Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Esm Aug 17, 2009 22:11 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | tyger kirjutas: | Planetarian | |
Muidu hr fushi on juba aastaid seda mängu soovitanud. Aga sellised asjad vist jõuavad lõpuks ikka oma sihtrühmani, olgugi et vahel meeletu viivega. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Esm Aug 17, 2009 22:20 Teema:
|
|
|
Kusjuures see Planetarian on vist ainuke visual novel, mida olen kunagi aastaid tagasi mänginud. Ja just tänu sellele fushi blogipostitusele, kuigi mulle jääb praegu arusaamatuks, kuidas ma selle otsa tookord sattusin... siis ma polnud ju bakaski veel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Teis Aug 25, 2009 20:18 Teema:
|
|
|
Sealt see tuttav mulle oligi!
Järgnev pilt on seotud sellega, mida ma viimasel ajal jälle mängima olen hakanud.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Kolm Aug 26, 2009 02:18 Teema:
|
|
|
Touhou suutis mind paeluda kahtlaselt kaua...
Igatahes, täna sattusin sellise mängu otsa nagu Atlantica online. See on MMORPG. Jah, mina arvasin ka, et MMORPGd ei saa olla uudsed või huvitavad peale ühe samalaadse ''läbimist''. Kuid tundub, et ma eksisin. Atlantica on koos oma MMORPG kohta ainulaadse, Final Fantasy seeria laadse võitlus süsteemiga on täiesti huvitav ja mängitav. Muidugi pole võitlus süsteem ainuke asi, mille pärast Atlanticat mängida, ka ostmine-müümine, craftimine, kalapüük jms on päris huvitav. Graafika on ka päris ilus, aasia ning fantaasia segulised karakterid ja maailmad on hästi tehtud. Soovitan MMORPG(kasvõi endistele) huvilistele. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Kolm Aug 26, 2009 07:21 Teema:
|
|
|
Atlantica on päris vahva asi jah, aga mulle ei meeldi kuidas seda alati FFiga kõrvutatakse. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Aug 26, 2009 08:43 Teema:
|
|
|
Saan raidomehe kimbatusest aru - eriti arvestades, et Final Fantasy sisemised süsteemid, sh võitlussüsteem, on alati pidevas muutumises ja (vahel ka taand)arengus. Huvitav olekski kuulda, millist FF osa Atlantica täpsemalt meenutab, kas nt III, IV, VII, X, X-2, XII või XIIII? Või hoopis kõige loogilisemat valikut - XI, mis vähemalt minu jaoks on kõige rohkem FF meenutav MMORPG.
 _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Kolm Aug 26, 2009 11:52 Teema:
|
|
|
Kuna ise olen ainult mänginud IX'd ja VIII'd(võibolla tunnike VII'd), siis ei julge midagi rohkem välja pakkuda. Rohkem vast siiski VIII'd, seal oli sarnane skillisüsteem.
EDIT: väike gameplay video.
Kui nüüd järele mõelda, siis võibolla oleks parem isegi kõrvutada näiteks Heroes of Might And Magic'uga või Disclipes'iga. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Aug 26, 2009 13:12 Teema:
|
|
|
Vot selline jutt juba läheb, HoMM on Atlanticaga tunduvalt sarnasem kui FF.
Final Fantasys ikkagi on sul üldiselt grupp inimesi, kellest korraga lahingusse lähevad (järgneb suure pahameele põhjustanud lause parandus) vanade FF traditsioonide järgi 4. Neil kõigil on väga huvitavad ja isikupärased oskused, mis aegamööda arenevad. See tegelaste sõjaliste oskuste areng ongi minu arust FFi seeria üks paeluvamaid külgi.
Atlanticas oled sina üks tüüp, kes on grupi liider ja selles grupis võib peale sinu olla 8 teist tegelast, kes ka kõik korraga sõjas on. Atlanticas mingisugust oskuste arendamist ja õppimist põhimõtteliselt ei olegi. Vähemalt esimese 60 leveli jagu, milleni mina mängisin. Kasutasin enamasti ainult abistavaid loitse nagu ravimist ja siis viikingi külmutamist, mis vaenlased natukeseks peatas. Need kõik saavad küll natuke tugevamaks, aga ühelgi tegelasel vist üle 4 skilli ei ole ja ma kardan, et ei hakkagi olema. Mina, seda mängides, kasutasin iga tegelasega põhimõtteliselt ühte skilli ja sedagi küllalt harva.
Ainuke asi, mis neil kahel üldse sarnast on, on minu arust see, et mõlemad kasutavad turn based combatit ja selliseid mänge on minu arust palju rohkem kui FF ja Atlantica.
Atlantica muidugi oli väga hea mäng, aga kahjuks tõesti, väga suurejoonelist tegelase arengut seal ei toimu.
Viimati muutis seda raidomees (Nelj Aug 27, 2009 10:02). Kokku muudetud 3 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Aug 26, 2009 13:12 Teema:
|
|
|
Atlantica on jah pigem Heroes of M&M. Veider asi on see, et ma vahepeal otsisin wikist steampunk stiilis mänge ja millegipärast oli Atlantica ka sinna alla pandud... _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Kolm Aug 26, 2009 13:28 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Final Fantasys ikkagi on sul üldiselt grupp inimesi, kellest korraga lahingusse lähevad traditsiooniliselt 3. |
Ma loodan, et sa siiski mõtlesid 4.
