Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Parseltongue

|
Postitatud: Kolm Apr 08, 2009 16:48 Teema: Soovitage palun mangat
|
|
|
Lähen kohe asja kallale. Lühidalt siis nii, et lugesin läbi esimese manga, mis oli Death Note(jubedalt meeldis!). Varem polnud mangaga kokkupuutunud, aga pärast selle lugemist tahaks veel. Tegin siis veidi uurimist, aga õppisin vaid, et mangat on jube suur valik. Mida oskate siis soovitada 14-aastasele tüdrukule, kelle põhimõtteliselt ainuke manga kogemus ongi Death Note. Muidu olen vaadanud ka natuke animet, nagu näiteks meeldis mulle väga Howli lliikuv kindlus(oli vist selle nimi nii ).
Päikest,
Silja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Kolm Apr 08, 2009 19:09 Teema:
|
|
|
suht'raske on soovitada, kui ei tea, mis täpselt sulle Death Note'i juures meeldis. Nana äkki? (selles mõttes, et kellel saaks midagi Nana vastu olla?) _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Kolm Apr 08, 2009 22:10 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | suht'raske on soovitada, kui ei tea, mis täpselt sulle Death Note'i juures meeldis. Nana äkki? (selles mõttes, et kellel saaks midagi Nana vastu olla?) |
Minu arust oli NANA igav ..
V6iksid 8elda mis genred sulle p6hiliselt meeldivad.. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Kolm Apr 08, 2009 23:18 Teema:
|
|
|
Kõige lihtsam on võtta need mainstream mangad ette, mis liiguvad. Ja ma ei mõtle narutot ja bleachi, kuigi ka noid võib sirvida oma silmaringi laiendamiseks. Kõige lihtsam on võtta ja katsetada ise, proovida võiksid Suzumiya Haruhi Seeriast midagi, Mushishi, kus igal volüümil on oma lugu jutustada või siis Skip Beat äkki? Mangat on igale maitsele, võta kätte ja loe lihtsalt, siis saad teada, kas meeldib või ei...
Minu enda vaatepildis on üks pisike viga, kuna mind ennast ei huvita mangad, tõesti ainult juhul, kui ma saaksin neid paberkandjal lõputul kogusel endale ette ahmida ja lugeda. Loodan, et leiad endale midagi huvitavat lugeda. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Apr 09, 2009 14:27 Teema:
|
|
|
Proovi äkki midagi Death Note'i tegijatelt. Või tegelt mitte, Bakuman on manga mangadest ja sellest ei pruugi aru saada.
Või mine onemanga.com'i ja proovi erinevatest ¾anritest pisteliselt mangasid lugeda. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Parseltongue

|
Postitatud: Nelj Apr 09, 2009 14:59 Teema:
|
|
|
Vau, kui palju soovitusi tänan
Teema võiks olla mingi science fiction ja fantasy, need on mulle alati rohkem meelejärele olnud.
Aga eks ma hakkagi otsast vaikselt igasuguseid lugema ja küll leiab. |
|
Tagasi üles |
|
 |
fishbunny

|
Postitatud: Püh Apr 12, 2009 22:01 Teema:
|
|
|
Hetkel ma loen tonogai yoshiki mangat nimega doubt.
Kuigi see pole sci-fi ega fantasy on see suht huvitav.
Seal on tegemist kuue õpilasega kes satuvad kinnisesse majja peale seda kui nad esimest korda kokku said ja ühe neist avastavad surnuna. Eesmärgiks on leida tee välja majast ja teada saada kes on mõrtsukas.
[edit :
tahaks mainida veel, et doubt mangas on natuke mõned kohad sarnased õudukaga "saag" ]
Sci-fi teemadel oli suht hea minu arvates Bokurano (vaatasin animet, aga mingi osa mangast olen läbi lugenud) . Robotid ja maailma päästmine, avastusi suht lõpuni välja ja mingis mõttes kurb.
Fanatsy teemal vb Nabari no ou ? pole ammu lugenud, aga tundus hea olevat.
Muidu mangafoxis on mugav otsida mangasi kuna saad otsingus panna teemad mida soovid ja kui mingit ei taha, siis selle keelata (nt. yaoi, adult või sellist mis pole lastele hea ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hentai
|
Postitatud: Laup Apr 18, 2009 20:42 Teema:
|
|
|
Mis mulle endale väga meeldis oli "Bitter Virgin" - sügava storylinega ja dramaatiline.
Meeldisid ka I"S (sellel on ka anime) ja Pastel
Kõik on "romance" tüüpi siin  |
|
Tagasi üles |
|
 |
little_devil

|
Postitatud: Teis Apr 28, 2009 14:02 Teema:
|
|
|
Hentai kirjutas: | Mis mulle endale väga meeldis oli "Bitter Virgin" - sügava storylinega ja dramaatiline.
Meeldisid ka I"S (sellel on ka anime) ja Pastel
Kõik on "romance" tüüpi siin  |
Bittler Virgin oli jah väga hea Manga  |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Püh Sept 27, 2009 15:13 Teema:
|
|
|
Ma ise võtsin aja maha ja lugesin hunniku One Shot'e läbi. See oli nagu "pidur peale", sest olin just DNi lõpetanud. Ja, ma valin selliseid mangasid, millel on võimalikult vähe peatükke.
Kui midagi konkreetset soovitada, siis "+Anima" on toreda sündmustikuga. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
|