Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Dets 10, 2009 23:00 Teema:
|
|
|
Ma pigem ütleks sellise karmi hinnangu, et kui me vähemal 15 täis ei saa 18. detsembriks, siis tuleb ära öelda see buss ja midagi muud välja mõelda. Vastasel juhul peavad minejad suurema summa peale maksma ning läheb liiga kulukaks.
Ehk siis kes tulla tahavad ja pole veel kirjas, kindlasti andke endast märku! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Reede Dets 11, 2009 11:56 Teema:
|
|
|
Nooo, bussi küll ei või ära üteldaT_T
Aga äkki saab neid väikeseid marsasid rentida O_O lollidee, aga who knows XD
Ma tantsust osa ei võta, pole eriti aega õppida ja muu värk. Muidu mõtlesin, et kui saan nüüd jõuluks mingi hea HD videokaamera, siis filmin tantsu ja üldiselt bussireisi ja üritust ka  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Dets 11, 2009 12:43 Teema:
|
|
|
No me selle bussi ütleks üles ja vaataks, kas nii lühikese aja peale leiab väiksema bussi. Need, kes maksnud, need peab kindlalt kohale toimetama Selle pärast pole vaja muretseda.
Kui kaamera saaksid, oleks küll väga lahe! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Reede Dets 11, 2009 14:25 Teema:
|
|
|
WeAreX kirjutas: | <Muidu mõtlesin, et kui saan nüüd jõuluks mingi hea HD videokaamera, siis filmin tantsu ja üldiselt bussireisi ja üritust ka  |
Jaa! Teemo reportaa¾i!  _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Reede Dets 11, 2009 16:35 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Ma pigem ütleks sellise karmi hinnangu, et kui me vähemal 15 täis ei saa 18. detsembriks, siis tuleb ära öelda see buss ja midagi muud välja mõelda. Vastasel juhul peavad minejad suurema summa peale maksma ning läheb liiga kulukaks.
Ehk siis kes tulla tahavad ja pole veel kirjas, kindlasti andke endast märku! |
18 dets on võibolla isegi liiga hilja ära öelda ma ei tea.
aga sa vaata ja kontrolli üle kes on maksnud ja palju kohti veel alles on, mul on tunne, et seal on mõni puudu ja numbrid valed. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Dets 11, 2009 16:41 Teema:
|
|
|
ewty kirjutas: | 18 dets on võibolla isegi liiga hilja ära öelda ma ei tea. |
Uuri välja, kuna viimane aeg on, sest hetkeseisuga kardan, et sellest bussist tuleb ära öelda. Kardan, et heal juhul saame 1-3 inimest juurde.
ewty kirjutas: | aga sa vaata ja kontrolli üle kes on maksnud ja palju kohti veel alles on, mul on tunne, et seal on mõni puudu ja numbrid valed. |
Nimed on kõik, kes on maksnud. Rohkem mulle pole keegi raha saatnud. Kaks inimest on öelnud, et nad mingi hetk saadavad raha, kuid olevat kindlad tulijad. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Reede Dets 11, 2009 18:08 Teema:
|
|
|
Aga võiks juba mõtlema hakata kui bussi ära ütleme, siis kuidas me kohale saame.
Kes siit muidu tallinnast peale minu ja IceWolfi tulevad kui üldse on selliseid?
Ja keegi kes midagi videokaameratest teab võiks näiteks privaga anda abi milline on hea kaamera ja normaalse hinnaga, et sellest filmist mis teeb aru ka saab ja oleks korralik kvall.
Ma teen näti msnis ka reklaami ja kutsun inimesi, loodan äkki saab kellegi kaasa T_T |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Laup Dets 12, 2009 22:37 Teema:
|
|
|
WeAreX kirjutas: | Aga võiks juba mõtlema hakata kui bussi ära ütleme, siis kuidas me kohale saame.
Kes siit muidu tallinnast peale minu ja IceWolfi tulevad kui üldse on selliseid?
Ja keegi kes midagi videokaameratest teab võiks näiteks privaga anda abi milline on hea kaamera ja normaalse hinnaga, et sellest filmist mis teeb aru ka saab ja oleks korralik kvall.
Ma teen näti msnis ka reklaami ja kutsun inimesi, loodan äkki saab kellegi kaasa T_T |
no Xire on tallinnast tulemas.
kaks võimalust on kui bussi ära ütleme - need kes on maksnud lähevad autodega ja sealt siis saab osa raha tagasi või minek jääb ära ja saab raha tagasi.
Palun tulge ikka, see saab tore üritus olema. just peale jõule kui perekonnast ja sugulastest on juba kõrini. Saab mõnusa seltskonnaga veeta superlaheda päeva lõunamaal  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Laup Dets 12, 2009 23:09 Teema:
|
|
|
Palju juurde peaks maksma muidu umbes kui võtame ikka bussi?
Lõunamaal, kõlab nagu mingi soojamaareis  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Xire