Antud mängu ma pole proovinud, kuid selle video järgi meenutas mulle küll pigem FFi kui HOMMi. Miks? Kohutav häälenäitlemine ja puudulikud hobused. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Kolm Aug 26, 2009 14:16 Teema:
|
|
|
Yoshy kirjutas: | raidomees kirjutas: | Final Fantasys ikkagi on sul üldiselt grupp inimesi, kellest korraga lahingusse lähevad traditsiooniliselt 3. |
Ma loodan, et sa siiski mõtlesid 4.
Antud mängu ma pole proovinud, kuid selle video järgi meenutas mulle küll pigem FFi kui HOMMi. Miks? Kohutav häälenäitlemine ja puudulikud hobused. |
Hobused on täiesti olemas koos igasuguste muude olenditega. Vähemalt väljaspool võitlust.
Häälenäitlemine... jah... HaHaHa on iga tegelase põhiline tekst. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Aug 26, 2009 18:05 Teema:
|
|
|
Yoshy kirjutas: | raidomees kirjutas: | Final Fantasys ikkagi on sul üldiselt grupp inimesi, kellest korraga lahingusse lähevad traditsiooniliselt 3. |
Ma loodan, et sa siiski mõtlesid 4. |
Ma mõtlesin 3.
4 oli minu teada ainult FFIXis ja vist ka mingis vanas kahemõõtmelises mängus, aga neist kahemõõtmelistest pole ma ühtegi lõpuni viitsinud mängida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Kolm Aug 26, 2009 18:22 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Yoshy kirjutas: | raidomees kirjutas: | Final Fantasys ikkagi on sul üldiselt grupp inimesi, kellest korraga lahingusse lähevad traditsiooniliselt 3. |
Ma loodan, et sa siiski mõtlesid 4. |
Ma mõtlesin 3.
4 oli minu teada ainult FFIXis ja vist ka mingis vanas kahemõõtmelises mängus, aga neist kahemõõtmelistest pole ma ühtegi lõpuni viitsinud mängida. |
Jah, aga neid kahemõõtmelisi oli lausa kokku kuus. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jeree
|
Postitatud: Kolm Aug 26, 2009 20:58 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | 4 oli minu teada ainult FFIXis ja vist ka mingis vanas kahemõõtmelises mängus, aga neist kahemõõtmelistest pole ma ühtegi lõpuni viitsinud mängida. |
Siis sa oled küll väga vale mees FF-i traditsioonidest rääkima. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Aug 27, 2009 09:59 Teema:
|
|
|
Ma vabandan oma ebakompetentsuse pärast, kui ma võtsin sõna vanadest kahemõõtmelistest mängudest, millest ma ühtegi pole viitsinud lõpetada, aga olen kõiki vähemalt natukene mänginud.
Ma parandan oma esimese postituse antud teemal ära ja loodan, et probleem on sellega lahendatud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tralla55

|
Postitatud: Laup Aug 29, 2009 00:08 Teema:
|
|
|
hmm mul on Ps2 slim
ma ostsin ebayst endale Naruto ultimate ninja 3 aga see oli NTSC mitte PAL
lemmikumad mängud on Guitar Hero Metallica ma mängin Experdi peal
Ja Killzone sest seda saab onlines mängida _________________ Naruto
Naruto: Shippuuden
Full Metal Alchemist
Full Metal Alchemist : Brotherhood
Sayonara Zetsubou Sensei
Midori No Hibi
Haruhi no Yuutsu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Püh Aug 30, 2009 08:45 Teema:
|
|
|
Kusjuures Policenauts'i fännitõlge on väljas. Kliki. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Aug 30, 2009 19:06 Teema:
|
|
|
Toetan eelkõnelejat. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
antiviirus

|
Postitatud: Teis Sept 15, 2009 20:28 Teema:
|
|
|
Konsoolidest on au (loe ''häbi") omada ainult ps'i mis siiani veel täiesti töökorras. Seda sai isegi paar nädalat tagasi testitud kasutades Tekken 3. Peale selle on veel olemas umbes 10 mängu milleest eriti sooviks välja tuua Hosigami - Ruining Blue Earth mis veel on senini üks vaieldamatutest lemmikutest mille peale on kulunud 1000+ tundi (mäng ise üle 99:99:99 ei näita). Kuna Hosigami - Runing Blue Earth'i pole Euroopas välja lastud ning veel ka tänu oma keerukusele pole mäng olulist populaarsust kogunud ning Remake DS'ile paistab järgnevat oma eeläijale. Väga põnev oleks teada kas keegi on veel seda mängu proovinud siin Eestis...
Siin on veel mõningad pildid mängust.
Peale ps on olemas ka arvuti kus enamjaolt on mängitud tänapäeva mõistes "vanemaid" mänge mille jooksutamisega vana raal veel hakkama saab . _________________ The guy with the top hat~. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Teis Sept 15, 2009 20:41 Teema:
|
|
|
minu kollektsioon on viimasel ajal suuremaks muutunud ning erinevus esimese postiga peaks olema märgatav. Kahjuks jäi piltidega versioon seekord kahjuks fotoka puudumisel tegemata.
XBOX:
-halo
-midtown madness 3
-blinx: the time sweeper
-flatout
-rallisport challenge
-nba street vol.2
-pro evolution soccer 4
-enter the matrix
-the punisher
-007: everything or nothing
-grand theft auto: san andreas