Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
MTI

|
Postitatud: Teis Aug 18, 2009 17:39 Teema: Animeöö 9 (29-30 august)
|
|
|
Mechad tunduvad tobedad. Miks meeldib inimestele vaadata kuidas suured robotid üksteist lõhuvad? See põhjus pole actionis, eesmärk pole võimalikult palju plahvatusi näha ja surematule peategelasele kaasa elada. Mõlemal konflikti poolel on omad head põhjused. Märksõnadeks on: poliitika, manipuleerimine, sõbrad, vaenlased, armastus, viha.
Mis defineerib minu jaoks mecha anime ¾anri pole robotid, vaid kõik mis toimub nende ümber. Tegelased, nende saatused, kuidas nad üksteist mõjutavad ning kuidas nende teod mõjutavad terve maailma edasist käekäiku. Iga tegelase jaoks on ta enda valik loogiline ja tema arvates maailmale vajalik. Mechad on nende jaoks ainuke moodus oma tahet kehtestada. Jää maailmast välja või muuda see enda äranägemise järgi ümber.
29/25 - registreeritud/kohtade arv
(Registreerimiseks saata emailiga mulle oma täisnimi, või mõnel muul viisil teavitada)
Kuupäevad: 29.-30. august 2009
Kellaajad: 19.00 (29.07) - 12.00 (30.07)
Koht: Tähe Noortekeskus, Tähe 101, Tartu (koht võib muutuda, sihikul veel Tähe 4 auditoorium, niiet hoidke silm teemal peal)
Registreerimine: Üritus piirarvuga (25 inimest). Registreerimiseks saata oma täisnimega email aadressile tyhisilm[at]gmail.com. Kohad piiratud!
Pilet: üritus tasuta
Söök ja jook: ise kaasa *
Mida vaatame:**
Gurren Lagann
Gundam 08-th MS Team
Code Geass
Zeta Gundam
Macross Zero
+ alternatiivne kava teises ruumis
* Kohapeal söögitegemisvõimalust pole. Tõenäoliselt võtan ka veekeetja kaasa. Ise kavatsen kohvi juua suurtes kogustes.
** Vaatame olenevalt inimeste soovidest, nimekirja võib midagi lisanduda või sealt kauda.
- Erinevate animete ja mõnikord ka osade vahel toimuvad väiksed vestluse ja arutelu pausid. Põhirõhk siiski anime vaatamisel.
- Varem on olnud magamiseks eraldi ruum, kuid seekord on seal kavas näidata alternatiivset kava. Võtke midagi pehmet endale kaasa kui te ei kavatse hommikuni vastu pidada. Voodeid seal pole.
- Istekohad on üpris piiratud, kuidagi suutsime eelmine kord ära mahutda, loodetavasti ka see kord.
- Küsimusi võib siia teemasse postitada, võib saata PS-e, võid saata emaile (tyhisilm[at]gmail.com), võib isegi häda korral helistada (55581126)
PS. kui on soovitusi animete koha pealt, siis andke aga teada!
Viimati muutis seda MTI (Laup Aug 29, 2009 13:18). Kokku muudetud 7 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
stratofortress87

|
Postitatud: Teis Aug 18, 2009 19:11 Teema:
|
|
|
Milliste tingimuste järgi episoode, mis vaatamisele tulevad valitakse? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Xire

|
Postitatud: Teis Aug 18, 2009 19:38 Teema:
|
|
|
stratofortress87 kirjutas: | Milliste tingimuste järgi episoode, mis vaatamisele tulevad valitakse? |
MTI viskab münti. _________________ Vaadatud anime |
|
Tagasi üles |
|
 |
MTI

|
Postitatud: Kolm Aug 19, 2009 21:58 Teema:
|
|
|
Põhimõtteliselt vaatame asju ikka algusest. See mitu episoodi kujuneb alati välja üldise arvamuse järgi. Tavaliselt üle 5 osa pikemaid sarju ei vaata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Aug 19, 2009 22:07 Teema:
|
|
|
NGEd polegi?  _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Kolm Aug 19, 2009 23:30 Teema:
|
|
|
Kuidas seal lähikonnas parkimisvõimalustega on? |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Aug 19, 2009 23:57 Teema:
|
|
|
shadowman kirjutas: | Kuidas seal lähikonnas parkimisvõimalustega on? |
Ruumi on. Tähe noorteka ees on lai tee ning üle tee on kohe E-Kaubamaja, kus on kahekorruseline parkla
Stopa kirjutas: | NGEd polegi?  |
Hea küsimus iseenesest. Kui just vana NGE sarja ei taha, võib ju selle uuema Evangelion 1.0 võtta. 2.0 pole vist veel subitud. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Aug 20, 2009 00:11 Teema:
|
|
|
Võiks NGE sarja võtta. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Nelj Aug 20, 2009 00:18 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: |
Hea küsimus iseenesest. Kui just vana NGE sarja ei taha, võib ju selle uuema Evangelion 1.0 võtta. 2.0 pole vist veel subitud. |
Subitud on aga kui paljud tahavad camripi vaadata?  _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Nelj Aug 20, 2009 12:00 Teema:
|
|
|
Registreerisin ennast ära, nii et kui keegi tahab Tallinnast autoga saada, siis võib organiseeruda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Xire

