Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
SasoriSama

|
Postitatud: Teis Aug 25, 2009 11:58 Teema: Otaku ?
|
|
|
Ma käisin eelmisel JAFF-il ja seal olid sellised lehed/ankeedid ajakirja otaku tellida , 100 krooni , 3 ajakirja ja kaks DVD-d . Noh ma siis tellisin .Esimene ajakiri pidi ilmuma mais ...Siis saime mingi maili et jaanipäevaks , ja siis proovisime helistada ,tükk aega ei võetud vastu aga kui võeti siis öeldi nagu et need tulevad millalgi , ma täpselt ei tea ...Mu vanemad arvavad et see on mingi skämm vms ... Ma loodan ,et äkki Teie teate siin sellest midagi ._. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Aug 25, 2009 12:03 Teema:
|
|
|
Ise ajakirja ei tellinud, aga ilmselt on tegijatel mingid probleemid ajakirja väljaandmisega. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
toomas

|
Postitatud: Teis Aug 25, 2009 16:51 Teema:
|
|
|
Minuteada pole keegi ühtegi tellitud ajakirja veel saanud. Ma pole ise uurinud, aga tõonäoliselt on jälle Masu karvane käpp mängus.
Ma arvan, et genky omab siseinfot selle kohta. Varsti ta avastab selle postituse ja kirjutab siia midagi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Aug 25, 2009 19:48 Teema:
|
|
|
toomas kirjutas: | Ma arvan, et genky omab siseinfot selle kohta. Varsti ta avastab selle postituse ja kirjutab siia midagi  |
Oman oman. Ja ma olen sellest isegi siin foorumis kusagil rääkinud.
Asja eestvedaja ütles, et nende peasponsor läks, suure tõenäosusega masu tõttu, pankrotti ning neil on raha leidmisega probleeme. Ma küll ei tea, miks nad vastavat tagasisidemeili saatnud pole, sest inimesed saaksid aru sellisest põhjusest, aga neil endil eriti hea olla pole. Proovivad septembriks asjaga hakkama saada.
Aga eks näis, mis saab olema. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
exekillan

|
Postitatud: Püh Okt 11, 2009 22:40 Teema:
|
|
|
September suht läbi
On midagi selgunud ? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Okt 11, 2009 22:52 Teema:
|
|
|
Raha olevat olemas ja ta olevat valmis trükkima hakata. Lubas foorumisse ka kirjutada.
Info circa 1. okt.
Via eva.anime.ee foorum. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|