Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
BornIn1142

|
Postitatud: Nelj Aug 13, 2009 00:42 Teema:
|
|
|
Väga lahke, aga me mõlemad teame, et sa unustad selle pakkumise järgmiseks nädalaks ära, septembrist rääkimata.  _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Aug 13, 2009 01:38 Teema:
|
|
|
Paarides on suurem võimalus, et vähemalt paar tööd saavad üle poole maksimaalsest punktisummast. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Nelj Aug 13, 2009 10:57 Teema:
|
|
|
Aaaargh, üldine heaolu mingu metsa, miks keegi MINULE ei mõtle?!?!
(Muide, mis eraldab "Jaapani disko" tavalisest diskost? Kas selle all mõeldakse lihtsalt tantsimist J-popile?) _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Aug 13, 2009 11:38 Teema:
|
|
|
BornIn1142 kirjutas: | (Muide, mis eraldab "Jaapani disko" tavalisest diskost? Kas selle all mõeldakse lihtsalt tantsimist J-popile?) |
Selles osas tuleb üldse mõningasi muudatusi, sest pidu saab toimuma hoopis Genialistide klubis. Jaapani muusika ja stuff, aga asukohaga mujal. Selles osas tuleb mingi aeg teateid. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Nelj Aug 13, 2009 11:40 Teema:
|
|
|
BornIn1142 kirjutas: | Aaaargh, üldine heaolu mingu metsa, miks keegi MINULE ei mõtle?!?!  |
"Paariks loe!" nagu kehalise kasvatuse tunnis ja ongi kõigil paarilised olemas.
Paistab väga lahe üritus tulevat, nii et mul on tõsiselt kahju, et sel ajal kodumaa pinnal ei viibi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Nelj Aug 13, 2009 14:48 Teema:
|
|
|
Tahaks cosplayst osa võtta, kostüüm on ka välja mõeldud, aga mul läheb etteastega raskeks. Nimelt ma mängin raamatut ja päris raske on midagi välja mõelda T_T |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Aug 13, 2009 14:51 Teema:
|
|
|
WeAreX kirjutas: | Tahaks cosplayst osa võtta, kostüüm on ka välja mõeldud, aga mul läheb etteastega raskeks. Nimelt ma mängin raamatut ja päris raske on midagi välja mõelda T_T |
Ütle, et oled Necronomicon. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Nelj Aug 13, 2009 16:51 Teema:
|
|
|
BornIn1142 kirjutas: | Väga lahke, aga me mõlemad teame, et sa unustad selle pakkumise järgmiseks nädalaks ära, septembrist rääkimata.  |
Eino ma võin ju oma mobiili meeldetuletuse panna. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Nelj Aug 13, 2009 21:37 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | WeAreX kirjutas: | Tahaks cosplayst osa võtta, kostüüm on ka välja mõeldud, aga mul läheb etteastega raskeks. Nimelt ma mängin raamatut ja päris raske on midagi välja mõelda T_T |
Ütle, et oled Necronomicon. |
Ma lugesin, et esitlus võinii peab olema minut pikk. Okei ma istun maha ja siis on minut vaikust, raamat ei räägi ega tee midagi, vähemalt see mida mina mängin. Nohh lõpus ma võin end põlema ka panna ja siis muutun tolmuks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Nelj Aug 13, 2009 23:13 Teema:
|
|
|
WeAreX kirjutas: | Ummi kirjutas: | WeAreX kirjutas: | Tahaks cosplayst osa võtta, kostüüm on ka välja mõeldud, aga mul läheb etteastega raskeks. Nimelt ma mängin raamatut ja päris raske on midagi välja mõelda T_T |
Ütle, et oled Necronomicon. |
Ma lugesin, et esitlus võinii peab olema minut pikk. Okei ma istun maha ja siis on minut vaikust, raamat ei räägi ega tee midagi, vähemalt see mida mina mängin. Nohh lõpus ma võin end põlema ka panna ja siis muutun tolmuks. |
Hm, ei usu, et see tuleohutusreeglitele vastaks. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ponytail

