|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
animegun1

Liitunud: 10 Sept 2008 Postitusi: 397 Asukoht: Tallinn - LA/Mustakivi
|
Postitatud: Püh Jan 10, 2010 16:48 Teema:
|
|
|
Manga alateema avatud E-R 00-00, L-P suletud. _________________ Error 404: Cake not found |
|
Tagasi üles |
|
 |
Folly

|
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Püh Jan 10, 2010 17:18 Teema:
|
|
|
Folly kirjutas: | www.pokerstrategy.com |
Võiksin pikalt rääkida, millise ettevõtmisega tegelikult tegu on selle saidi näol ... aga lühidalt öeldes on tegu advertiser saidiga, mille eksistentsi üks ja ainus mõte on suunata-meelitada inimesi kindla pakkuja juurde pokkerit mängima, ning kui kunagi keegi seal ka päris raha peale mängib, saavad selle saidi omanikud sõltuvalt diilist 30-70% mängijate loodud käibest. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Esm Jan 11, 2010 11:02 Teema:
|
|
|
Tapvalt ilus ilm on. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Jan 11, 2010 11:43 Teema:
|
|
|
Riion kirjutas: | Tapvalt ilus ilm on. |
Hea et ma terve päeva täna kontoris istun!  _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
animegun1

|
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Jan 11, 2010 13:15 Teema:
|
|
|
Riion kirjutas: | Tapvalt ilus ilm on. |
Nõustun 100% _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
animegun1

|
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Esm Jan 11, 2010 15:56 Teema:
|
|
|
Ilus ja külmm... _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Jan 11, 2010 16:15 Teema:
|
|
|
tyger kirjutas: | Ilus ja külmm... |
Nõustun 100% _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
animegun1

|
Postitatud: Esm Jan 11, 2010 17:01 Teema:
|
|
|
Kasutaja Random Hero postitus Planet'i foorumis teemal mis on sul laual:
''CRT molu, hiir, klaver, kõlarid. edasi, päripäeva loe: mobiil, rahakott, rull wc paberit, panga koodikaart, kamm, pesulõks, pastakas, kamm, käärid, pult, kilekott pudiga *viskab ära*, hesburgeri kupongid, torn animuga, Dani Cavallaro - "Cyberpunk and Cyberculture", termopasta, PSP kõvaketas, malend (ettur), 2.5mm -> 3.5mm üleminek, sticky notes, pastakas, Al Azifi figurine, GTA LCS UMD, cast puzzle - ring'i karp, vigane mp3 pleier, taskulampkell, randme-ekspander, kruvikeeraja, AA patarei, pussnuga, kahvel, hambaarsti t¹ekk, prillilapp, mittevõitnud bingo loto, pesulõks, millest on kruvikeeraja läbi pistetud, PSP fat, pajalapp, mandariin, koduune töö schilleri kohta, tolgendavate juhtmetega kraadiklaas, mehhaaniline pliiats, Cd-marker, hambaarsti ajakaart, poolik pakk locketseid, juustutükid (wtf), münte, animutegelase kujuline võtmehoidja, northbridge'i radikas.
Laud on 80x80 ja suure osa ruumist võtab ära CRT molu ning ebaloogiliselt suur klaviatuur.''
----Mul endal on peale hommikut tavaliselt alati tühjad nõud ja kruusid, siis praegu on veel fastum geel, välgumihkel, pastakad,kalevi klassikalised küpsised, mahlapakid, raadio,panga koodikaart, klaviatuur, hiir koos matiga, ekraan. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Esm Jan 11, 2010 17:38 Teema:
|
|
|
Minu laual on CD toorikud, kõrvaklapid, posu pastakaid, märkmepaber, ajaleht, ristsõna, ajakiri "digi", senditasku, kell ja mobiil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ponytail

|
Postitatud: Esm Jan 11, 2010 17:47 Teema:
|
|
|
Tulin esimestelt loengutelt . Ei näinudki ilusat ilma
Laual: Lill, lamp, mac, salfrätikud, raamatud, märkmik, mobiil. _________________ The world is coming to an end, please LOG OFF! |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Esm Jan 11, 2010 17:59 Teema:
|
|
|
mul vist ei olegi lauda. st laud on, aga omandisuhte osas kahtlen. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Esm Jan 11, 2010 18:26 Teema:
|
|
|
animegun1 kirjutas: | Kasutaja Random Hero postitus Planet'i foorumis teemal mis on sul laual: lõputu hulk asju |
Päris palju asju. Mul on kaks monitori, klaviatuur, hiir/hiirematt, lamp, mobiil, õllepurk (pooltühi) ja minu käed. Ilmselt tolmu on ka natuke monitoride taga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Esm Jan 11, 2010 18:27 Teema:
|
|
|
mu laual on hunnik ehteid, juukseklambreid, mõned nõud, arvuti kast, monitor, kõlarid, klaviatuur, hiir, pliiatsitops, märkmepaberid, küünal, aroomilamp, lõngakerad, küüneviilid, mitut sorti kamme ja üks rullhari, kunstripsme liim, lamp, mikrofon, printer, banaan , näokreem, kahte sorti puudrit, silmakreem, peegel, tikud, läätse konteiner, üks nunnu väike mänguloom, käärid _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Jan 11, 2010 18:29 Teema:
|
|
|
Laual on laptop.
Tartu kodu laua peal on mul aga... monitor, hiir, klaviatuur, võimendi, vinüülimängija, kõrvaklapid, Xbox 360 pult, PS3'e pult, PS3 Slim ja üks küpsisekarbike, mille sees on igasugu elulisi asju. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Esm Jan 11, 2010 18:33 Teema:
|
|
|
baka elushoidmiseks on vaja minu postitusi planet foorumist otsida?
 _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Esm Jan 11, 2010 18:34 Teema:
|
|
|
Noh, meil ei olegi siin veel sellist vähemõttekat võrdlemist toimunud, nii et miks ka mitte. baka.ee ei hakka sellest muidugi ei rohkem elama ega rohkem surema.
Lamp, monitor, klaviatuur, hiirematt, juhtmega hiir, juhtmeta hiir, minu mobiil, naise mobiil, prillitoos, vahel ka naise prillitoos, märkmepaberid, kuumaalus, värviline kruus kirjutusvahendite ja kääridega, ID-kaardi lugeja, kassid (75% ajast vähemalt üks, aga sageli ka mõlemad). Laua all on arvutikorpus ja tool (kõigiti reguleeritav). _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|