Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Okt 18, 2009 19:05 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | Season 2 oli nõrgalt öeldes pettumust tekkitav |
lol _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Püh Okt 18, 2009 22:26 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | erik_schults kirjutas: | Season 2 oli nõrgalt öeldes pettumust tekkitav |
lol |
Minu jaoks on Season 2 juba läbi, ei ole erilisi kavatsusi selle vaatamis jätkata (Anime stiil muutus minu jaoks ebameeldivaks) ... _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Esm Okt 19, 2009 12:45 Teema:
|
|
|
See võiks naljakas olla, kui see nii hale poleks. _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Esm Okt 19, 2009 13:40 Teema:
|
|
|
BornIn1142 kirjutas: | See võiks naljakas olla, kui see nii hale poleks. |
Kui sulle lausa tundub, et see vöiks naljakas olla..Ei saa ma aru sinu huumorisoonest...
Mul ei ole küllalt aega, et raisata seda animesi vaadates, mis VÕIVAD (Aga ei pruugi) heaks muutuda mingi paari episoodi pärast...Ja see anime stiil pole ka mulle just meelepärane (Sellel seasonil)...
Kui sinu arust on hale, et ma ei jätka selle vaatamist halva alguse pärast, olgu peale ..
Iga inimene vöib omada enda arvamusi, mõndadele võib mõni asi tunduda hale, aga mõnele lausa loomulik
Olen hetkel 9s klassis ja õppimine on mul põhiline prioriteet.
(Arvaks, et inimesed peaks aru saama, millist pettumust mulle need esimesed 2 episoodi tekitasid..Ootused olid suured, aga pettumus oli mitu korda suurem ) _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
DFZ

|
Postitatud: Esm Okt 19, 2009 15:07 Teema:
|
|
|
Sõltumata sellest, et esimesed kaks episoodi olid tõesti suhteliselt nõrgad, on mul ikkagi kavatsus seda edasi vaadata, ka mul on mõte, et see VÕIB paremaks minna. Igaühel oma arvamus ja maitse asjade kohta. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
|
Tagasi üles |
|
 |
BrokenSoul

|
Postitatud: Esm Okt 19, 2009 16:38 Teema:
|
|
|
Lõpetasin ka just tund aega tagasi esimese hooaja, jäin rahule.
Ma ei saa üldse aru, miks otsitakse ainult animete negatiivseid külgi. Kui ükski asi ei meeldi ja kõik nii kole ning halb on, siis miks üldse pühendada oma väärtuslikku aega mingi "rämpsu" vaatamise peale.
Esimese kahe episoodi pärast nüüd küll ei tasu nii närvi minna. Kui tõesti teistmoodi ei saa, siis oota kuni kõik osad väljas, kuula teiste kommetaare ning alles siis otsusta, kas tasub vaadata või mitte.
Jube, kuidas kõike praegu maha tehakse. Ma ei ütle, et praeguse hooaja animed just need parimad on, aga et need kohe üldse vaadata ei sünniks, seda ma ei usu küll mitte ühegi kohta neist. _________________
http://myanimelist.net/profile/Brokensoul |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cino

