|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Juul 23, 2009 19:23 Teema: Angel Densetsu
|
|
|
Angel Densetsu
®anr: märul, võitluskunstid, komöödia, romantika, shounen
Peatükke: 84
Kitano Seiichiro on esmapilgul kõike muud kui eeskujulik ja viisakas noormees, kellele meeldib inimesi aidata. Põhjus on lihtne - tema nägu on hirmuäratav ja paneb inimesi teda pidama kurjaks ja vägivaldseks heroiinisõltlaseks. Oma häbeliku loomu tõttu ei saa ta oma seisukohti ka seletada, vähemalt enne kui kõik on minema jooksnud.
Uude kooli sattunud on tal seetõttu raske leida kontakti tavaliste õpilastega, kellega ta tahaks sõbraks saada. Selle asemel leiab ta hulga pahasid poisse ja tüdrukuid, kes teda mõnes kakluses võita tahavad, mistõttu teda pidevalt peksma hakatakse. Aga ta pole mingi papist poiss - lisaks kohutavale näole on tal kaasa sündinud ka anne hoope kehaliigutustega pehmendada ja samal ajal vastased oma välimuse ja arusaamatute karjetega ära hirmutada, nii et nad enda võidu ise maha mängivad.
Niisiis võidab ta tugevaid vastaseid ja on peagi koolis ja kogu linnakeses kurikuulus, kuigi tahtmatult.
JA SIIS saab ta hulga toredaid sõpru.
Mulle meeldis, kuigi põhiteemat jaurati natuke liiga palju.
Kurat, kui sitt tutvustus. sry
Eelarvamused
Kõige parem tegelane, keda ma mangades viimasel ajal kohanud olen. Lihtsalt lahe kutt.
Näe, keegi mõistab! Love-love! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Laup Juul 25, 2009 22:13 Teema: Re: Angel Densetsu
|
|
|
Ummi kirjutas: | Kurat, kui sitt tutvustus. sry |
Ikka parem kui c0eni oma - http://www.baka.ee/foorum/viewtopic.php?t=2208
Aga lühidalt, jah, see on hea manga, mõnus komöödia, soovitan lugeda. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Juul 25, 2009 23:02 Teema:
|
|
|
Ah kurja, ja ma vaatasin veel spetsiaalselt kogu manga foorumi läbi, enne kui teema tegin. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Püh Juul 26, 2009 15:17 Teema:
|
|
|
Järgmine kord soovitan kasutada "Otsi"-funktsiooni, seal saab nt kasutada komplektotsingut "angel AND densetsu" - funkas küll.
Panin vana teema lukku, kuna sinna eriti keegi peale raidomehe ei võtnud kirjutada. Loodetavasti on selle uuega teisiti. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|