht saab tõesti olema nii napi võiduga? Kus on meie kogenud vanemad vaatajad? Kus noored lapsukesed? Kas saab täis 200 nimetatud animet? Kas naised suudavad ennast kehtestama panna?
Stay tuned! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Nelj Jan 14, 2010 00:36 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Vanuste kaalukauss on jätkuvalt 16-24 vahel. Naiste hääletusaktiivsus on aga masendavalt madal, hõlmates alla poole häältanutest! Mis toimub?
Stay tuned! | There are no women in the interwebs. End of discussion.
Ühtlasi, mul pole midagi asjaliku lisada sellele teemale. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Nelj Jan 14, 2010 04:13 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Vanuste kaalukauss on jätkuvalt 16-24 vahel. Naiste hääletusaktiivsus on aga masendavalt madal, hõlmates alla poole häältanutest! |
Äh, aga kui üle poole hõlmaks, siis oleks ju meeste aktiivsus masendavalt madal.  _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Jan 14, 2010 07:33 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | genky kirjutas: | Vanuste kaalukauss on jätkuvalt 16-24 vahel. Naiste hääletusaktiivsus on aga masendavalt madal, hõlmates alla poole häältanutest! |
Äh, aga kui üle poole hõlmaks, siis oleks ju meeste aktiivsus masendavalt madal.  |
Tähenärija... naiste aktiivsus on ikka kõvasti alla poole, muidu poleks seda mainitudki. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Nelj Jan 14, 2010 16:19 Teema:
|
|
|
mina kui baka token old womanperson võin lahkesti kaks korda vastata, kui see kedagi õnnelikuks teeb.  _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|