Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
BrokenSoul

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Dets 09, 2009 16:11 Teema:
|
|
|
Siis on su tsitaat eksitav, kuna see puudutab just nimelt mangat ja muud pudi. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Kolm Dets 09, 2009 16:41 Teema:
|
|
|
Ahah. Nagu arvata võis, Sunrise tahab oma kuldhani edasi lüpsta. _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
BrokenSoul

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Dets 09, 2009 19:20 Teema:
|
|
|
BrokenSoul kirjutas: | Järjekordselt ma julgeks väita, et see tsitaat puudutab telesarja, mitte mangat. |
sa said valesti aru ilmselt :x _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BrokenSoul

|
Postitatud: Kolm Dets 09, 2009 19:35 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | BrokenSoul kirjutas: | Järjekordselt ma julgeks väita, et see tsitaat puudutab telesarja, mitte mangat. |
sa said valesti aru ilmselt :x |
Mina saan aru, et räägitakse uuest projektist, mis sisaldab manga kohandusi ja muud...
Ja selle "newtype january issue" kohaselt, mis on "Shonen Ace magazine", serialiseeritakse see uus code geassi manga, mille nimeks on "Code Geass: Shikkoku no Renya"
Kui palju ma ka ei püüaks, ei suuda ma sellest teistmoodi aru saada.
EDIT: Jah, ma saan aru, et seda mangat ei ole isegi veel väljastama hakatud. Aga sealseid kommentaare sellele tsitaatile lugedes võib aru saada, et tulevad mõlemad, nii manga, kui ka animeeritud versioon. _________________
http://myanimelist.net/profile/Brokensoul |
|
Tagasi üles |
|
 |
|