Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
tyger
|
Postitatud: Laup Jan 09, 2010 03:38 Teema: Dance In The Vampire Bund
|
|
|
Esimese osa ülevaade:
Tüdrukut ründab mingi vampiiri taoline olevus. Uudis. Intervjuu rünnatuga. Algab mingi telesaade, kus seda uudist lahatakse. Bla-bla-bla... 9. minutil juba lubatakse midagi, aga ei, valehäire. Jõuame 17. minutini ja ossa, äktsion hakkab pihta! Vampiir tõmbleb ringi ja lõpus tapab loli vampiiri otsa jõllitamisega ära. Episood läbi, EDs näeme pesus loli.
Jah, ma tõesti ei oska midagi sellise esimese episoodi kohta öelda... Loodan vaid, et episood 2 läheb paremaks, kuna lõpus loli rääkis, et mingisse Tokyo piirkonda asuvad vampiirid elama.
Üle 2 mõistliku screeni ei osanud ma kahjuks välja otsida.
Oodake, meelde tuli! Kuidas ma küll selle võisin unustada... 16. minutil näidati tisside põrkumist:
...tegelikult mulle ei meeldi üldse vampiirid. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Jan 09, 2010 04:08 Teema:
|
|
|
Tundus täitsa ok, kuni ED tuli. Seksikas pesus lolid pole seksikad, vähemalt see loli ei olnud. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Laup Jan 09, 2010 12:33 Teema:
|
|
|
Tundub kahtlane. Kas need vampiirid ikka sädelevad? |
|
Tagasi üles |
|
 |
ZeroEndorphine

|
Postitatud: Laup Jan 09, 2010 14:59 Teema:
|
|
|
Olen lugenud seda enne mangana. Selle kaitseks pean ütlema, et see esimene osa oli veidi imelik sissejuhatus, eks nad püüavad seda põnevust veel luua.
Aga ega siingi midagi erilist lootma ei julgeks jääda. Armastus, mis oleks tava rikkumine. Vampiiride hierarhia. Usun, et tulemas veel palju põrkuvate/hüplevate rindade stseene. Jne...
Pärast seda esimest osa ise küll tegelt kaaluks mitte vaatamist  |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Laup Jan 09, 2010 15:45 Teema:
|
|
|
ZeroEndorphine kirjutas: | Pärast seda esimest osa ise küll tegelt kaaluks mitte vaatamist  |
Ma kaalun veel paar osa . Tutvustus tundub hea...
After millennia in hiding, Mina Tepes, the Princess of the ancient covenant and ruler of all vampires, wants change. Using the vast wealth of the Tepes line, she has paid off the entire gross national debt of Japan and in so doing, gained the authority to create a "special district" off the coast of Japan that is to become the future haven to vampires the world over!
Now, on the eve of the landmark press conference announcing the existence of vampires to the world, terrorists and rival factions are plotting to assassinate Mina Tepes before she has a chance to make her world-changing announcement. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Laup Jan 09, 2010 16:25 Teema:
|
|
|
what the fuck is it with SHAFT and vampires lately? _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Laup Jan 09, 2010 16:38 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | what the fuck is it with SHAFT and vampires lately? |
Selgita mulle ka, milles su ahastus peitub. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Laup Jan 09, 2010 20:36 Teema:
|
|
|
Vampiire on viimasel ajal justkui mõnitama hakatud.
Alles olid nad veel sellised:
Nüüd on nad sellised:
Või sellised:
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Laup Jan 09, 2010 23:29 Teema: