Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
BornIn1142

|
Postitatud: Esm Aug 10, 2009 20:41 Teema:
|
|
|
Minu jaoks on S&W alati 8/10 olnud... -_- _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Esm Aug 10, 2009 22:58 Teema:
|
|
|
BornIn1142 kirjutas: | Minu jaoks on S&W alati 8/10 olnud... -_- |
Mulle ei avaldanud esimesed 4 episoodi veel piisavalt palju muljet, et 8/10 saada. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Esm Aug 10, 2009 23:44 Teema:
|
|
|
Ma arvestasin ka esimest seeriat. Ja teine hooaeg on sama kvaliteeti põhimõtteliselt säilitanud. _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Aug 28, 2009 22:37 Teema:
|
|
|
Vähem aega kulutatakse tutvustustele ja rohkem aega loo arendamisele ning, mis kõige tähtsam, ei unustata, millest see anime ikkagi räägib - kauplemisest. Samas, minu meelest pole mõtet ühe anime kahte hooaega võrrelda, kui tegu pole just mingi naruto või bleachiga. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Püh Aug 30, 2009 11:38 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Vähem aega kulutatakse tutvustustele ja rohkem aega loo arendamisele ning, mis kõige tähtsam, ei unustata, millest see anime ikkagi räägib - kauplemisest. |
Suhtedraamast!  _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Aug 30, 2009 15:33 Teema:
|
|
|
BornIn1142 kirjutas: | Ummi kirjutas: | Vähem aega kulutatakse tutvustustele ja rohkem aega loo arendamisele ning, mis kõige tähtsam, ei unustata, millest see anime ikkagi räägib - kauplemisest. |
Suhtedraamast!  |
Ei, ma arvan et ikka kauplemisest. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Esm Nov 02, 2009 14:00 Teema:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=gMPPrw_hVfM
1. Holo hääl tundub liiga vana.
2. Aga muidu kõlab ta üsna hästi.
3. Lawrence on kesine. _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Teis Nov 03, 2009 22:16 Teema:
|
|
|
Täitsa hea, dubi kohta. Ma isegi vaataks.
<--- dubivihkaja. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Püh Nov 22, 2009 00:30 Teema:
|
|
|
Alles hiljuti viskasin ma pilgu peale Spice and wolf-ile ja nüüd on mul mõlemad seasonid läbi nähtud ..Teadsin seda animed juba kaua aega tagasi, aga ignoreerisin seda, sest esimesel korral kui ma pilgu peale heitsin, siis ei tundunud, et see eriti huvitavamaks läheks, kui esimese osa sündmusetu episood (Nagu üks vana animehull ütles *Algus on üks tähtsamaid asju animes ja enamasti näitab, kas anime saab hea olema või ei saa* .. ).
Tuleb ausalt tunnistada, et see anime kergelt öeldes üllatas mind..Arvasin, et eriti sellised vaikselt kulgevad romantilised animed on igavad..Selle anime juures oli see mõnus meeleolu ja vaikne tempo see, mis tegi selle äärmiselt heaks.
Kindlalt saab see anime koha minu top 20-nes (Kui teid huvitab, miks ma selle anime nii madalale kohale asetan, siis see on sellepärast, et ma olen üle 300 anime näind, (ilma OVAsi ja filme kaasa lugemata...) kaldun arvama, et mu animelist kaldub juba 400 poole.. -.-) .
See opening (High quality) oli ka äärmiselt sobilik selle anime esimesele seasonile.  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Esm Märts 22, 2010 18:32 Teema:
|
|
|
Vaatasin eelmine nädal dubi ära ja see oli väga muljetavaldav. Brina Palencia oli Holo rolli vääriline.
Kui teise regiooni DVD saadaval oleks, siis oleks mul tappev ahvatlus seda osta. _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
HitomiNana

Liitunud: 8 Okt 2010 Postitusi: 27 Asukoht: Fields of Cherry Blossoms
|
Postitatud: Nelj Okt 14, 2010 14:28 Teema:
|
|
|
Leidsin selle anime nii, et sirvisin zerochan.net'is artistide pilte. Horo jäi oma saba ja kõrvade ja armsusega silma, eks ma siis uurisin ja lugesin. Siis juba hakkasin kohe vaatama ja näed, ei pettunud.
"Spice & Wolf" omab sellist kummaliselt müstilist ja hingematvat energiat, mis lihtsalt kiilub silmad ekraani külge ja kui sa vahepeal ei vaata, siis kummitab unenägemises või kusagil mujal. See anime on potentsiaalselt üks neist, mida ma plaanin uuesti vaadata mingi hetk, kui ta läbi on saanud!.
Kindlasti 10!.
Väga meeldiv!. _________________ 起死回生
Kishi kaisei...
[Wake from death and return to life.]
http://mhkasesalu.deviantart.com/gallery/
http://myanimelist.net/profile/HitomiNana
http://heyjohnnyeatdirt.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|