Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Kuroneko

|
Postitatud: Püh Okt 11, 2009 21:49 Teema: Animeöö H 30. oktoobril Tallinnas
|
|
|
H tähendab ürituse nimes Halloweeni/horrorit.
Aeg: 30.-31. oktoober 2009 (see on reede öö)
Kellaaeg: 20.00-11.00
Koht: Järve noortekeskus
Vaatame:
Paranoia Agent
Soul Eater
Hellsing(TV)
Baccano!
Mononoke
Jigoku Shoujo
Boogiepop Phantom
30.-31. oktoobril toimub taaskord animeöö, seekord Järve noortekeskuses. Valisime selle koha, sest seal on hubasem ja mõnusam. Üks pluss on veel - akendele saab kardinad ette panna xD Jalanõude ja üleriiete jaoks on seal esik, nii et kes sokkis käimist ei kannata - sussid kaasa!
Teemaks on seekord Halloween/horror, sest see haakub väga hästi ürituse toimumise ajaga. Animete vaatamise järjekord ei ole ära otsustatud - mida, millal ja kui palju vaatame, sõltub kohalolijatest. Vahepeal on pausid ka, mille ajal saab näiteks karaoket laulda, kui soovi on. Hetkel on laulude valik küll üsna väike, aga kui inimestel laulusoovi on, saab järgmiseks korraks juurde.
Kuna animeöö toimub noortekeskuses, on alkoholi tarvitamine ja suitsetamine ürituse ajal keelatud. Maja on öösel lukus, et vältida igasuguseid ebameeldivusi, nii et välja suitsupausile minna ka ei saa. Kui keegi tahab keset ööd koju minna, siis see on muidugi võimalik.
Noortekeskuses on olemas avatud kööginurk, kasutada saab külmkappi, mikrolaineahju, veekeetjat jne. Söök tuleb igaühel ise kaasa võtta!
Istekohti pole, seetõttu soovitan kõigil patju või muud pehmet kaasa tuua, et olemine ikka mugav oleks.
Põhimõtteliselt on ka seekord võimalus natuke eemale magama kolida, kuid täpsem olukord on veel selgitamisel. Voodeid igatahes pole, nii et kes magada kavatseb, ise teate, kuidas hakkama saate.
Alaealised peavad laskma oma vanematel ära täita ankeedi. Ilma ankeedita alaealine sisse ei saa!
Üritusele registreerimiseks saatke palun oma nimi ja vanus Miyako meiliaasressile (animeklubi.miyako@gmail.com). Kes tahab, võib mu numbri küsida. Kui probleeme tekib, helistage. Registreerimata inimesi me kahjuks sisse ei saa lasta.
Üritus on kõigile tasuta
Registreerunud - 30/30
Viimati muutis seda Kuroneko (Laup Okt 17, 2009 17:13). Kokku muudetud 5 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Okt 11, 2009 22:08 Teema:
|
|
|
Ohsaraks, mida anime valikut
Tundub päris huvitav üritus, vaatan ehk isegi saab see kuu kaks korda Tallinnasse tuldud
Krt ma juba lootsin korraks et H nimes tähendab ecchit või hentaid vms _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kuroneko

|
Postitatud: Esm Okt 12, 2009 21:03 Teema:
|
|
|
Panin esimesse postitusse ankeedi lingi ka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
aizen.sama
|
Postitatud: Püh Okt 18, 2009 22:08 Teema:
|
|
|
nagu ma aru sain on kohad t2is w????  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Okt 18, 2009 22:21 Teema:
|
|
|
aizen.sama kirjutas: | nagu ma aru sain on kohad t2is w????  | ou snäpp miks ma nii aeglane olin :/ _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Esm Okt 19, 2009 10:25 Teema:
|
|
|
kuna kohad on täis, jään ma massaa¾ist ilma  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
aiyoru
|
Postitatud: Teis Okt 20, 2009 21:43 Teema:
|
|
|
aga Piiu kui sa Tartu kunagi saabud v6ib minu ema sinu selja ise yle vaadata kui ta vaba on (mulle ta niimoodi igastahes ytles) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Okt 30, 2009 17:23 Teema:
|
|
|
Omg animeöö on TÄNA OMG. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Laup Okt 31, 2009 12:24 Teema:
|
|
|
Sel animeööl oli 41 inimest, vaatasime järgnevat:
Hell Girl 1-5
Baccano 1-5
Hellsing (TV) 1-5
Mononoke 1-5
Soul Eater 1-5
Boogiepop Phantom 1-5
ja see lühike ja hästi lõbus animatsioon, mis viimasena mängis oli Health with Little Red Riding Hood.
