Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
tyger
|
Postitatud: Esm Juun 01, 2009 23:42 Teema:
|
|
|
Emohomo. kirjutas: | Põhjendage keegi mulle selgelt ära, miks on alkoholi tarbimine alaealistele seadusega keelatud? |
Kuna see on kasvavale organismile rohkem kahjulik, kui täiskasvanu omale. Loe kahjulikest mõjudest siit. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Esm Juun 01, 2009 23:48 Teema:
|
|
|
Enne täisealiseks saamist ei ole laps suverään oma keha üle. Tal ei ole võimu ega vastutust. Vastutab ühiskond. Alkohol on potentsiaalselt kahjulik. Seega ühiskond kui vastutuaja keelab alkoholi joomise ära. Laps ise ei vastuta oma tegude eest, seega ühiskond ei luba tal alkoholi tarbida, et soovimatuid tagajärgi vältida. Kui inimene saab täiskasvanuks, siis saab ta pihku õllepudeli ja vastutab oma joobes peaga toime pandud sigaduste eest. Vabadusega kaasneb vastutus.  _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Teis Juun 02, 2009 00:36 Teema:
|
|
|
Palju oleks nõus maksma, et näiteks tallinnale Airshipiga tiir peale teha?
Mõistlik pileti hind oleks teie meelest?
Edit: seoses alkoholiga!
Alkohol on klassifitseeritud kui mürk.! st. et te joote mürki ja kui joote liiga palju, siis surete või kahjustate lõplikult siseorganeid. Kehtib pea iga mürgi kohta.!
Ei oma väga suurt küll tähtsust kas oled alaealine või mitte oma käitumist ei suuda ükski joobes inimene kontrollida!!! Kes väidab vastupidist, valetab!
Probleem tekib siis, kui alaealistel igav on ja igavuse kustutamiseks jooma hakatakse! Tulemusena pekstakse vanureid surnuks jne.....
nt. peksis mõni aasta tagasi purjus kamp nolke möödakõndinud noormehe surnuks ja siis põletasid surnukeha, ise olid selle ümber ja vaatasid, Oi kui lõbus oli, Ptüi!
Edit: lugesin seda lehest!
Mul ei ole selle vastu midagi, kui te mulle täis peaga tänaval vastu tulete ja siis rahulikult edasi kõnnite. Paraku ei ole see nii!  _________________ AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Juun 02, 2009 09:00 Teema:
|
|
|
chi kirjutas: | Probleem tekib siis, kui alaealistel igav on ja igavuse kustutamiseks jooma hakatakse! Tulemusena pekstakse vanureid surnuks jne..... |
so true
http://www.youtube.com/watch?v=FBMgkQOjY7U _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Teis Juun 02, 2009 14:28 Teema:
|
|
|
chi kirjutas: | Ei oma väga suurt küll tähtsust kas oled alaealine või mitte oma käitumist ei suuda ükski joobes inimene kontrollida!!! Kes väidab vastupidist, valetab!
[---]
Mul ei ole selle vastu midagi, kui te mulle täis peaga tänaval vastu tulete ja siis rahulikult edasi kõnnite. Paraku ei ole see nii!  | Aga ehk oleks õigem ütelda, et alkohol vabastab sind ühiskonna seatud kammitsatest, moraali- ja eetikanormidest ning toob välja tõelise inimloomuse.
Ja täis peaga kõnnin teistest inimestest tavaliselt kas lihtsalt lõbusamas meeleolus või natuke ebakindlal sammul mõõda. Juttu ajama ei jää, suitsu ega bussipileti raha Elvasse ei küsi... _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Juun 02, 2009 14:56 Teema:
|
|
|
Hypno kirjutas: | Aga ehk oleks õigem ütelda, et alkohol vabastab sind ühiskonna seatud kammitsatest, moraali- ja eetikanormidest ning toob välja tõelise inimloomuse. |
Mis on liiga tihti halb. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Teis Juun 02, 2009 15:10 Teema:
|
|
|
Aga küsimus ei olnud selles. Üleüldse sõltub kõik olukorrast, joobeastmest, aga eelkõige ikkagi inimesest endast. Mõni muutub agressiivseks, mõni lõbusaks, mõni väsib lihtsalt ära. _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Nelj Juun 04, 2009 20:36 Teema:
|
|
|
Ma tegin veidi omaloomingut, mida siin foorumis üldse ei lubata, nii et ma ei ütle mida ma tegin, kuigi see peaks ilmselge olema. Ma homme ehk teen värvi paremaks kui viitsin. |
|
Tagasi üles |
|
 |
little_devil

