Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Sobivamad kuupäevad? |
13.-15. august |
|
52%
|
[ 10 ] |
20.-22. august |
|
36%
|
[ 7 ] |
27.-28. august |
|
10%
|
[ 2 ] |
|
Kokku Hääli : 19 |
|
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Nov 14, 2009 15:45 Teema: Suvise, 2010. aasta kokkutuleku kuupäevad!
|
|
|
Nonii.... vanaema andis teada, et neil see koht Lagedil ei lähe ümberehitamisele, sest raha ei saanud. Seega tuli ta küsima, kas sooviksime veel korraldada.
Arvestades seda, et koht on Peipsist kiviviske kaugusel, saame terve maja oma kätte ning hind on mõnusalt soodne, siis miks mitte ka kolmandat korda minna. (:
Küll aga on vanaemal juba praegu vaja teada, kuna aeg kinni panna. Nimelt seal mingid otsustajad muutunud ja tahab kähku meid kirja ära panna. Tutvuse poolest (;
Kuna tundus, et rahvale mitmepäevane üritus meeldib, siis ka seekord planeerime alustada reedel ning lõpetada pühapäeval.
Seega hääletage, mis kuupäevad tunduvad kõige sobivamad! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Nov 16, 2009 00:45 Teema:
|
|
|
Niih... kolmapäeval viimane võimalus hääletada. Ehk siis kolmapäeva arvamused on siis viimased! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Nov 16, 2009 01:13 Teema:
|
|
|
Minul näiteks on isiklikult suhteliselt ükskõik praegu kuna ma ei oska tulevikku rohkem kui pool aastat ette näha ._. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Nov 16, 2009 07:56 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | Minul näiteks on isiklikult suhteliselt ükskõik praegu kuna ma ei oska tulevikku rohkem kui pool aastat ette näha ._. |
Tead, ütleks samamoodi. Mul pole augusti peale veel mõeldud. Kõigepealt võiks kooli ära lõpetada ja siis hakata suve lõppu planeerima
Ei, mul vahet pole, olen kindel, et mulle sobiksid kõik kuupäevad. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
ZeroEndorphine

|
Postitatud: Esm Nov 16, 2009 19:03 Teema:
|
|
|
Nõustun eelnevatega, nii pikalt ikka ei oska ette plaanida. Kui sellele väljavalitud ajale midagi väga olulist hiljem ei lisandu, siis oleks tore. Päris viimast augusti nv-d ma eriti aga ei pooldaks |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Esm Nov 16, 2009 19:41 Teema:
|
|
|
Tore, et õnnestub jällegi Lagedil korraldada, eelmine üritus seal oli ülilahe. Mis kuupäevadesse puutub, siis ma tõesti ei oska nii pikalt ette näha, milline neist kõige paremini sobida võiks. Hääletasin augusti viimase nädalavahetuse poolt, aga mingit väga konkreetset põhjust selle kuupäeva eelistamiseks mul küll ei ole. Tulen kohale igal juhul, kui just midagi väga ootamatult tähtsat vahele ei tule, mida praegu ette näha ei oska. |
|
Tagasi üles |
|
 |
hfhdhg

|
Postitatud: Esm Nov 16, 2009 20:51 Teema:
|
|
|
Isiklikult pooldaks seda 13-15 varianti. Kui päris ausalt tunnistada, siis viimasel nädalavahetusel tahaks lihtsalt magada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Nov 16, 2009 20:54 Teema:
|
|
|
Kus ma suvel olen ja mida teen ja kas üldse osalen, seda ei tea.
Kuid augusti viimane nädalavahetus tundub tõesti ebasobiv, sest vaid paar päeva pärast seda on käes 1. september ja seetõttu tööd ja sagimist ja reisimist rohkem kui pisut varasematel aegadel. Pealegi ilmad on kesksuve poole üldiselt paremad ka. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Teis Nov 17, 2009 01:50 Teema:
|
|
|
Tõsi ta on, et nii kaua ei tea mitte midagi ette, aga kõige suurema tõenäosusega on ilm ilus ja soe augusti alguse poole, ehk siis 13.-15. august. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Muusik kohvijumal

|
Postitatud: Teis Nov 17, 2009 02:14 Teema:
|
|
|
Mina ütleks, et mida varem, seda parem. Kuid ega midagi tea mis võib juhtuda selle tervenisti poole aasta jooksul. Hääletan siis esimese variandi puhul.
Väga loodan, et saan ikkagi tulla.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|