Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kas te arvate, et see teema on t2iesti kasutu? |
Ja |
|
16%
|
[ 14 ] |
Ei |
|
16%
|
[ 14 ] |
Noh see v6ib nii m6ningaidki inimesi v2lja aidata animede leidmises. |
|
54%
|
[ 47 ] |
Las iga inimene otsib ise animesi..Mina leidsin k6ik animed nii ja miks teie ei v6iks nii leida.. |
|
12%
|
[ 11 ] |
|
Kokku Hääli : 86 |
|
Autor |
Teade |
Viplala

|
Postitatud: Nelj Nov 26, 2009 10:03 Teema:
|
|
|
Tänan Kaoru, hakkan vaatama, kui midagi veel siis andke tuld.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Nelj Nov 26, 2009 15:00 Teema:
|
|
|
cowboy bebop?
Siis veel trigun äkki? |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Nelj Nov 26, 2009 15:55 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | cowboy bebop?
Siis veel trigun äkki? |
need + darker than black'i teine hooaeg  |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Nelj Nov 26, 2009 23:57 Teema:
|
|
|
Viplala kirjutas: | Tänan Kaoru, hakkan vaatama, kui midagi veel siis andke tuld.  |
Eks hetkel tuli just meelde paar püstoli kõmmutamis animed.
Desert punk/ Sunabozu (Soovitan selle dub-e vaadata..Minu arust paremad kui originaal)
Devil May Cry
Dogs: Stray Dogs Howling in the Dark OAV (Manga põhjal tehtud OAV ja sisaldab gunfight-e rasketes kogustes)
Golgo 13 (Ei saa seda gunfight-i animeks kutsuda. Aga peategelaseks on geniaalne sniper, kes suudab tappa inimesi võimatutel tingimustel ja võimatutest kaugustest)
Rohkem mulle hetkel pähe ei tule.  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Folly

|
Postitatud: Reede Nov 27, 2009 07:12 Teema:
|
|
|
ma cowboy bebopist 3 osa vaadanud, tundus ikka eriti igav.
kas läheb paremaks või viskan selle vaatamise kohe nurka? _________________ http://myanimelist.net/animelist/Follycore |
|
Tagasi üles |
|
 |
BrokenSoul

|
Postitatud: Reede Nov 27, 2009 07:20 Teema:
|
|
|
Folly kirjutas: | ma cowboy bebopist 3 osa vaadanud, tundus ikka eriti igav.
kas läheb paremaks või viskan selle vaatamise kohe nurka? |
Kui aus olla, siis ei pakkunud mulle ka ükski osa sealt huvi, kuigi lõpuni ma selle vaadata suutsin.
Enda aja kohta on see vast suhteliselt vaadatav, aga ma ei tea.
Oleks mul mõni muu asi tol hetkel ootel olnud, siis tõenäoliselt oleks ma ta nurka visanud küll. _________________
http://myanimelist.net/profile/Brokensoul |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Reede Nov 27, 2009 21:53 Teema:
|
|
|
BrokenSoul kirjutas: | Folly kirjutas: | ma cowboy bebopist 3 osa vaadanud, tundus ikka eriti igav.
Kui aus olla, siis ei pakkunud mulle ka ükski osa sealt huvi, kuigi lõpuni ma selle vaadata suutsin.
Enda aja kohta on see vast suhteliselt vaadatav, aga ma ei tea.
Oleks mul mõni muu asi tol hetkel ootel olnud, siis tõenäoliselt oleks ma ta nurka visanud küll. |
Sekundeerin. Aga samas pean tõdema, et kellele stiil ja temaatika korda läheb, on tegu siiski kvaliteetse sarjaga. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Reede Nov 27, 2009 22:38 Teema:
|
|
|
Minu meelest on Cowboy Bebop äge. On ma olen juba vanainimene ka...  _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
BrokenSoul