|
Postitatud: Nelj Juun 04, 2009 20:57 Teema:
|
|
|
kuule.. päris hea  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Juun 04, 2009 21:39 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Ma tegin veidi omaloomingut, mida siin foorumis üldse ei lubata, nii et ma ei ütle mida ma tegin, kuigi see peaks ilmselge olema. Ma homme ehk teen värvi paremaks kui viitsin. |
Tubli töö! Natuke vasakule lähevad mõtted selle animatsiooni peale aga elab üle. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Nelj Juun 04, 2009 22:21 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | raidomees kirjutas: | Ma tegin veidi omaloomingut, mida siin foorumis üldse ei lubata, nii et ma ei ütle mida ma tegin, kuigi see peaks ilmselge olema. Ma homme ehk teen värvi paremaks kui viitsin. |
Tubli töö! Natuke vasakule lähevad mõtted selle animatsiooni peale aga elab üle. |
Ma ei oska selle animatsiooni puhul paremale mõeldagi. _________________ Colorless green ideas sleep furiously.
SDE-inimene
Feilfest |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Reede Juun 05, 2009 07:45 Teema:
|
|
|
Käisin eile Terminator 4 esilinastusel. Mulle tõsiselt meeldis. Kogu filmi õhkkond ja näitlejatöö ja ofc effektid olid viimasepeal. Filmi lõpus oli paar kahtlast momenti mis oleks võinud olematta olla minuarust. Tahan järgmist osa juba.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Reede Juun 05, 2009 08:01 Teema:
|
|
|
Võhik kirjutas: | Ummi kirjutas: | raidomees kirjutas: | Ma tegin veidi omaloomingut, mida siin foorumis üldse ei lubata, nii et ma ei ütle mida ma tegin, kuigi see peaks ilmselge olema. Ma homme ehk teen värvi paremaks kui viitsin. |
Tubli töö! Natuke vasakule lähevad mõtted selle animatsiooni peale aga elab üle. |
Ma ei oska selle animatsiooni puhul paremale mõeldagi. |
Ma küll oskan!
Põnts-põnts-põnts! _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Reede Juun 05, 2009 09:45 Teema:
|
|
|
Afganistanis sai jälle üks Eesti sõdur raskelt haavata! Juba teine nii lühikese ajaga!  _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Reede Juun 05, 2009 11:21 Teema:
|
|
|
Nüüd on kohe ilusam, ei ole selline poolsurnu nahavärv. Panin natuke seksikat läiget ka, aga kuna kvaliteet on suht vilets, ei ole seda kindlasti eriti nähagi. Ühte kohta võiks veel detaile lisada, aga ma peaks need sujuvalt jooksma panema ja ma ei viitsi igat väikest joont, mis võivad näiteks õlekõrremütsis õlekõrred olla(mitte, et ma väidaks, et minu keelatul ja väga hästi varjatud omaloomingul on õlekõrred või midagi nendega soeses), eraldi sättida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Reede Juun 05, 2009 12:39 Teema:
|
|
|
Kohe rõõm on näha, kui intelligentne, vaimukas ja alistamatu võitlusvaimuga on meie kasutajate paremik. Fight the power!  _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
little_devil

|
Postitatud: Reede Juun 05, 2009 13:03 Teema:
|
|
|
Keegi Angels & Demons on näinud? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Reede Juun 05, 2009 13:13 Teema:
|
|
|
dipsy kirjutas: | Käisin eile Terminator 4 esilinastusel. Mulle tõsiselt meeldis. |
Ma just tulin kinost, täitsa tore oli. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Reede Juun 05, 2009 13:58 Teema:
|
|
|
Täitsa norm film oli. Kindlasti kavatsen vaatama minna ka terminaator4 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sporkness

|
Postitatud: Reede Juun 05, 2009 14:22 Teema:
|
|
|
little_devil kirjutas: | Keegi Angels & Demons on näinud? |
Mina olen. See oli päris hea isegi, järgis ka päris hästi raamatu storyline´i (nii palju, kui ma paar aastat tagasi loetud raamatust mäletan). Ilusad eriefektid olid ka.  _________________
  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|