Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Sato-chan

|
Postitatud: Kolm Jan 07, 2004 23:42 Teema:
|
|
|
Njah....
Angel Sanctuary: System of a down - Chop Suey
Ghost in the Shell: Wamdue Project - Cing of My Castle
Inuyasha: Fear Factory - Edgecrusher
Limp Bizkit - Break Stuff
Richard marx & Donna Lewis - Wonderful Journey
...ja mul on neid veel 1000 000 tükki  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
uku
Liitunud: 9 Jan 2004 Postitusi: 41 Asukoht: täitsa oma maailmas...
|
Postitatud: Teis Veeb 03, 2004 16:42 Teema:
|
|
|
Offspring - Why Dont You Get a Job ja Staring At The Sun
viimasel ilus Final Fantasy video  |
|
Tagasi üles |
|
 |
yamyy
|
Postitatud: Teis Veeb 03, 2004 19:10 Teema:
|
|
|
Kas see mitte mingi fänni poolt tehtud video pole (ma mõtlen staring at the sun)?
Samas ma võin eksida kah  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chobits

|
|
Tagasi üles |
|
 |
ichi

|
Postitatud: Kolm Veeb 11, 2004 22:49 Teema:
|
|
|
selline küsimus et kas keegi baka liikmetest on ka ise mõne amv valmis treinud?
on idee teha üks amv aga lihtsalt ei kujuta ette kuskohast alustada, mida kasutada vms. _________________ -bob, do you know what happens to schoolgirls in japanese cartoons?
-no....what? (enter tentacles) ooogh...!! wankaaaaarrrgh!!!!!
http://www.weebl.jolt.co.uk/hentai.htm |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Veeb 12, 2004 08:29 Teema:
|
|
|
http://www.animemusicvideos.org/guides/PhadeGuide/
kuid Video Capture cardside asemel parem korralik lõikumistarkava, mille hulgast mina vaid Adobe Premiere't soovitada oskan _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaptengalaktlan räägib nagu muusika

|
Postitatud: Nelj Veeb 12, 2004 09:20 Teema:
|
|
|
Kas ma olen õigesti aru saanud, et anime muusikavideo all mõeldakse üldiselt mingist filmist kokku lõigatud klippi või on kuskilt võimalik saada ka originaalselt muusika jaoks tehtud klippe? _________________ />_<\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Veeb 12, 2004 16:55 Teema:
|
|
|
kaptengalaktlan kirjutas: | Kas ma olen õigesti aru saanud, et anime muusikavideo all mõeldakse üldiselt mingist filmist kokku lõigatud klippi või on kuskilt võimalik saada ka originaalselt muusika jaoks tehtud klippe? |
AMV kui terminina viitab fännide poolt tehtud lõigutud videomaterjalile, millele kõlab taustaks lugu.
kuid on olemas ka originaalset materjali, aga kahjuks minul sellega erilisi kokkupuuteid pole olnud, va üks OVA nimega Cathexis, mis on kogum muusikavideosi ühe anime, Zetsuai 1989, tegelase Koji Nanjo põhjal.
õnneks aga mängib animetes helitaust väga tugevat rolli, musternäidised on kasvõi Cowboy Bebop ja BLAME! ning tulemas on samuraihiphop-spektaakel Samurai Champloo, seega väga kurb ei tasu olla : ) _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
yamyy
|
Postitatud: Nelj Veeb 12, 2004 18:12 Teema:
|
|
|
ichi kirjutas: | selline küsimus et kas keegi baka liikmetest on ka ise mõne amv valmis treinud?
on idee teha üks amv aga lihtsalt ei kujuta ette kuskohast alustada, mida kasutada vms. |
Mina tegelen AMV-dega.. et kui abi vaja võid iga kell minu poole pöörduda, kui mujalt infi ei saa
Põhimõtteliselt nagu acousmatique kirjutas.. on www.animemusicvideos.org kõige parem koht, kus alustada oma AMV karjääri... Mina isklikult alustasin algul Windows movie maker`iga.. aga kuna see nii algeline oli... siis läksin pärast 2 AMV tegemist Adobe Premiere Pro peale üle. Võibolla algul võib ta sulle raske tunduda, kuid tegeleikult on igati lahe progre 8) Nii et minu soovitus oleks kah Adobe Premiere Pro  |
|
Tagasi üles |
|
 |
uku
Liitunud: 9 Jan 2004 Postitusi: 41 Asukoht: täitsa oma maailmas...
|
Postitatud: Nelj Märts 11, 2004 16:14 Teema:
|
|
|
yamyy kirjutas: | Kas see mitte mingi fänni poolt tehtud video pole (ma mõtlen staring at the sun)?
Samas ma võin eksida kah  |
Tegelikult ei ole see jah ametlik video.Aga ilus küll  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bell