|
Postitatud: Nelj Aug 13, 2009 23:56 Teema:
|
|
|
Saaks isegi teisele päevale tulla, kas on ikka rahvast ka teisel päeval? _________________ The world is coming to an end, please LOG OFF! |
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Reede Aug 14, 2009 00:57 Teema:
|
|
|
Kindel tulija, mõlemale päevale, teisel päeval lõpuni jääda ei saa kahjuks...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Aug 14, 2009 12:25 Teema:
|
|
|
Nonii rahvas! Kas on kellelgi võimali pakkuda inimestele öömaja? Minuni jõudis email lätlastelt. Kes mäletavad cosplayereid Hikaru ja Kaoru? Saatsid emaili ja uurivad, kas saaksid kusagil öömaja. On kellegi kahele toredale noormehele öömaja anda? Sellistest lahedatest poistest ei saa ju ometigi ära öelda
Lisaks tuli kiri veel ühelt isikult, kes tuleb nelja sõbraga. Kokku viis. Kõiki ühte kohta mahutama ei pea, aga öömaja oleks tore leida. Nemad tulevad Soul Eateri cosplayd tegema!
WeAreX kirjutas: | Ma lugesin, et esitlus võinii peab olema minut pikk. Okei ma istun maha ja siis on minut vaikust, raamat ei räägi ega tee midagi, vähemalt see mida mina mängin. Nohh lõpus ma võin end põlema ka panna ja siis muutun tolmuks. |
Etteaste ei pea olema otseselt minut pikk, aga soovitatav oleks. Cosplayerite osas on meil hetkel arutelu, kas teha kaks võistlust või mitte: kostüümi ja etteaste oma eraldi. Ilmselt tuleb eraldi, aga me arutame kõik üksikasjad veel läbi  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Reede Aug 14, 2009 13:47). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Reede Aug 14, 2009 13:44 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Lisaks tuli kiri veel ühelt isikult, kes tulevad viiekesi. |
Kas see oli juhuslikult see isik? _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Reede Aug 14, 2009 14:22 Teema:
|
|
|
Ma suudaks ehk vähenõudlikke inimesi umbes 2 mahutada-majutada (no max 4, kui nad on ühest ja samast seltskonnast ja ei taha eraldi ööbida).
Hikaru ja Kaoru on ehk isegi eelistatud, eelmine aasta juba tutvusime.
Tingimused pole just luksuslikud, aga ühe öö ehk magab ära. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShiroiNeko
|
Postitatud: Reede Aug 14, 2009 16:07 Teema:
|
|
|
Ma vist ka ilmun cosplay kostüümis kohale. Aga etteaste... vaevalt küll  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Reede Aug 14, 2009 18:06 Teema:
|
|
|
Ma siis loodan, et etteaste ja cosplay eraldi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
bblurry-angel

|
Postitatud: Laup Aug 15, 2009 12:10 Teema:
|
|
|
Ilmselt kohal.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ayra
|
Postitatud: Püh Aug 16, 2009 14:04 Teema:
|
|
|
Ma olen ka kohal kindlasti. Võtan paar animehuvilisest sõpra ka kaasa, ehk saavad ka pisiku rohkem külge  |
|
Tagasi üles |
|
 |
fishbunny

|
Postitatud: Püh Aug 16, 2009 20:33 Teema:
|
|
|
Blawk kirjutas: | Kurb, et ei ole mul ühtegi sõpra, kes animest huvituks. Jube tore oleks sellisest üritusest osa võtta, aga ei ole kellegagi minna. Aga edu minejatele ja ka korraldajatele. |
ega mul kaua ka ei olnud, aga sellised kohad ongi selle jaoks ju
(muidugi oleneb ka julgusest teistega rääkida ') |
|
Tagasi üles |
|
 |
|