Oli tore. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Okt 31, 2009 12:50 Teema:
|
|
|
Minu plaanis und polnud ja Tartusse suundumine nõuab järgnevat mõneaegset ärkvelolekuaega.
Tore oli. Ei vaadanud hellsingi (näinud esimesi osasid päris mitu korda), mononoket (esimene arc peletas juba ammu ära selle sarja juurest, milleks seda uuesti vaadata) ja boogiebop phantomit (seoses unepuudusega tekkinud tujule oli palju meeldivam vaadata hüperaktiivseid inimesi DDRi tatsumas kui seda kuidas keegi õudusunenäkku satub vms). Hell Girl oli ootustepärane, Baccano lõbus ja Soul Eater nostalgiline (+ nägi igasugu asju mida esimese vaatamiskorraga ei märganud, kaasaarvatud igasugused sümbolid). Punamütsike oli suht aju. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Laup Okt 31, 2009 13:40 Teema:
|
|
|
Ülimalt lõbus oli.
Ei maganud üldse, siiani mingi hüperaktiivsus.. teed sai ikka tõsiselt palju joodud ja süüa sai ka ikka suht kõvasti kuigi väga palju jäi alles.
Hell Girl oli hea, aga lõpuks hakkas väga üle viskama. Baccano on lõbus, peaks lõpuni vaatama. Hellsingit olen näinud niiet selle lasin suhteliselt üle. Mononoke- põrgu. Üldse ei meeldinud. Soul Eater oli tore. Ja sellest Boogipopist ma ei saanud mitte midagi aru. Ja see lühike animatsioon oli väga tore
Ega mulle veel animest küllalt ei saanud, kohe hakkan Nodamet vaatama
Ajaa mul on mingeid pilte ka, need uploadin varsti üles.
EDIT:
Jejee pilte
Viimati muutis seda Karoliine (Laup Okt 31, 2009 19:40). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Laup Okt 31, 2009 16:18 Teema:
|
|
|
Animete valik oli ülihea, tukastasin ainult ~10 minutit, millele järgnes hea olek, tänu millele ma praegugi veel ei saa magama end sunnitud... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Laup Okt 31, 2009 20:14 Teema:
|
|
|
Väga tore oli.
Soul Eateri vaatamise ajal jäin vist ~20 minutiks magama. Koju sõites magasin marsas terve tee... Ja nüüd kodus magasin peaaegu kuus tundi järjest. xD
Baccanot, Hellsingi ja Mononoket olin juba varem vaadanud, aga vaatasin neid ikkagi, sest siis veel und polnud.
Hell Girl... Igasugused huvitavad situatsioonid küll, aga nende lahendamine ja kõik oli väga kordumakippuv. Ilmselt vaatan seda siiski edasi millalgi.
Soul Eaterist magasin midagi maha, pean uuesti algusest seda vaatama hakkama...
Boogiepop Phantom oli hullem kui Perfect Blue minu meelest. Kahtlen, kas seda edasi vaadata tahan.
Aga seda Punamütsikese asja ma eriti ei näinud, vetsus oli vaja käia.
Ajaa, ma laulsin esimest korda karaoket, yay. _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Okt 31, 2009 20:24 Teema:
|
|
|
Ma kahetsen ikka väga et ma tulla ei saanud ;______; _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
jeree
|
Postitatud: Püh Nov 01, 2009 02:00 Teema:
|
|
|
Kuroneko kirjutas: |
Registreerunud - 30/30 | zindrel kirjutas: | Sel animeööl oli 41 inimest |
animeklubi.miyako@gmail.com kirjutas: | Hei!
Oled ootenimekirjas teine. |
Mind lasti üle ve? |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Nov 01, 2009 02:05 Teema:
|
|
|
jeree kirjutas: | Kuroneko kirjutas: |
Registreerunud - 30/30 | zindrel kirjutas: | Sel animeööl oli 41 inimest | |
wait....what? _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Püh Nov 01, 2009 09:10 Teema:
|
|
|
jeree kirjutas: | Mind lasti üle ve? |
Stopa kirjutas: | wait....what? |
Kui meil oli juba 28 inimest kirjas, tulid juurde 6 venelast. Ja kuna animeöö oli koostöös noortekeskusega, olid seal mõned inimesed nende poolt ka, keda me üldse ei registreerinud(ega ei teadnud ka, mitu neid üldse tuleb). Nii juhtuski, et inimesi oli rohkem kui planeeritud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|