Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ZeroEndorphine

|
Postitatud: Püh Sept 06, 2009 20:13 Teema:
|
|
|
Ja jälle võiks alustada väitlust, et signatuur olgu vastavuses kasutaja keskmise postituse pikkusega. Üllataval kombel...võibolla aga ka mitte nii üllataval, on kõige suuremad ja vilkuvamad ja ütleme lihtsalt kõige rohkem närvidele käivad signatuurid isikutel, kellel kombeks alati oma sõna sekka öelda. Kahjuks aga, pole tegemist alati suurte vaimusünnitustega ning tulevad sellised toredad lihtlaused nagu "see oleks änks" või mõni muu tore kommentaar.
Nagu aru saada võib, pole ma just kõige helgemas tujus. Järjekordselt on tabanud mind igasügisene needus, mille järgi iga aasta enne esimest reaalset koolipäeva mu läptop mingil kombel sureb. Homme mul esimesed loengud see semester, seda lausa 8h järjest, vägagi jutuka õppejõuga. Super.
Üks huvitav asi, mida täna bussijaamas üsnagi palju jälgida sai. Bussifirma SEBE otsustas hakata noorte- ja vanuritesõbralikuks nagu välja paistab. See seisneb siis selles, et pakuvad igapäev -10% soodustust ja laupäeviti lausa -60%. Nägin ka mingiseid "Noorte ekspresse" mis siis reedeti ja pühapäeviti sõidavad ja millele ka vastav -60%ne soodustus kehtib...aga milles seisneb siis huvitav nähtus.
Olin mina täna bussijaamas, tuli üks isik, küsis üliõpilasele piletit, küsiti siis kas ta ikka on alla 26aastane...isik ei saanud aru, mis see sinna puutub...oh üllatust, vaatamata sellele, et tegemist oli üliõpilasega, pidi vaeseke ostma täispileti. Tuli aga mingi suvaline jõmm, vanust alla 26 aasta, silmnähtavalt koolihardidusest vähe teadlik ja oh üllatust (ka isik ise oli üllatunud) sai soodustust. Mul endal pole häda midagi, vanust õnneks alla 26 veel täitsa olemas, aga see süsteem kuidagi failib. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Sept 06, 2009 21:01 Teema:
|
|
|
Bussifirma juhatus oli vist loomingulises meeleolus, kui sellise vanusepiiri määras. Aluseks siis väikese mõttevahetuse järel leitud iga, pärast mida peaks igal inimesel häbi olema, kui ikka veel ülikoolis tolmu kogub. 26 on üpriski sobiv valik sel juhul.
Kuid tõsiselt rääkides, siis mõnna, et bussiga odavamalt saab nüüd, neil ikka suht kirved hinnad, kui on tihedamalt soovi Tartu-Tallinna liinil sõita. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Püh Sept 06, 2009 21:04 Teema:
|
|
|
Austrias lõppevad ka sellised soodustused just siis kui 26 saad. Ilmselt peetakse sind pärast seda vanainimeseks juba. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Püh Sept 06, 2009 21:10 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Aluseks siis väikese mõttevahetuse järel leitud iga, pärast mida peaks igal inimesel häbi olema, kui ikka veel ülikoolis tolmu kogub. 26 on üpriski sobiv valik sel juhul. |
Doktorandid seebiks, jah? _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Püh Sept 06, 2009 21:12 Teema:
|
|
|
No üks teooria oli, et umbes 27 on inimese arengu lõpp aasta, et siis hakkab kõik allamäge minema...  _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Sept 06, 2009 22:28 Teema:
|
|
|
No Euroopas üldisemalt peaks olema soodustuste lõpp 26. eluaastast. Ilmselgelt lähtutakse siin asjaolust, et selleks vanuseks peaks inimesel olemas olema juba töökoht. Kas siis ülikoolikõrvalt või lihtsalt tööl.
Ma olen enda jaoks aga avastanud erinevad huvitavad dokumentaal- ja propagandafilmid Põhja-Koreast. Seal tahaks ära käia. Puhtalt kohemuse pärast. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
stratofortress87

|
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Sept 07, 2009 01:37 Teema:
|
|
|
stratofortress87 kirjutas: | genky kirjutas: | Ma olen enda jaoks aga avastanud erinevad huvitavad dokumentaal- ja propagandafilmid Põhja-Koreast. Seal tahaks ära käia. Puhtalt kohemuse pärast. |
Kahjuks ei lase Põhja-Korea ühelgi välisturistil ilma "giidita" vabalt riiki avastama minna.... |
No see ammu teada fakt neile, kes teemaga kokku puutunud. Isegi nende nö loaga tehtud dokumentaalides on läbivalt samad asukohad filmitud/mainitud. Kohati hakkab igavaks muutuma. Küll aga ei tähenda "giidi" olemasolu seda, et ei saaks kätte mingit kogemust. Samas ma ei hakkaks ka midagi lolli seal tegema, sest ma ei tahaks giidile karistust. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Esm Sept 07, 2009 07:25 Teema:
|
|
|
Väike artikkel Põhja-Korea reisist. Minu arvates oli reedeses või laupäevases postimehes pikem artikkel kui netis üleval. |
|
Tagasi üles |
|
 |
stratofortress87