|
Postitatud: Püh Dets 13, 2009 09:18 Teema:
|
|
|
WeAreX kirjutas: | Kes siit muidu tallinnast peale minu ja IceWolfi tulevad kui üldse on selliseid?
|
Ma tulen, aga probably eelneval õhtul kella 23:00 bussiga. Hmm peakski vaatama kas too ikka 'pühade' ajal liigub. _________________ Vaadatud anime |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Dets 13, 2009 13:34 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Ummi ei tule.
Aga edukat üritust teile! |
Lähed küll! _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Dets 13, 2009 14:19 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Ummi kirjutas: | Ummi ei tule.
Aga edukat üritust teile! |
Lähed küll! |
Fain! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Püh Dets 13, 2009 15:41 Teema:
|
|
|
WeAreX ajab mu ausalt nutma XD
Ma teen KÕIK, et mind lubataks ja et ka mind saaks tulijate hulka arvestada... _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Püh Dets 13, 2009 20:19 Teema:
|
|
|
Muidu busside ajad vist jäävad samaks. Ainult broneerida ei saa. Kes ees see mees.
Kui buss jõuab Tartu kell 8:10, et kas siis jõuaks Tartu Kaubamajast läbi käia? Kui see avatud üldse janiii. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Püh Dets 13, 2009 23:41 Teema:
|
|
|
WeAreX kirjutas: | Kui buss jõuab Tartu kell 8:10, et kas siis jõuaks Tartu Kaubamajast läbi käia? Kui see avatud üldse janiii. |
Tartu Kaubamaja (nagu ka Tallinna oma) avatakse kell 9. Tasku avatakse kell 10. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ivan the terrible

|
Postitatud: Esm Dets 14, 2009 02:46 Teema:
|
|
|
Kui bussist ära ütlete, siis võib ju alati tavalise liinibussiga, näiteks Ecolines-siga sõita. Tallinnast nii sõidetakse alati Riiasse. Tartust nagu kaa käib ja eriti kallis ei ole, ja ka jõuab kohale enne ürituse algust. Lahkub loomulikult vara, aga mis sa teed, kui kaugele sõidad.
Sest autod ja tellitud bussid on loomulikult mõnusad asjad, aga alati kaa ei õnnestu, ja siis liinibussiga võib koju sõita erineval ajal kui keegi soovib jääda kauemaks või kui on vaja varem ära sõita. _________________
http://myanimelist.net/profile/Inquisitor1 |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Esm Dets 14, 2009 16:12 Teema:
|
|
|
Nii mina ütlen täpselt nii, et kuna mina olin algusest peale bussi poolt kahe peaga ja üldiselt algse plaani järgi tahtsin ainult tagasisõiduks kasutada seda. Ma küll tahaksin oma rahalise seisu pärast loobuda sellest reisist, aga ilmselgelt ma ei saa teha seda, kuna ma ei taha ka seda, et teistel inimestel reis saamata jääks.
Minupoolne kingitus teile jõuludeks on see, et ma hõivan ühe koha bussis... Cosplay jaoks, aga raha mul pole.
*suundub raha ülekandma* _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Dets 14, 2009 19:09 Teema:
|
|
|
Nonii. Olukord lahenes natuke.
Saime 15-kohalise bussi, mis maksab 3700.- Seega on meil vaja nüüd aind 15 inimest kokku saada. Summa osas muudatusi ei tule. Ühe inimese kohta läks küll kallimaks 20.- võrra, kuid kuna ma olin arvestanud juba hinna sisse 25.- võimalikke lisakulutusi, siis summa jääb 250.-
Kohti on veel 2, üks küll bronnitud, kuid mul pole snowflakega enam juttu olnud, kas ta siis tuleb või ei!
Väljasõit on kell 09:00 Vanemuise teatri alumisest parklast! Ehk siis oleme kohal hiljemalt 8:45! Tagasisõit on kella 00:00-01:00 vahel!
PS! Paluti hoiatada, et bussil ei käi seljatoed alla. Aga selle elab tegelt kenasti üle
LUGEDA ESIMEST POSTITUST MÕNE TÄIENDUSE ASJUS!!
TALLINNAST TULIJAD, KELLEL POLE ÖÖMAJA, PALUN VÕTKE MINUGA ÜHENDUST! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Teis Dets 15, 2009 17:53 Teema:
|
|
|
Ma bronnisin ühe koha ära...
Okei, veerandihinne on "3" ja mul on veel viimased ägedad lahingud pidada, et teada saada, kas võin tulla või mitte. Kodusõjas surma ei saa  _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
snowflake

Liitunud: 7 Nov 2009 Postitusi: 42 Asukoht: H.E.L.L wanna join?
|
Postitatud: Teis Dets 15, 2009 19:09 Teema:
|
|
|
tulen kohe kindlasti tulen aga ma saan alles laupäeval ära maksta kui mamps on veendunud et ma saan venka mata ja ajaloo 3e präegu õpin nii palju kui saan ja ma pean vähemalt kolmed saama ma olen kindel selles et ma saan kolmed ja saan kohe kindlasti tulla  _________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) |
|
Tagasi üles |
|
 |
|