|
Postitatud: Nelj Aug 20, 2009 15:04 Teema:
|
|
|
Te ikka pidite NGE'd mainima... -.- _________________ Vaadatud anime |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Reede Aug 21, 2009 14:33 Teema:
|
|
|
shadowman kirjutas: | Registreerisin ennast ära, nii et kui keegi tahab Tallinnast autoga saada, siis võib organiseeruda. |
kui sa reede hommikul liikuma hakkad, siis ma olen käpp XD _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Reede Aug 21, 2009 14:49 Teema:
|
|
|
piuxu kirjutas: | shadowman kirjutas: | Registreerisin ennast ära, nii et kui keegi tahab Tallinnast autoga saada, siis võib organiseeruda. |
kui sa reede hommikul liikuma hakkad, siis ma olen käpp XD |
Hmm... kahjuks ei saa, kuna reede on tööpäev ja ausaltöeldes poleks mul siis laupäeva õhtuni seal Tartus suurt midagi teha ka  |
|
Tagasi üles |
|
 |
MTI

|
Postitatud: Teis Aug 25, 2009 16:14 Teema:
|
|
|
Tuleb veel Evangelion 1.0 ja Rahxephon Movie. Gundamilaadsele poliitilise jagelemise kõrvale törts apokalüpsist! |
|
Tagasi üles |
|
 |
toomas

|
Postitatud: Teis Aug 25, 2009 16:29 Teema: Re: Animeöö 9 (29-30 august)
|
|
|
MTI kirjutas: | Mechad tunduvad tobedad... |
Huvitavalt reklaamid üritust
Huvitav kas Bokurano on ka piisavalt mecha? Ma küll hiljuti vaatasin seda, aga poleks uuesti vaatamisele vastu, sest tegemist on väga hea asjaga minu arvates. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Teis Aug 25, 2009 18:01 Teema: Re: Animeöö 9 (29-30 august)
|
|
|
toomas kirjutas: | MTI kirjutas: | Mechad tunduvad tobedad... |
Huvitavalt reklaamid üritust
Huvitav kas Bokurano on ka piisavalt mecha? Ma küll hiljuti vaatasin seda, aga poleks uuesti vaatamisele vastu, sest tegemist on väga hea asjaga minu arvates. |
Ma olen seda korduvalt pakkunud juba...  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Teis Aug 25, 2009 21:10 Teema: Re: Animeöö 9 (29-30 august)
|
|
|
MTI kirjutas: |
Registreerimine: Üritus piirarvuga (25 inimest). Registreerimiseks saata oma täisnimega email aadressile tyhisilm[at]gmail.com. Kohad piiratud! |
Meh. Ma ei hakka siis oma kohaloluga ruumi raiskama. _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Teis Aug 25, 2009 22:08 Teema: Re: Animeöö 9 (29-30 august)
|
|
|
BornIn1142 kirjutas: | MTI kirjutas: |
Registreerimine: Üritus piirarvuga (25 inimest). Registreerimiseks saata oma täisnimega email aadressile tyhisilm[at]gmail.com. Kohad piiratud! |
Meh. Ma ei hakka siis oma kohaloluga ruumi raiskama. |
Kui sa hoolega vaatad, siis 8 kohta on veel vabad. Peaksid ära mahtuma  |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Kolm Aug 26, 2009 22:17 Teema:
|
|
|
shadowman kirjutas: | Kui sa hoolega vaatad, siis 8 kohta on veel vabad. Peaksid ära mahtuma  |
No ma ei tea... võibolla tõesti registreerun...
Muide... subid või dubid? _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Nelj Aug 27, 2009 09:51 Teema:
|
|
|
Tulen ja toon sõbragi kaasa. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
|