|
Postitatud: Reede Nov 27, 2009 23:12 Teema:
|
|
|
Bepob jäi minu jaoks nõrgaks just selles suhtes, et see ei pannud mind ei muigama ega pisaraid valama. Ei olnud ka midagi sellist, mille üle mõelda/arutleda.
Aga ma võin ka eksida, see oli üpris ammu, kui ma seda vaatasin, võibolla praegu tekitaks see minus soojemaid tundeid.
Igatahes, kui juba soovitamiseks läks, siis "Monster". Kuigi osasi on sellel paljuvõitu, lausa 74 ja ma olen omadega alles poole peal, siis siiani on iga selle osa minus niivõrd palju huvi tekitanud ja pannud teada tahtma, et mis nüüd edasi juhtub. _________________
http://myanimelist.net/profile/Brokensoul |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Püh Nov 29, 2009 02:21 Teema:
|
|
|
Folly kirjutas: | ma cowboy bebopist 3 osa vaadanud, tundus ikka eriti igav.
... <ägin> ... noorus on hukas ... <ägin> ... _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Nov 29, 2009 03:06 Teema:
|
|
|
BrokenSoul kirjutas: | Bepob jäi minu jaoks nõrgaks just selles suhtes, et see ei pannud mind ei muigama ega pisaraid valama. Ei olnud ka midagi sellist, mille üle mõelda/arutleda. |
Tõsiselt või? Ei tekitanud emotsioone? Polnud millegi üle mõelda?
nojah...
Igatahe ma olen ka isik, kes cowboy bebopit kõigile soovitab. Sarja episoodiline loomus, mis mulle ameerikamaa joonissarjade puhul vastukarva käis ja mind anime juurde tõi, on tegelikult selle sarja väga tugev külg. Saab luua mingi top5 nimekirja, mida siis aeg-ajalt vaadata, muust sisust puudust tundmata. Muidugi nõrku episoode oli sarja jooksul päris vähe, tugevaid see-eest väga palju. Aga see on tegelikult teine teema vist. Igatahes andke Cowboy Bebopile võimalus. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Nov 29, 2009 10:09 Teema:
|
|
|
Ei tasu nüüd nii ahastunud olla. Lugupeetud eelkõnelejatel endil on ka kindlasti üks või teine animefilm või sari, mis oma klassikustaatusele vaatamata neile kohe üldse mitte peale ei läinud.
Aga Kauboipeitus on tõesti hea kraam. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Püh Nov 29, 2009 11:28 Teema:
|
|
|
Millegipärast tundub mulle, et Bebop läheb rohkem vanakooli tüüpidele peale. Eks seal ole siis midagi müstilist, millest noored veel aru ei saa. Minule isiklikult ka otseselt ei meeldinud, paar viimast episoodi siiani huvi puudumise tõttu ootavad vaatamist.
Praegu aga vaatan Higurashi No Naku Koro Ni-d ja seda julgen küll soovitada. Higurashi No Naku Koro Ni oli 150. animetiitel, mille ma lõpetasin ja seeria üldiselt saab kindla koha isiklikus top 10. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Esm Nov 30, 2009 00:01 Teema:
|
|
|
Äkki keegi oskab mõnda anime moviet soovitada?
Enam pole nii palju aega, et kohe sarja käsile võtta aga filmivaatamiseks leiab aega küll.
Väga meeldis The girl who leaped through time , äkki keegi oskab soovitada midagi sellelaadset või midagi sama autori poolt.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Nov 30, 2009 00:24 Teema:
|
|
|
LennY kirjutas: | Äkki keegi oskab mõnda anime moviet soovitada?
Enam pole nii palju aega, et kohe sarja käsile võtta aga filmivaatamiseks leiab aega küll.
Väga meeldis The girl who leaped through time , äkki keegi oskab soovitada midagi sellelaadset või midagi sama autori poolt.  |
Summer Wars, mille subid just paar päeva tagasi välja tulid.
Aga saadaval torrent sisaldab endas suht väikeste mõõtmetega videot, mimllel on veel ka korea hardsubid all. Kui sa sellist kvaliteeti kannatad, vaata. Kui ei, oota kuni dvdripid tulevad.
Igatahes paistab väärt asi olevat.
edit: sama autor siis st _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Viplala

|
Postitatud: Esm Nov 30, 2009 18:24 Teema:
|
|
|
tyger kirjutas: | Millegipärast tundub mulle, et Bebop läheb rohkem vanakooli tüüpidele peale. Eks seal ole siis midagi müstilist, millest noored veel aru ei saa. Minule isiklikult ka otseselt ei meeldinud, paar viimast episoodi siiani huvi puudumise tõttu ootavad vaatamist.
Praegu aga vaatan Higurashi No Naku Koro Ni-d ja seda julgen küll soovitada. Higurashi No Naku Koro Ni oli 150. animetiitel, mille ma lõpetasin ja seeria üldiselt saab kindla koha isiklikus top 10. |
Oh, see Higurashi No Naku Koro Ni on VÄGA hea. täpselt minu maitse! |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Teis Dets 01, 2009 17:51 Teema:
|
|
|
Oh, oh, ma ka ei tabanud esimene kord Cowboy Bebopist seda imet ära. Aga ma ei andnud kunagi alla. Praeguseks olen ma seda kaks korda vaadanud. Teine kord selsamal suvel. Sellega seostuvad küll tohutult ägedad mälestused, sest kui ma esimest korda kuulsin animest, siis sellest ajast peale olen ma ka regulaarselt midagi Cowboy Bebopist kuulnud. Muusika on ka Cowboy Bebopil täiesti asjalik.
Teist korda vaadates, peaks mainima, oli elamus kõvasti parem. Võta näpust, on asi selles, et olin esimesel korral vaadates paras põnn või lihtsalt oli nüüd lihtsam lugu jälgida, sest olin seda varem näinud?
Siiski, siiski, ei saanud ma päris täpselt kõigest veel aru või ehk lihtsalt ei olegi see minu maitse järgi. Mõne episoodi ajal ma küll nautisin põgusat und, aga asi oli selles, et olin 20 tundi juba üleval olnud ja oli soe suvine keskpäev.
Aga teemasse tulles, ma tahaksin ka midagi vaadata, ma tahaksin midagi head vaadata. Midagi reaalset ja igapäevast, midagi, mille üle mõelda. Soovitamishuvilistele vihjeks: Honey and Clover, Welcome to the N.H.K on täpselt sellised, mida ma tahaksin praegu vaadata, kui ma juba mõlemat kaks korda vaadanud poleks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Dets 01, 2009 18:11 Teema:
|
|
|
Raidomees, ma soovitan sul vaadata sellist animet nagu One Piece. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Teis Dets 01, 2009 19:17 Teema:
|
|
|
Vaatasin just ise ära 5 centimeters per second.
Isemoodi ja väga hea minumeelest.
Pole midagi halba õelda.
Jätab sees niisuguse sooja tunde lihtsalt
Tõeliselt ilus lugu.
Tõeliselt hea elamus oli
Äkki keegi oskab midagi sellesarnast soovitada? |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Teis Dets 01, 2009 19:25 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Raidomees, ma soovitan sul vaadata sellist animet nagu One Piece. |
See on imetore soovitus, Ummi. Milline kokkusattumus, aga ma just tund aega tagasi vaatasingi One Piece'i.
Ja Lenny tuletas meelde, et mul jäi kunagi üks väga ilus joonisfilm pooleli. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|