Liitunud: 9 Juun 2003 Postitusi: 99 Asukoht: teisel pool reaalsust
|
Postitatud: Esm Märts 22, 2004 20:53 Teema:
|
|
|
veel üks päris ilus:
Record of Lodoss War - The Unforgiven (Metallica) _________________ Kids! Bringing about Armageddon can be dangerous. Do not attempt it in your home.
-- (Terry Pratchett & Neil Gaiman, "Good Omens") |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tuletegija Püromaan

|
Postitatud: Esm Märts 22, 2004 21:34 Teema:
|
|
|
http://www.animenashville.org
siin sis mõningad videod.
orienteerumiseks projects ja seal kuskil näitab et on mõned asjad rahvale vaatamiseks netti välja pandud. _________________ Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.
Sincerely,
God |
|
Tagasi üles |
|
 |
FuzzyFuzz

Liitunud: 24 Märts 2004 Postitusi: 19 Asukoht: In thoughts with someone ^_^
|
Postitatud: Kolm Märts 24, 2004 15:42 Teema:
|
|
|
Lemmik on Onegai Teacher - DJ Mystic - Japanese Girl , väga hea lugu ja video on ka Onegai Teacher - Jewel - Standing Still  _________________ All I said was "smile, it makes people wonder what you're thinking".
Then I just flew in cause Heaven kicked me out,
and Hell was afraid I'd take over,
and boy are my arms tired!
Always remember you're unique, just like everyone else! |
|
Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Reede Dets 03, 2004 01:02 Teema:
|
|
|
Minu esimene anime muusika video, Rurouni Kenshinist. Lauluks Asian Dub Foundation - Dhoul Rinse
Get it : http://nago.animemusicvideos.org/localdownload.php?v=55574, klõpsake seda rohelist LOCAL kirja. Kõigepealt avaneb "pledge drive" aken, pange "proceed", nüüd peaks download ise tõmbama hakkama.
Palun seda video mitte üles lasta kuhugi ftp-sse. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Dets 03, 2004 11:38 Teema:
|
|
|
uplink kirjutas: | Minu esimene anime muusika video, Rurouni Kenshinist. Lauluks Asian Dub Foundation - Dhoul Rinse
Get it : http://nago.animemusicvideos.org/localdownload.php?v=55574, klõpsake seda rohelist LOCAL kirja. Kõigepealt avaneb "pledge drive" aken, pange "proceed", nüüd peaks download ise tõmbama hakkama.
Registreerimine : (
Ma olen enne ka korra maininud, aga mainin uuesti... ma saan AMVsid ja muid suuri faile hostida Eestis asuvas serveris, täpsemini siin. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Reede Dets 03, 2004 14:36 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | uplink kirjutas: | Minu esimene anime muusika video, Rurouni Kenshinist. Lauluks Asian Dub Foundation - Dhoul Rinse
Registreerimine : (
Ma olen enne ka korra maininud, aga mainin uuesti... ma saan AMVsid ja muid suuri faile hostida Eestis asuvas serveris, täpsemini siin. |
Ah krt... ma ei teadnudki, et vaatamiseks on vaja registreeruda. Kui oled nõus videot hostima, siis anna mulle täpsemalt teada privas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
yamyy
|
Postitatud: Reede Dets 03, 2004 15:12 Teema:
|
|
|
uplink, su amv on vaadatud ning kommenteeritud =) |
|
Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Püh Dets 05, 2004 19:55 Teema:
|
|
|
|
|
Tagasi üles |
|
 |
udimon

|
Postitatud: Esm Dets 06, 2004 23:02 Teema:
|
|
|
minu lemmikuteks siiamaani (suvalises järjestuses):
Lain - Rob Zombie - Living Dead Girl
Evangelion - Pink Floyd - Mother
Evangelion - Queen - Bohemian Rhapsody
Kenshin - Linkin Park - Crawling
Macross Zero - Nightwish - Moondance _________________ korea multfilmid, keeks, kiired naised ja ilusad autod (vai oli see nüüd vastupidi) - that`s me and my wired |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Teis Dets 07, 2004 12:45 Teema:
|
|
|
Rurouni Kenshin - Slipknot - Wait and Bleed _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|