|
Postitatud: Esm Okt 19, 2009 17:17 Teema:
|
|
|
Minu arvates olid teise hooaja kaks esimest osa väga head. Mul oli eelmine hooaeg ainult häguselt meeles, mistõttu leebe atmosfääriga alanud 2. hooaja esimese osa pöördepunkt oli mulle kui äratav jalalöök näkku ja meenus järsku, et ahah - oli tõesti siuke sari, mille sü¾eeliinid ei lõppenud enamasti õnnelikult. Kahtlemata on uus hooaeg erinev eelmisest, aga see ei tähenda ju et see ei võiks endiselt nauditav olla. Lihtsalt teistmoodi nauditav.
Tegelt täpselt samamoodi on ju ka muusikaga - kui bänd jääb tootma ainult ühesugust muusikat, siis ta stagneerub, kui aga bänd areneb, peavad arenema kaasa ka fännid. Või siis leiavad midagi muud, mida kuulata. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Okt 19, 2009 18:04 Teema:
|
|
|
BrokenSoul kirjutas: | Esimese kahe episoodi pärast nüüd küll ei tasu nii närvi minna. Kui tõesti teistmoodi ei saa, siis oota kuni kõik osad väljas, kuula teiste kommetaare ning alles siis otsusta, kas tasub vaadata või mitte.
|
Idk, muarust on pigem nii, et kui kaks esimest osa ei meeldi, siis ära nuta vaid lihtsalt dropi. Juu siis pole see anime lihtsalt sulle mõeldud. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Esm Okt 19, 2009 18:41 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: |
Idk, muarust on pigem nii, et kui kaks esimest osa ei meeldi, siis ära nuta vaid lihtsalt dropi. Juu siis pole see anime lihtsalt sulle mõeldud. |
Miks mitte avaldada oma arvamust selle sarja kohta? Selleks ju foorum ongi.
Darker than Blacki esimene hooaeg oli väga hea. Kahjuks pole mul tekkinud sama tunnet teise kohta. Selles pole seda viimast touchi, mis muudaks vaatamise tõeliseks naudinguks. Loomulikult pole tegu ka mingi viimase saastaga, nagu näiteks 11eyes, aga lootsin paremat. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Okt 19, 2009 18:42 Teema:
|
|
|
Ei, arvamuse avaldamine on alati teretulnud, aga arvamuse avaldamisel ja puhta whinimisel on vahe vahel. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Kyo
|
Postitatud: Teis Okt 27, 2009 16:23 Teema:
|
|
|
Esimene hooaeg sai läbivaadatud ja oli suht hea 8/10, plaanin ka teist hooaega vaadata |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Kolm Okt 28, 2009 08:49 Teema:
|
|
|
Ma liigitan end ikka pigem sinna vaatajate nimekirja. Pole ta midagi nii kuiv käkk. Tundub ainult, et sissejuhatus oli võõras. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Püh Dets 27, 2009 22:21 Teema:
|
|
|
Teine hooaeg sai läbi.
Nõme oli (võrreldes esimese hooajaga).
Lõpp oli taaskord mingi jama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Boom Jinx!

Liitunud: 18 Dets 2008 Postitusi: 83 Asukoht: A State of Trance!
|
Postitatud: Esm Dets 28, 2009 01:01 Teema:
|
|
|
Need küsimused mis esimese hooaja lõpus vastamatta jäid ei saanud teisel hooajalgi vastatud. Ja teisest hooajast tekkis ka vastamatta küsimusi lõpuga juurde
Blah...küsimused
Igaljuhul ei olnud minuarust nii hea kui esimene 7/10 _________________ Mina OtakuCenteris
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Esm Dets 28, 2009 09:02 Teema:
|
|
|
Jaanuaris tuleb OVA välja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BrokenSoul

|
Postitatud: Esm Dets 28, 2009 22:32 Teema:
|
|
|
Boom Jinx! kirjutas: | Need küsimused mis esimese hooaja lõpus vastamatta jäid ei saanud teisel hooajalgi vastatud. Ja teisest hooajast tekkis ka vastamatta küsimusi lõpuga juurde
Blah...küsimused
Igaljuhul ei olnud minuarust nii hea kui esimene 7/10 |
Nõustun arvamuse ja hinnanguga.
Kas see OVA peaks siis järg olema või on see eraldi osa nagu oli seda esimese hooaja OVA? _________________
http://myanimelist.net/profile/Brokensoul |
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Esm Dets 28, 2009 23:49 Teema:
|
|
|
See OVA peaks selgitama, mis toimus esimese ja teise hooaja vahel, nagu ma aru sain. _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Viplala

|
Postitatud: Püh Jan 03, 2010 04:09 Teema:
|
|
|
lõpetasin ka just 2. hooaja vaatamise, lahe oli ikka, muidugi esimene oli kõvasti etem, pole küsimustki selles. see jäi arusaamatuks, et mis heiga juhtus siis, ta täht tekkis uuesti aga..? |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Nelj Jan 28, 2010 22:05 Teema:
|
|
|
Seda teemat lugedes tuli juba ununenud SSJ_Silver-i arvuti teema meelde.
Teine hooaeg oli kesine. Tahan teada mis värk on väravatega, mitte mingit segast lugu püssiga plikast.
Ikka ei saa aru mis on sel seriaal tegu tumedama kui mustaga.
Ma loodan, et selline tekst on tõlkeviga või sarja tegijate eneseiroonia.
 _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|