Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Juul 29, 2009 20:21 Teema: Onani Master Kurosawa
|
|
|
Misasi? オナニマスタ黑沢 AKA Masturbation Master Kurosawa, AKA Fap Note, AKA OMK.
Millest see veel on? elu tükike, koolielu, draama, komöödia, 16MS, romantika, onaneerimine
Pikk see on? 30+extra=31 peatükki.
koduleht
Kurosawa on täitsa tavaline endasse suletud 15-aastane poiss. Tal ei ole eriti sõpru ega unistusi ning tema hobideks on muusika kuulamine ja raamatute lugemine. Tal on ka üks traditsioon: Terve päeva imetleb ta oma klassi tüdrukuid ja lõpuks, kui ta on ühe neist valinud, hiilib ta peale kooli kolmandal korrusel asuvasse tüdrukute vetsu ja mõeldes sellele tüdrukule rahuldab oma seksuaalseid vajadusi.
Ja nii see jätkub päris pikka aega kuni lõpuks ühel päeval kahjuks (Kurosawa enda jaoks) või õnneks (loo arengu mõttes) jääb ta vahele ühele tüdrukule kes näeb läbi tema väljamõeldud alibist ja siis teeb ta elu 180-kraadise pöörde.
Nimest ja kirjeldusest võibolla ei paista, aga OMK'l on tegelikult päris tõsine ja endasse haarav lugu mis räägib nii masturbeerimisest ja lõbusast koolielust kui ka koolivägivallast, vaprusest ja tahest muutuda ning mille jooksul võib jälgida päris head karakterite ja nendevaheliste suhete arengut. Manga alguse Kurosawa ja manga lõpu Kurosawa on nimelt kaks täiesti erinevat inimest.
Veel on lahe OMK juures see, et kuna tegu on suhteliselt doujiniliku asjaga siis seal on küllalt homage'i teistele populaarsetele mangadele/animedele nagu Death Note, Suzumiya Haruhi no Yuutsu, Code Geass jpm.
Ja kuna piltideta tutvustused on igavad...
Ega seda mangat niisama ei nimetata Fap Note'ks - Light'i "Just according to keikaku"-nägusid näeb palju rohkem kui oleks võinud arvata.
Kurosawa kinda-sorta sõber on haruhiist ja muidu nöörd (kohustuslik karaoke chapter).
Fabulous!
Mulle igatahes see manga meeldis. 5/5 would read again _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi.
Viimati muutis seda Stopa (Kolm Juul 29, 2009 20:37). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Kolm Juul 29, 2009 20:26 Teema:
|
|
|
[offtopic]imageshack blockib rämedalt, kasuta tinypic'i või midagi.[/offtopic]
Hea ülevaade muidu! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Kolm Juul 29, 2009 20:27 Teema:
|
|
|
Tulin siia foorumisse lootuses, et keegi on teema teinud sellest mangast. Õnneks oligi! Lugesin selle täna läbi ja kiidan heaks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Nelj Juul 30, 2009 00:12 Teema:
|
|
|
Parim manga, mis ma senini lugenud olen. _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kolzar
|
Postitatud: Nelj Juul 30, 2009 00:14 Teema:
|
|
|
Kui keegi on lugenud Kuristik rukkis (kohustuslik kirjandus) siis see tüüp on nagu tema. Suht Light moodi tõesti vahepeal ja plaanid, mis ta teeb, on geniaalsed. veits imelik on algul kuna vot teema on selline kahtlane aga arenedes lahe storyline. soovitan
PS: stopa, seal on isegi dektetiiv Conan sees... _________________ Evil will always find a way. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Juul 30, 2009 01:37 Teema:
|
|
|
See on niiiii kurb  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Nelj Juul 30, 2009 02:03 Teema:
|
|
|
tore manga |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Juul 30, 2009 07:06 Teema:
|
|
|
kolzar kirjutas: | PS: stopa, seal on isegi dektetiiv Conan sees... |
Äi ma tean jah, veits pixeldatud kujul. Aga ega me's nüüd ei hakka kõiki reference'i loetlema  _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Reede Juul 31, 2009 02:39 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | kolzar kirjutas: | PS: stopa, seal on isegi dektetiiv Conan sees... |
Äi ma tean jah, veits pixeldatud kujul. Aga ega me's nüüd ei hakka kõiki reference'i loetlema  |
see väike tüdruk näeb konata moodi välja NATUKE, ja nad käisid DN live actionit vaatamas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Reede Juul 31, 2009 18:06 Teema:
|
|
|
.