|
Postitatud: Esm Sept 07, 2009 13:45 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: |
No see ammu teada fakt neile, kes teemaga kokku puutunud. |
Eestlastele vist küll, kuid on piisavalt palju vasakpoolseid läänes, kes usuvad, et Põhja-Korea on ideaalsem ühiskond kui see mis on ülesse ehitatud kapitalistlikes lääneriikides.
Kahjuks olen ma vist liiga palju aega veetnud poliitilistes foorumites, kus inimesed arvavad ikka veel, et Nõkogude Liit ja kommunism idablokis olid õnnestnud süsteemid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
animegun1

Liitunud: 10 Sept 2008 Postitusi: 397 Asukoht: Tallinn - LA/Mustakivi
|
Postitatud: Esm Sept 07, 2009 14:48 Teema:
|
|
|
Ma pidin eila ennast pooleks naerma kui üks tüüp hakkas seda nn Barni laulu laulma superstaari saates....ei no oli ikke KÕÕM värk küll... _________________ Error 404: Cake not found |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Esm Sept 07, 2009 15:25 Teema:
|
|
|
Satun täna juhuslikult Rahva Raamatusse ja mida ma näen... vastu kõiki ootusi on Varrak suutnud lõpuks Robin Hobbi Farseeri triloogia järgmise raamatu välja anda. Jee  |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Esm Sept 07, 2009 16:26 Teema:
|
|
|
shadowman kirjutas: | Satun täna juhuslikult Rahva Raamatusse ja mida ma näen... vastu kõiki ootusi on Varrak suutnud lõpuks Robin Hobbi Farseeri triloogia järgmise raamatu välja anda. Jee  |
Ehhh? Ma võin eksida, aga mulle tundub, et ma olen kogu seeriat juba ammu, ammu kodulinna raamatukogus näinud... ja ma elan väga kehva ja aeglase raamatukoguga kolkas. _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Esm Sept 07, 2009 16:30 Teema:
|
|
|
Eesti keeles on tänaseks ilmunud triloogia esimesed kaks osa, millest teine on kaheks jaotatud, seega kolm raamatut küll, aga mitte kogu seeria. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Sept 07, 2009 17:39 Teema:
|
|
|
See oli lahe kuidas ma täna Näituse 2't otsides suutsin kolm korda ära eksida (i shit you not). See tõestab veelkord, et mu orienteerimisoskus on ebainimlikult madal. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Esm Sept 07, 2009 18:10 Teema:
|
|
|
Näituse 2 pole ju eriti keeruline maja ka kui nüüd aus olla. Samas olen ainult ühel korrusel seal olnud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Esm Sept 07, 2009 18:17 Teema:
|
|
|
Kooliaasta sai väga eduka alguse, esimene loeng jäi pooleli, teine sai õnneks tervenisti kuulatud( kuigi esimeses pingis istuda ja põlve peal kirjutada oli veidike ebamugav) ning kolmas piirdus sellega, et astusin klassi, veendusin vabade kohtade puudumises ning astusin klassist jälle välja.
Samuti tunnen natuke häbi, et ootan pingsalt õppelaenu mitte õppemaksu tasumise eesmärgil, vaid et saaks näpata sealt veidike enda egoistlike huvide rahuldamiseks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Sept 07, 2009 18:20 Teema:
|
|
|
Yoshy kirjutas: | Näituse 2 pole ju eriti keeruline maja ka kui nüüd aus olla. Samas olen ainult ühel korrusel seal olnud. |
Eiei, maja ei olegi raske. Ma ei suutnud maja ennast üles leida
Mis on feil, sest tagasiteel avastasin, et mu suurim viga oli lihtsalt selles, et tegin paremale pöörde asemel vasakule pöörde. I should start paying attention to where i go. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Esm Sept 07, 2009 18:47 Teema:
|
|
|
Aa, suurepärane näide, et ma saan asjadest pidevalt valesti aru. Maja mitte leidmine on ka küllaltki keeruline kui aus olla  |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Esm Sept 07, 2009 20:26 Teema:
|
|
|
Oma signatuuriga väljendan ma rahulolematust selle üle, kuidas maailm reageerib minu rahulolematusele :{ _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
|