|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
douji

|
Postitatud: Esm Nov 30, 2009 15:28 Teema:
|
|
|
Wallflowerist tuleb uuel aastal dorama. loodan, et animega sama anarhistlikus võtmes.  _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Esm Nov 30, 2009 19:22 Teema:
|
|
|
Ei oota väga. Doramad on mind alati üsna külmaks jätnud või pettumust valmistanud. (Hana yori dango ainsa erandina.) Ka see preview/värk ei olnud eriti lubav. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Esm Nov 30, 2009 20:21 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: |
Ei oota väga. Doramad on mind alati üsna külmaks jätnud või pettumust valmistanud. (Hana yori dango ainsa erandina.) Ka see preview/värk ei olnud eriti lubav. |
Vaata Ikebukuro West Gate Park'i ... see pole kudagi külmaks jätnud ... isegi mu mees kes ei vaata üldse doramasid arvas et see on päris äge. Tehtud on see manga järgi, näitlejate valik on super ja nii julget teist sarja ma pole näinud jaapanlastelt.
Väike tutvustus ka asja kohta siin _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Esm Nov 30, 2009 21:06 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: |
Ei oota väga. Doramad on mind alati üsna külmaks jätnud või pettumust valmistanud. (Hana yori dango ainsa erandina.) Ka see preview/värk ei olnud eriti lubav. |
ZENI GEBA! ZENI GEBA! Kui sa pärast seda vaadates kas või hetkekski liigutatud ei ole, siis sa oled üdini külm ja emotsioonitu.
Minu arvates on tegu parima doramaga (kuigi südames on HYD koht suurem, aga see on juba isiklik iseärasus).
Eriti neile, kellele meeldib Lighti tegelaskuju Death Note'st. Väga sarnane peategelane. Aga julmem.
Võiks siiski arvestada, et ma olen see patune ketser, kelle jaoks dorama > anime. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shizuka

|
Postitatud: Esm Nov 30, 2009 22:31 Teema:
|
|
|
dipsy kirjutas: | mimmu kirjutas: |
Vaata Ikebukuro West Gate Park'i ... see pole kudagi külmaks jätnud ... isegi mu mees kes ei vaata üldse doramasid arvas et see on päris äge. Tehtud on see manga järgi, näitlejate valik on super ja nii julget teist sarja ma pole näinud jaapanlastelt.
Väike tutvustus ka asja kohta siin |
Ikebukuro on hea jaa, sinu blogist lugesin selle kohta kusjuures, nii et tänan soovitamast. HYD on ka muidugi hinges jah, esimene dorama ka, mida nägin.
"Wallflower'ist" ma üritan ka vähemalt paar osa algusest Kame ja Tegoshi pärast ära vaadata, edasi ei julge lubada. Aga peaks siis anime ka enne ära lõpetama, kui see välja tuleb, kuskile kuuenda osa juurde või nii jäin pidama kunagi.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Teis Dets 01, 2009 18:45 Teema:
|
|
|
Küll on tore, kui sul on vähemalt üks selline õpetaja, kes lambist tunnist puudumise paneb... _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Kolm Dets 02, 2009 03:02 Teema:
|
|
|
tyger kirjutas: | Küll on tore, kui sul on vähemalt üks selline õpetaja, kes lambist tunnist puudumise paneb... |
Tore küll, et sa tead üht inimest, kellel ei jätku mõistust selle peale mõelda, et õpetaja on inimene ja teeb vahetevahel vigu.
Kas sa rääkimise varianti oled _üldse_ kaalunud?!
P.S. Sirka nädal aega tagasi teatud teade, et jätan suitsetamise maha, on siiamaani õnnestunud ja olen ilgelt uhke. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Dets 02, 2009 12:31 Teema:
|
|
|
Argh! Mingi tibi eile astus oma tikkkontsadega mulle jalale TÜ ballil. Pool üritust enam tantsida ei saanud. Hiljem korp! Ugalas toimunud aftekal natuke sain, kuid ilgemalt valus oli ikka. Nüüd jalg selle kohapealt paistes ja valus. Korralikult käia kah ei saa.
Urr...