liiga vähe vollisid
kisub juba nigui yheks manga pauguks (loe oneshot toim.)
oled saand tegelastega tuttavaks ja juba läbi
masendav... _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Juul 31, 2009 18:27 Teema:
|
|
|
c0en kirjutas: | liiga vähe vollisid
kisub juba nigui yheks manga pauguks (loe oneshot toim.)
oled saand tegelastega tuttavaks ja juba läbi
masendav... |
Las ma arvan, su arust on 14 epi liiga vähe anime jaoks ka, eks?
30 on sitaks piisavalt vollisid. Minu arust sai küll lõpp juba kätte ja ega kõik ei viitsi a la Berserk mangasid lugeda.
Ma reeglina ei viitsigi kui on üle 30 volli. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Juul 31, 2009 19:33 Teema:
|
|
|
See teema ajas mind ka seda järgi vaatama ning pean ütlema, et see oli teistsugune kui ma kirjeldusest ootasin ja selline manga, mida ma tavaliselt ei loe. Aga siiski olid need päris huvitavad paar tundi. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Aug 02, 2009 12:33 Teema:
|
|
|
wat? _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Püh Aug 02, 2009 12:49 Teema:
|
|
|
Äkki sa c0en teed oma viimase postituse uuesti, seekord õigesse teemasse? Ma siis kustutaks siit teemast paar viimast postitust ära. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Esm Aug 03, 2009 12:18 Teema:
|
|
|
valmis _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Reede Veeb 05, 2010 20:49 Teema:
|
|
|
Tõesti, uskumatult hea, lugesin jutti 6h nagu mingi loom.
CULT-manga!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Esm Märts 01, 2010 23:33 Teema:
|
|
|
Will kirjutas: | Tõesti, uskumatult hea, lugesin jutti 6h nagu mingi loom.
CULT-manga!  |
Loen seda just praegu nagu ... loom.
EDIT: 4h 42min. Good stuff. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Teis Juun 25, 2013 18:40 Teema:
|
|
|
Ma mäletan küll, miks seda mangat sujuvalt ignoreerida otsustasin. See sama "Fap Note" tiitel ja eelvaates toodud pildid. Hoolimata sellest, et ka internet sellest pasundas, tundus mulle, et tegemist mingi huumorimangaga, mis keerleb masturbeeriva poisi ja animeparoodiate ümber, ning mis mulle arvatavasti huvi ei paku. Ma ei keskendunud eriti Stopa arvamusele, et see manga "on tegelikult päris tõsine ja endasse haarav lugu". Iseasi muidugi, miks ma sellele järgnevat kiidukoori tähele ei pannud.
Kuna ma siin nii kirjutan, siis on selge, et tegelikult see oli hea manga ja minu algne mulje oli ekslik. Kui kellelgi veel selline mulje on, siis - te eksite. Ma siiski mainiks, et kuigi see oli üks neid haruldasi mangasid, kus kohata sai noorte psühholoogia realistlikku käsitlust, jäi see ehk liiga põgusaks ja pinnapealseks ning jäi loo esimeses osas muu melodraama varju. Kahes viimases köites noorte kooli- ja suheteelu üle põhjalikumalt arutlev stiil oli juba tunduvalt parem. Pinget oskas see autor ka hästi luua, kuigi isiklikult pidasin seda kunstlikuks ja sü¾eele ebavajalikuks. Aga põhimõtteliselt võib soovitada.
Lisa: kuidas te küll nii kiiresti loete? Mimmul paar tundi? Mul läks küll terve õhtu, alla kuue tunni vast ei tulnud. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
|