|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Esm Veeb 09, 2004 22:57 Teema:
|
|
|
d'n'b ning house põhiliselt.
jazzi ja klassikalist kuulan ka kui on vastav tuju... |
|
Tagasi üles |
|
 |
manic hentai-baka

|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2004 00:34 Teema:
|
|
|
nu.. antud hetkel on mul taustaks (power) metal..
kuid väga istub ka suht igasugune rock.. eriti vene rock just
jaja..
ära ei ütle ka millestki elektroonilisest.. nagu Massive Attack ja Björk ja Mum ja Sigur R?s ja sellised..
mm.. j-pop
ja mmmmm.. folk!
jah.. niiet.. jah..
suht seinastseina muusikamaitse on.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karlsson
|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2004 15:22 Teema: ehhee
|
|
|
mina kuulan hip-hopi ja räpi just ..aga kuulan ka metalit,sest õde kuulab ja me oleme kohanenud yxteise maitsega :wink: |
|
Tagasi üles |
|
 |
Elizabeth
|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2004 16:54 Teema:
|
|
|
eks ta peamiselt süntpop ja britpop ole, aegajalt kalletega agressiivsema muusika poole.
ei välistaks otseselt midagi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2004 20:23 Teema:
|
|
|
kinsa kirjutas: | oh kui ma vaid oleks bännimisõigustega moderaator..... |
kõik träänsumehed saaksid kinga! ja roki-pungi-linkin-pargi mehed ka, jah?
aga küsimusele vastates - plaadiriiulil seisavad nii gotan project, fsol (nende meeste raadiosaated on eriti maasikad), bob marley (ja tema sõbrad, rasta), aphex twin, autechre kui ka päris retsi dhr-ni välja. aga loomulikult ka doors, hendrix, metro luminal, jmke ning isegi splin. ja siis veel miljon muud. viimased paar päeva olen vanakooli pink floydi kuulanud. eriti mõnus värk.
raadiot ei kuula. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Liisu
|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2004 23:47 Teema:
|
|
|
ei oska eriti öelda midagi selle kohta. arvutis muusikat kuulataei saa. jubetore. aga muidu. Queen, Metro Luminal, Sõpruse pst, Metallica, RHCP. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pyramid
|
Postitatud: Nelj Veeb 12, 2004 20:03 Teema:
|
|
|
ma tahan ka vastata.
female-baka :P
huvitav-huvitav... metal siinpool samuti. vahel punk, vahel üldse midagi imelikku. üldiselt kokkuvõttes selline "tasakaalutu" muusika ja vastupidi "tasakaalukas" muusika. pluss igasugune veider muusika.
hmm... nt. Nine Inch Nails, Slipknot, Korn, Flaw, Forgotten Sunrise, Metallica, System of a Down... Ruja, Tätte, Alender, Metro Luminal (endine)... keskaegne, klassikaline... goa trance, ambient, noise...
ahjaa... folk või selline ka. saamide joik ja värk. :)
Zorg on ka hea. :)
Viimati muutis seda pyramid (Reede Veeb 13, 2004 07:51). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Calenbreth

|
Postitatud: Nelj Veeb 12, 2004 21:56 Teema:
|
|
|
industrial/gothic/EBM/futupop/deathbeat/hardcore/classic/grindcore/death metal/progressive metal jne.
armas  _________________ KINSA OMALOOMINGU MODERAATORIKS!!!111 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Reede Veeb 13, 2004 09:52 Teema:
|
|
|
J-Pop/J-Rock ja LINKIN PARK!!!
Ongi kõik...midagi muud ma kunagi ei kuula. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ceberus
|
Postitatud: Reede Veeb 13, 2004 11:54 Teema:
|
|
|
minu lemmikuks on saanud Ramstein (lemmik lugu on "mein Hertz brent" (ei tea kas kirjutasin õieti) ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Reede Veeb 13, 2004 13:29 Teema:
|
|
|
Stiililiselt ei taha oma eelistusi paika panna, nimetan vaid mõned mulle meeldivad esitajad.
Välismaistest: Sigur Ros, Explosions in the Sky, Massive Attack, Julee Cruise, Mum, Da Lata, Craig Armstrong, Super Furry Animals, Air, Rinneradio, DJ Shadow, Portishead, Mogwai, Outkast, Thievery Corporation, The Sea and Cake, Victor Davies, Windy & Carl, Nitin Sawhney, Lamb, Dimitri from Paris, Astrud Gilberto, Curtis Mayfield, M. Ward, The Flaming Lips, Incognito, M83, Isaac Hayes, Roy Ayers, The Beatles, Miles Davis, Don Johnson Big Band, Common, Blaze, Lil' Louis, Terry Callier.
Eestimaistest: Eesti Keeled, Raivo Tafenau, Metro Luminal, Tanel Ruben & Victoria, Dagö, Tulli Lum, Jäääär, Pastacas, Una Bomba, Jaan Tätte, Basic Concept, Vägilased, Von Suck, Chalice, Hüüd & Hääl, Ultima Thule (eriti koos keelpillikvartetiga).
Ja selle nädala uustulnuk lemmikute sekka: Beanfield.
Lühidalt: kuulan pidevalt kõiksugu muusikat, uut ja vana, populaarset ja marginaalset, aga need, mis aastate jooksul ikka lemmikuks on jäänud, on kas nn. peavooluesitajad või siis nn. vana kuld. Nii et elitaarsusega ma kelkida ei saa. Niuts. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaptengalaktlan räägib nagu muusika