Üritus ise oli muidu tore, aftekas samamoodi. There was cake!  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Kolm Dets 02, 2009 12:45 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Argh! Mingi tibi eile astus oma tikkkontsadega mulle jalale TÜ ballil. Pool üritust enam tantsida ei saanud. Hiljem korp! Ugalas toimunud aftekal natuke sain, kuid ilgemalt valus oli ikka. Nüüd jalg selle kohapealt paistes ja valus. Korralikult käia kah ei saa.
Urr...
Üritus ise oli muidu tore, aftekas samamoodi. There was cake!  |
Levisid kõlakad mööda tantsusaali, et on üks neiu, kelle kontsaplekkide asemel on hoopiski ¾iletid. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Kolm Dets 02, 2009 12:57 Teema:
|
|
|
Vahepeal hakkab täitsa häbi, et olen eestlane kisav rahvamass |
|
Tagasi üles |
|
 |
animegun1

Liitunud: 10 Sept 2008 Postitusi: 397 Asukoht: Tallinn - LA/Mustakivi
|
Postitatud: Kolm Dets 02, 2009 13:32 Teema:
|
|
|
Kaoru kirjutas: | Vahepeal hakkab täitsa häbi, et olen eestlane kisav rahvamass |
Mis sa nüüd, selliseid asju juhtub igalpool....ma oleksin poe juba vara hommikul vaikselt infot jagamata lahti teinud et mingit rabelemist poleks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Kolm Dets 02, 2009 14:14 Teema:
|
|
|
Riion kirjutas: | tyger kirjutas: | Küll on tore, kui sul on vähemalt üks selline õpetaja, kes lambist tunnist puudumise paneb... |
Tore küll, et sa tead üht inimest, kellel ei jätku mõistust selle peale mõelda, et õpetaja on inimene ja teeb vahetevahel vigu. |
Mulle tundub, et see spetsiifiline õpetaja on liiga tihti ''inimene''. Jah, õpetaja on inimene, aga õpetajana võiks ju vähemalt tähtsate dokumentide täitmisel (siinkohal siis eKool/klassipäevik) hoolikam olla. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Kolm Dets 02, 2009 21:14 Teema:
|
|
|
Ei juhtu just iga päev, et kaubanduskeskuses Higashi no Edeni OPi kuulma juhtun. Samas... tegu on ju Oasisega, nii et ega selles midagi üllatavat ka pole. Aga tore ikkagi, sest mulle see lugu meeldib.
Muide, 17. ja 18. aprillil võib Riias jälle Metallicat näha. Keegi plaanib minna ka? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Muusik kohvijumal

|
Postitatud: Kolm Dets 02, 2009 21:17 Teema:
|
|
|
tyger kirjutas: | Riion kirjutas: | tyger kirjutas: | Küll on tore, kui sul on vähemalt üks selline õpetaja, kes lambist tunnist puudumise paneb... |
Tore küll, et sa tead üht inimest, kellel ei jätku mõistust selle peale mõelda, et õpetaja on inimene ja teeb vahetevahel vigu. |
Mulle tundub, et see spetsiifiline õpetaja on liiga tihti ''inimene''. Jah, õpetaja on inimene, aga õpetajana võiks ju vähemalt tähtsate dokumentide täitmisel (siinkohal siis eKool/klassipäevik) hoolikam olla. |
Oeh, mis seal siis ikka ju, räägi oma õpetajaga ja palu tal lihtsalt oma eksimus parandada
Samu asju on ka minul juhtunud ja ma olen selle küllaltki kiiresti likvideerinud, kuigi ausalt öeldes oleks mul täiesti savi selle koha pealt, kuna ma olen üsna regulaarne puuduja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Kolm Dets 02, 2009 21:59 Teema:
|
|
|
Mul on mitu õpetajat, kes panevad mulle põhjuseta puudumisi, kui ma kohal käin, aga ka siis kui puudun põhjusega. Üldiselt pole mõttet nendega rääkida sest nad ei saa otsust muuta. Ma peaksin klassijuhatajale meili saatma, aga üldiselt ma ei viitsi seda enne teha kui neid puudumisi on nii palju kogunenud et õppealajuhataja närvidele käima hakkab.
