Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
tyger
|
Postitatud: Kolm Juun 10, 2009 17:48 Teema:
|
|
|
Lõpetasin just Yume Miru Kusuri ja pean ütlema, et sellel on üks tugevamaid stoorisid, mis mina kohanud olen. Soovitan kõigile, kellele vähegi visual novelid istuvad. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Juun 10, 2009 18:40 Teema:
|
|
|
 _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Juun 10, 2009 18:54 Teema:
|
|
|
Ütle palun paari lausega millest seal jutt? _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Kolm Juun 10, 2009 20:33 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | Ütle palun paari lausega millest seal jutt? | Yume miru kusuris?
Ilus tükk see Yume miru kusuri oli tõesti, aga kahjuks mitte midagi väga erilist. Samas kõik lõpud olid väga huvitavad(või siis ühe puhul pagana naljakad tseenid). V.A. siis, kui tainast mängisid ja ühegi chickiga lainele ei jõudnud.
Edit: Tavaline kooli elu, lolist õde ja valikud, mille läbi peategelane satub erinevatesse olukordadesse. Ahjaa poolekohaga töö kah, kus saab mõningat nalja. _________________

Viimati muutis seda inz002 (Kolm Juun 10, 2009 20:34). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Kolm Juun 10, 2009 20:33 Teema:
|
|
|
Shadow of colossuse tegijatelt mingi mäng. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Juun 10, 2009 20:52 Teema:
|
|
|
inz002 kirjutas: | Stopa kirjutas: | Ütle palun paari lausega millest seal jutt? | Yume miru kusuris?
Ilus tükk see Yume miru kusuri oli tõesti, aga kahjuks mitte midagi väga erilist. Samas kõik lõpud olid väga huvitavad(või siis ühe puhul pagana naljakad tseenid). V.A. siis, kui tainast mängisid ja ühegi chickiga lainele ei jõudnud.
Edit: Tavaline kooli elu, lolist õde ja valikud, mille läbi peategelane satub erinevatesse olukordadesse. Ahjaa poolekohaga töö kah, kus saab mõningat nalja. |
Äi, seda ma guugeldasin kohe ise
Mu küsimus oli suunatud acosmatique'le _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Nelj Juun 11, 2009 09:00 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | http://game.watch.impress.co.jp/docs/news/20090610_280876.htmlhttp://game.watch.impress.co.jp/img/gmw/docs/280/876/trico06.jpg |
Trico .. see mäng saab nii lahe olema.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Nelj Juun 11, 2009 09:14 Teema:
|
|
|
Stopa, see on The Last Guardian. Kui sa oled lingi all oleva video ära vaadanud, tead selle sisust sama palju kui 99,999999jne% inimkonnast.
dipsy, mina seevastu arvan, et see saab olema südantlõhestav. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Reede Juun 12, 2009 04:52 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: |
See on lihtsalt Arad Senki ED |
Arad Senki on tehtud Dungeon and fighteri järgi, ning Arad Senki ongi dungeon and fighteri Jaapani k. nimi.. Nii, et dungeon and fighter öelda pole 100% vale  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Juun 12, 2009 09:39 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | Stopa kirjutas: |
Arad Senki on tehtud Dungeon and fighteri järgi, ning Arad Senki ongi dungeon and fighteri Jaapani k. nimi.. Nii, et dungeon and fighter öelda pole 100% vale  |
Ei, ma mõtlen seda, et EDis näidatud pikselgraafika küll ei ole Dungeon & Fighterist pärit. Või mis sa arvad? _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Reede Juun 12, 2009 10:26 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | Stopa kirjutas: |
Ei, ma mõtlen seda, et EDis näidatud pikselgraafika küll ei ole Dungeon & Fighterist pärit. Või mis sa arvad? |
Seda küll jah, sain aru, aga täiesti vale poleks olnud öelda, et see on Dungeon and Fighterist.. Kuna arad senki on dungeon and fighter, ja ED on anime osa, aga pohh see.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Esm Juun 15, 2009 16:33 Teema:
|
|
|
+1 Yume Miru Kusuri. Kurvad lood on parimad. _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BanChan
|
Postitatud: Kolm Juun 17, 2009 06:10 Teema:
|
|
|
Hetkel mul olemas PS3
Mängudeks : Disgaea 3
Cross Edge
Heavenly Sword
Army of Two
X-Blades
Little Big Planet
Dark Kingdom
Naruto |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Kolm Juun 17, 2009 16:54 Teema:
|
|
|
Mängitud. Selline igavavõitu lugu ja selgelt liiga palju rumalaid lolisid. Mängu viimases veerandis läheb lugu heaks, aga lõpp vajub jälle ära. Mängi Utawarerumono-t parem - samadelt tegijatelt, sarnane lugu, aga palju parem.
Hehe, saaks hetkel jooksva anime lõpu ära spoilida, aga nagunii keegi ei vaata seda. _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Kolm Juun 17, 2009 18:29 Teema:
|
|
|
Clawson kirjutas: | Mängi Utawarerumono-t parem - samadelt tegijatelt, sarnane lugu, aga palju parem. |
Just jõudis tears kohale. Sattusin vist rapidshares "happy hour"-i peale. Eks kustutan selle ära ja tõmban Utawarerumono.
Tänan soovituse eest
EDIT: Ei ole siiski minu maitse järgi, pikad, igavad dialoogid + kohutav "battle" süsteem, kus ekraan pidevalt edasi/tagasi tõmbleb. Jätsin pooleli.  _________________ AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Nelj Juun 18, 2009 02:57 Teema:
|
|
|
Mängisin Prototype'i läbi. Sü¾ee oli kuidagi kohati segane ja nõrk, aga hea mäng. Polegi sellist suurt sõjategevust üheski mängus kogenud. Lusti jagub tundideks.
Mind jäi ainult kummita, et kust see mängu nimi võeti? Et siis kes/mis/kus see prototüüp on?
Mäng ise on prototüüp? |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Nelj Juun 18, 2009 19:54 Teema:
|
|
|
Siinpool ekraani on täna hea päev.Sai ära tõmmatud: Epire:total war,Tom Cany's HAWX ja Drakensang.Ei tea kohe millest alustada oma nädalavahetust . |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Juun 19, 2009 07:30 Teema:
|
|
|
Inglise keele õigekirjast?  _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|