|
Postitatud: Reede Veeb 13, 2004 14:15 Teema:
|
|
|
Ei tahaks samuti stiile nimetama hakata, sest nagunii üheski stiilis kõik artistid ei saa meeldida. Parem on olla avatud ja noppida igalt poolt pärleid. Samas kardan, et üksikud artistid jälle ei ütle eriti kellelegi midagi...Üldiselt kipub jääma sinna eksperimentaalse elektroonika ja elektroakustilise manipuleerimise kanti.
Aga siiski, need on siis Arovane, Gimmik, Thomas Köner, Hood, Plastikman, Multiplex, Manual, Tape, l'Usine ja palju teisi. Ning loomulikult ka sõbrad-kaaslased Kohvirecordsist ja Ulmeplaatidest. _________________ />_<\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Laup Veeb 14, 2004 12:11 Teema:
|
|
|
Tere.
Minule meeldib kuulata rock'i, alternative'i, grunge't ja ka jazz'i (kuid ainult bop stiili) ning anime muusikat.
Lemmikbändid on Soundgarden, Audioslave, Nirvana, The White Stripes, Seatbelts ja mõned veel :wink: _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Püh Veeb 15, 2004 15:44 Teema:
|
|
|
Liisu kirjutas: | ei oska eriti öelda midagi selle kohta. arvutis muusikat kuulataei saa. jubetore. aga muidu. Queen, Metro Luminal, Sõpruse pst, Metallica, RHCP. |
hmm, ma ainult arvutist vist kuulangi. mujalt ju normaalset muusikat ei leia... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Püh Veeb 15, 2004 19:46 Teema:
|
|
|
Nojah ma kuulan pea kõike, alustades klassikast lõppetades pagan metalliga!! Ainuke mida ma ei kannata ültse on mingid Britneyd ja säänsed tumbad... nu-metal on kah saast MU meelest
MIs siis meeldib: children of boddom, nazareth ja kõik vanad tegijad ac/dc jne. Siis Queen, Ruja, Meie Mees, Mati Nuude (ma olen ullem süldi fänn), Ayu, Herald, Loits, Nancy jne. Praegu on tegijamad kindlalt vana meister Gunnar Graps!!!! 8) ja ei saa ka unustada Good old Metallica, uus metallica on mu meelest saast....kahjuks  _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Elizabeth
|
Postitatud: Püh Veeb 15, 2004 20:54 Teema:
|
|
|
pansomon kirjutas: |
hmm, ma ainult arvutist vist kuulangi. mujalt ju normaalset muusikat ei leia... |
selgita, mida sa selle all mõtled. |
|
Tagasi üles |
|
 |
HotPapa banned

|
Postitatud: Püh Veeb 15, 2004 21:28 Teema:
|
|
|
Ta mõtleb sellel all seda, et ta saab netis leida seda mida ta tahab, pakun, et väheseid leidub , kes lähevad poodi originaal plaate ostma.Ja ega ta raadiost kasseti peale lindistama ei hakka  |
|
Tagasi üles |
|
 |
pyramid
|
Postitatud: Esm Veeb 16, 2004 18:30 Teema:
|
|
|
Hull kirjutas: | nu-metal on kah saast MU meelest |
aga mind päris huvitab, et ega sa nu-metaliks ainult Linkin'it ja Bizkit'it ei pea? :O
aga jah Metallica on tore küll, aga uus... vanaks hakkavad jääma äkki. trummid olid igatahes küll mingid kodused potid-pannid. samas tunnen ma end imelikuna - natuke kauem kuulates polegi nii hull.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Esm Veeb 16, 2004 18:51 Teema:
|
|
|
pyramid kirjutas: | Hull kirjutas: | nu-metal on kah saast MU meelest |
aga mind päris huvitab, et ega sa nu-metaliks ainult Linkin'it ja Bizkit'it ei pea? :O
aga jah Metallica on tore küll, aga uus... vanaks hakkavad jääma äkki. trummid olid igatahes küll mingid kodused potid-pannid. samas tunnen ma end imelikuna - natuke kauem kuulates polegi nii hull.  |
Ei arva, kuid mul on sõpruskonnas nu-metal fänne ja ma ausalt leian, et selles metali liigis pole
midagi vapustavat!!! Kuid on üksikuid erandeid ikka aga jah ... metallica on hea!!! 8) _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Echolibrium
|
Postitatud: Teis Veeb 17, 2004 20:41 Teema:
|
|
|
to Hull
Sulle meeldib Meie Mees- Sa teed vist nalja, eks?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|