Tygerile soovitan tunde üle lasta kuna ilmselgelt õpetajal puudub ülevaade, kes on kohal ja kes ei ole. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Kolm Dets 02, 2009 22:05 Teema:
|
|
|
Oeh, ma ei ütle kunagi enam emale, et mul kurk valutab. Jalavanni, kuuma piima, tabletti, mingi kreem kaelale ja sall peale, taruvaik vms. Parem oleks haige. Nüüd saab ehk suitsetamise maha jätta, kuna valusa kurguga on suht ebameeldiv teha. Kardan ainult, et ei tule sellest midagi välja, ennegi nii proovinud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Kolm Dets 02, 2009 23:55 Teema:
|
|
|
Õnneks on mul selline tore kool, kus 1 põhjuseta puudumine on patt ning 2 või enam võrdub mitterahuldava käitumisega. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Nelj Dets 03, 2009 00:15 Teema:
|
|
|
tyger kirjutas: | Riion kirjutas: | tyger kirjutas: | Küll on tore, kui sul on vähemalt üks selline õpetaja, kes lambist tunnist puudumise paneb... |
Mulle tundub, et see spetsiifiline õpetaja on liiga tihti ''inimene''. Jah, õpetaja on inimene, aga õpetajana võiks ju vähemalt tähtsate dokumentide täitmisel (siinkohal siis eKool/klassipäevik) hoolikam olla. |
Nii, võtame natuke teise valguse nurga alt.
Ütleme, et ühel tavalisel linnakooli õpetajal on sirka 6-7 tundi päevas. Võtame näiteks eesti keele ja kirjanduse õpetaja. Ütleme, et ta õpetab näiteks 6. klassist kuni gümnaasiumi lõpuni ja iga klassi kohta on kolm paralleeli (ehk 6a, 6b ja 6c). Ja igas klassis on u. 25 õpilast.
Teeme lihtsad ja üldised arvutused: iga klassiaasta peale on 3x25=75 inimest, ja üldse kokku on tal 7x75=525 õpilast. Lisame siia igapäevatöö väsimus, isiklik elu, tundide ette valmistumine, mingite hunnikute viisi kontrolltööde ettevalmistamine ja nende parandamine ja tänu viimasele asjale ka tekkinud unetud ööd. Karjuvad, vinguvad õpilased, kooli sisepinged, õpilaste ja õpetajate pinged, masuga kaasnenud rahastamise küsimused (á la "kas ma palka saan?" või "kas ma kriiti võin võtta?").
Tead, kui sul on mõistust ja vähem vajadust vinguda, siis ma vaataks selle veast kõrvale ja kasutaks loosungit "Vähem möla, pikem samm!". _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
- Buddha
Viimati muutis seda Riion (Nelj Dets 03, 2009 01:23). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Nelj Dets 03, 2009 00:17 Teema:
|
|
|
Võhik kirjutas: | Mul on mitu õpetajat, kes panevad mulle põhjuseta puudumisi, kui ma kohal käin, aga ka siis kui puudun põhjusega. Üldiselt pole mõttet nendega rääkida sest nad ei saa otsust muuta. Ma peaksin klassijuhatajale meili saatma, aga üldiselt ma ei viitsi seda enne teha kui neid puudumisi on nii palju kogunenud et õppealajuhataja närvidele käima hakkab.
Tygerile soovitan tunde üle lasta kuna ilmselgelt õpetajal puudub ülevaade, kes on kohal ja kes ei ole. |
Oh need kaunid eelarvamused ja imearmas kitsarinnalisus. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Nelj Dets 03, 2009 01:15 Teema:
|
|
|
Ma ennemalt mõtlesin, et kas peaks 2. posti lõppu lisama PS: ei soovi loengut teemal ''ka õpetaja on inimene'', aga siiski, tänan meelde tuletamast...
1. post sai kirjutatud siis hetkeemotsioonidest ajendatult, pooleldi vihaga, pooleldi naljaga õpetaja hajameelsuse üle. Nii ei ole ilus, ma tean.
2. posti kirjutamise ajal ma mõtlesin kõik alates õpetaja närvesöövast, alamakstud tööst kuni selle spetsiifilise juhtumini läbi, kaasa arvatud ka sinu stressivalemi. Ja ikkagi ma leidsin, et see spetsiifiline õpetaja võiks olla tähelepanelikum. Kahjuks/õnneks ei ole mul viitsimist seda, miks ta on minu meelest on liiga hajameelne õpetajaameti jaoks pikemalt arutada ning ega see kellelegi midagi peale üleliigse infomüra ka midagi ei annaks. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|