Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Kolm Apr 18, 2007 16:34 Teema:
|
|
|
Howli liikuv kindlus oli natuke segasem. Vaimudest Viidud aga sürrim... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
W_W

|
Postitatud: Kolm Apr 18, 2007 16:39 Teema:
|
|
|
Ma vaatasin ka selle täna ära... Minu meelest oli korralik ja hea anime...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
uupps

|
Postitatud: Reede Aug 31, 2007 10:10 Teema:
|
|
|
niih DVD olemas ja päris mitu korda nähtud..
Mulle isiklikult meeldib see väga-väga.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Esm Sept 03, 2007 04:57 Teema:
|
|
|
L O L
anime on hea. oman isegi mingit väljalaset.
aga ma lihtsalt pean end kergendama ( ehk siis selgub loli tekitanud killuke meie kaunist foorumist)KAMMMOOOOOON, duud! mida vanem on inimene, seda ROHKEM ON VÕIMALIK, et tema mõistus midagi head sünnitab. no ma ei saa. kui vana on isik, kes suudab yldse nii kirjutada, et a la wow, ta on vana aga isegi suudab näe lugusi teha ja joonistada ja mida iganes |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Kolm Sept 05, 2007 19:02 Teema:
|
|
|
Sai siis kah see multikas ära vaadatud. Hea muinasjutufilm oli. Tuledeemon oli nummi.
Kanajalgadega kindlus on muidugi hea mõte aga 4 jalga on ikka liiast. 2 jalga (nagu vene nõidade majadel) oleks küllalt olnud. Samuti oli paari halu energia liiga vähe, et sellist kindlust jooksutada. Vannivee kütmisegagi läheks raskeks. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Kolm Sept 05, 2007 20:25 Teema:
|
|
|
Kujuta ette, kuidas selline kindlus kahe jala peal tasakaalu hoiaks? Calciferil oleks palju rohkem tööd olnud.
Ma lugesin muidu ''Howls moving castle''i raamatu ka läbi ja tuleb tunnistada, et mõnes kohas oli film parem, teises kohas raamat. Film ei seletanud ikkagi ära, miks Sophie vanus koguaeg muutus. Samas ei meeldinud mulle filmi juures see i-love-you-you-love-me-we-are-a-happy-family-lõpp. Raamat oli tükk maad naljakam ja lõpp oli neutraalsem st. Howl oli ikka tõbras edasi ja Sophie töötas tema juures edasi. Filmi-Calcifer oli toredam ja filmi-Howl ka tegelikult, sest filmi-Howl muutus linnulaadseks olendiks. Seda ei seletatud ka animes ära ning raamatust jäeti üldse välja, kuigi ma olen rõõmus, et raamatusse jäeti sisse see koht, kus Sophie Howli ¹ampooniriiulid segi ajas, sellel moel Howli juuksevärvi muutuse põhjustas. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Püh Sept 09, 2007 09:24 Teema:
|
|
|
Minu meelest oli veidi haige, et Howl seal nuttis enda koledate juuste üle. Tal oli isegi hullem puberteedihoog, kui mul!  _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Püh Sept 09, 2007 15:39 Teema:
|
|
|
Karstike kirjutas: | Minu meelest oli veidi haige, et Howl seal nuttis enda koledate juuste üle. Tal oli isegi hullem puberteedihoog, kui mul!  |
Raamatus oli veel hullem. Siis muutusid ta blondid juuksed lihtsalt naa-aa-aatukene punakamaks...nagu
''Sa rikkusid mu juuksed ära!''
''...need on ikka samasugused ju.''
''Ei no vaata! VAATA! Vaata hoolikamalt!''
''...aa?''
*järgneb limastumine, mustad varjud ja muu taoline värk*
Aga ma mõistan Howli muret. Mina oleksin ka kisama pistnud, kui keegi mulle punase või blondi juuksevärvi oleks sokutanud. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Püh Sept 09, 2007 16:05 Teema:
|
|
|
Mõnes mõttes küll, aga ennast ära sellepärast ka tapma ei peaks. Lihtsalt solvumine ja nõude loopimine teeks asja ka ära juu.  _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ponytail

|
Postitatud: Püh Sept 09, 2007 21:02 Teema:
|
|
|
Jaa ma mäletan...mul oli suur kinnisidee seda näha. Kui see pöffil 1 korda linastus, olin 1 inimene, kes pileti ostis. Midagi jäi nagu puudu, mingi väike seletus ei mäleta nagu mis täpselt. _________________ The world is coming to an end, please LOG OFF! |
|
Tagasi üles |
|
 |
syne

|
Postitatud: Reede Okt 17, 2008 12:25 Teema:
|
|
|
Huvitav, et keegi ei ole üles märkinud, aga järgmine reede (24.10) kl 19.00 näitab TV1000 Howli kõndivat kindlust:) _________________
Loen | Loetud |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Okt 17, 2008 12:31 Teema:
|
|
|
ponytail kirjutas: | Jaa ma mäletan...mul oli suur kinnisidee seda näha. Kui see pöffil 1 korda linastus, olin 1 inimene, kes pileti ostis. Midagi jäi nagu puudu, mingi väike seletus ei mäleta nagu mis täpselt. |
see tuleb tavaliselt kordusvaatamisel muide. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ewu.

|
Postitatud: Laup Juun 13, 2009 21:40 Teema:
|
|
|
No kui ma olin ming 10 aastane siis mu isa ostis selle (tal on komme osta igast suvakaid DVD'd kokku) ja ma vaatasin seda siis ma ei teadnud veel mis tähendab anime ja nüüd kui ma 4 aastat hiljem avastasin anime maailma otsisin ma selle DVD jälle üles ja siis ma mõtlesin, et kuidas ma ennem ei mõistnud kui väärtuslik see on  _________________ はじめまして, わたし は エヴェリン で す。 とうぞよろしく! |
|
Tagasi üles |
|
 |
MoreThanMeetstheEye
|
Postitatud: Püh Juul 05, 2009 01:14 Teema:
|
|
|
Nägin seda TV1000s täna.See oli teine kord kui ma nägin seda,esimene kord oli ETVs mõni aasta tagasi.Igaljuhul see oli peris hea film,seal leidis aset kõige idiootlikum hetk mida ma olen teles näinud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Püh Juul 05, 2009 01:15 Teema:
|
|
|
MoreThanMeetstheEye kirjutas: | Nägin seda TV1000s täna.See oli teine kord kui ma nägin seda,esimene kord oli ETVs mõni aasta tagasi.Igaljuhul see oli peris hea film,seal leidis aset kõige idiootlikum hetk mida ma olen teles näinud. |
Ma tean, mulle ka see nipple flash ei meeldinud, tundus kuidagi sobimatu. _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
DarkWings

|
Postitatud: Teis Aug 25, 2009 23:38 Teema:
|
|
|
kelle iganes poolt need filmid ka valminud on, on need lihtsalt nii hästi tehtud, et joonis suu ees on ilus ja tegevus.. see kõik ise on juba nii meelde jääv. Mulle väga meeldis see ja olen mitmeidkordi vaadanud aint, et mul endal on olemas saksa keelne varjant
vaimudest viidud ja mononoke ja paljud teised on lihtsalt mega head ^ ^ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|