Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Sato-chan

|
Postitatud: Kolm Veeb 11, 2004 19:25 Teema: Kaori Yuki mangad
|
|
|
Neji, Count Cain, Kaine, Boys Next Door...jne.
Mind huvitab kas keegi on neid lugenud, mis ta arvamus on ja kust ma neid downloadida saaksin.... eriti tahax boys next door'i _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Veeb 11, 2004 20:04 Teema:
|
|
|
olen just seda Boys Next Door'i lugenud ning kuna mul on kerge kiiks shounen-ai suhtes, meeldis ta mulle lausa väga. Bishounenid on kenad, sisu on dramaatiline ja mängib paljuski eetika ja õiglustundega ja laseb sel vastanduda ihade ning muude süngemate inimloomuse osadega... ühesõnaga klassikaline Kaori Yuki ja see pole kunagi halb olnud : )
segab ehk ainult see, mis mind ka Angel Sanctuary't lugedes kergelt segas: sisu on üksikutel juhtudel segaselt esitatud ning on vaja mõndasid kohti paar korda üle lugeda, et mõista täpsemalt mis juhtus. kindlasti on ehk asjas ka süüdi minu vähene lugemus, kuid siiski ei pea ma ennast ka täiesti rumalaks : )
kuid see on väikene häda, kui kord Yuki stiiliga harjuda, siis on raske sellest lahti öelda. väärt loome.
kust saada? siit. uuri ülejäänud saiti ka, palju Kaori Yuki't, palju shounen-ai'd : )
muide, küsimus sulle, Sato-chan. kas sa Angel's Sanctuary artbooki oled näinud (nimeks Angel Cage)? _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Reede Veeb 13, 2004 09:46 Teema:
|
|
|
Jaja...Angel Sanctuary's oli tõesti paar osa segased, aga kui ma ta mitu korda läbi lugesin siis hakkasin isegi nac aru saama.
PS:Artbooki ennast pole näinud aga olen internetis näinud selle pilte. Kaori Yuki on geenius!!!XD _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Veeb 13, 2004 14:21 Teema:
|
|
|
_________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chobits

|
Postitatud: Reede Veeb 13, 2004 22:35 Teema:
|
|
|
_________________ animed |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chibi

|
Postitatud: Reede Veeb 04, 2005 14:24 Teema:
|
|
|
well..mis mul ikka öelda on..Kaori Yuki on suurmeister sellel alal.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Terre d'or

|
Postitatud: Nelj Veeb 24, 2005 15:10 Teema:
|
|
|
Olen lugenud nelja: Count Cain, Boys Next Door, Blood Hound ja Cruel Fairytales. Just alustasin Gravel Kingdomi lugemist.
Ilus, keeruline, verine. Pärast tema mangad lugemist ei taha midagi muud eriti vaadata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Teis Märts 01, 2005 14:12 Teema:
|
|
|
gravel kingdom.god child.
ning jah seda asja ta oskab. |
|
Tagasi üles |
|
 |
if.you.know.what.I.mean.

Liitunud: 30 Juun 2008 Postitusi: 5 Asukoht: hetkel saksamaa...muidu tallinn
|
Postitatud: Kolm Aug 20, 2008 00:06 Teema:
|
|
|
kaori yuki on lihtsalt liiga hea XD mangamaailma anne rice XD oh jaa...mulle meeldib... detailid, psühholoogia, hullumeelsus...  _________________ It is impossible to make anything foolproof because fools are so ingenious. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|