Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Nelj Veeb 19, 2009 22:03 Teema: Kuroshitsuji
|
|
|
genre : komöödia, suppervõimed , mystika
osasid : 26 \ 12 (seisuga 19,02,09)
sisu :
tegevus on viidud eelmisesse/yleelmisesse sajandisse ku on veel härrad ja teenrid...
peategelane (väike tatt) on palganud endale teenriks deemoni.
normaalne sisu pole mingi plänn ja visuaalne pool on ka täitsa ok.
kui nad kõik 26 osa suudavad venitada niihuvitavalt kui need 12 siis ari on päris kobe.
 _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female
Viimati muutis seda c0en (Reede Nov 04, 2011 19:54). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Veeb 19, 2009 22:08 Teema:
|
|
|
Vabandage, kõik selle sarja austajad, aga esimese osa esimesed minutid ajasid mu öökima. See oleks minu poolt kõik. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Nelj Veeb 19, 2009 23:07 Teema:
|
|
|
Ma loen seda mangat, animet vaatasin ehk 2 osa. Kui kogu manga loetud saab, siis ehk vaatan kõik osad mis saan.
Veidral kombel on see manga(ja ka anime) Jaapanis just meessoost inimeste lemmik. Kuigi kohati võiks tegevust/olukordi tõlgendada, kui shonen-ai'd. XD Muidu selline mõnus manga siiamaani. Sündmuste mustrid ehk kipuvad natuke korduma, kuid see ei häiri nii väga. Mulle meeldib kokkuvõttes.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Veeb 19, 2009 23:44 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Vabandage, kõik selle sarja austajad, aga esimese osa esimesed minutid ajasid mu öökima. See oleks minu poolt kõik. |
Kõlab hästi, tõmban. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Reede Veeb 20, 2009 07:38 Teema:
|
|
|
Ei tea, mulle ta meeldis, aga tulid paremad asjad peale ja hetkel on stall'is. Kui vabaneb aega, siis vaatan edasi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Reede Veeb 20, 2009 09:38 Teema:
|
|
|
Ma ei tea mis andmetel sa selle köh köh tutvustuse kirjutasid aga osasid on väljas 19 ja subiduna 18. Ja sinu nö kirjelduse põhjal võin oletada, et sa ei ole seda üldse vaadanud. Siia ka siis palve kõigile, et kui teed mingist animest foorumise tutvustuse tee seda neutraalsest vaatevinklist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Veeb 20, 2009 15:46 Teema:
|
|
|
tõrvik kirjutas: | Siia ka siis palve kõigile, et kui teed mingist animest foorumise tutvustuse tee seda neutraalsest vaatevinklist. |
Aga kui teed arvustuse, tee seda oma vaatevinklist.! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Reede Veeb 20, 2009 15:50 Teema:
|
|
|
See on c0en ju. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Reede Veeb 20, 2009 19:03 Teema:
|
|
|
Suutsin vaadata tervelt 2 osa.
Nende põhjal väidan, et tegu on vaimuvaesuse ja nõmedate naljadega täidetud animega. |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

|
Postitatud: Reede Veeb 20, 2009 19:05 Teema:
|
|
|
no minuarust on se ju päris huvitav
peaaegu et hellsing mingit metsikut pedenalja ka ei ole
irw
paistab et kas minu maitse on metsas või teised on lihtsalt maitselagedad
ps.
ma olen arvustusi tehes väga neutraalne tee neid posterite põhjal (vaatan pilti ja arvustan) _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Reede Veeb 20, 2009 20:11 Teema:
|
|
|
tõstaksin positiivsetena esile järgmisi aspekte:
irooniliselt mõõdutundetu nägemus Euroopa aristokraatia eluolust ja süüdimatu suhtumine ajaloolisesse tõepärasse,
hea ja vaheldusrikas välimus,
tonaalsuse kiire ja prognoosimatu vaheldumine: komöödia, põnevik, action/vägivald/horror, melanhoolia, domestic bliss, kinkyndus jne,
sisu on minu jaoks täiesti piisavalt. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Arno

Liitunud: 12 Märts 2006 Postitusi: 147 Asukoht: Männiku karjäär
|
Postitatud: Laup Veeb 28, 2009 20:22 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | tõstaksin positiivsetena esile järgmisi aspekte:
irooniliselt mõõdutundetu nägemus Euroopa aristokraatia eluolust ja süüdimatu suhtumine ajaloolisesse tõepärasse,
hea ja vaheldusrikas välimus,
tonaalsuse kiire ja prognoosimatu vaheldumine: komöödia, põnevik, action/vägivald/horror, melanhoolia, domestic bliss, kinkyndus jne,
sisu on minu jaoks täiesti piisavalt. |
Nõustun üleval olevaga
See anime ei ole küll just kesteabmis haruhi või mis iganes mõni sellest siin loodab? aga sisu poolest on ta täitsa huvitav ja sellest piisab et seda vaadata
ala viimased osad tunduvad ka väga huvitavad kuna hakatakse vaikselt otsi kokku tõmbama ennem lõppu _________________ __________________
ATSSSURRRRRRRR
"" |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Esm Märts 09, 2009 01:43 Teema:
|
|
|
lugesin mangat, niipalju kui seda on. ütleks, et erinevused on päris suured. ripperi arc on animes suht'üks-ühele, curry arc mingil määral ümbertöötatud, ja kogu seda inglite ja nukkude arci ja kättemaksu-haudumise-teemat, mis animet enam-vähem kannabki, manga esimeses 30 peatükis lihtsalt ei ole. heroiini ka pole, hiina maffiast on ainult vihjed jne. pool aega on samad tegelased mingis täitsa teises loos... mis on väga hästi joonistatud, aga mulle tundub, et animevariant meeldib mulle sisu poolest rohkem.
spekuleeritakse, et 26-le osale tuleb lisa. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
uupps

|
Postitatud: Püh Märts 29, 2009 12:03 Teema:
|
|
|
Ei mäletanud selle teema olemasolu JA otsingus ka ei leidnud ja tegin ilusti juba uue teema ära ja siis Ummi näitas selle teema olemasolu... seega kopin oma teksti siia ilusti (Ummi soovitusel)
uupps kirjutas: |
anidb
®anrid: Komöödia, fantaasia, ajalooline, shounen, üleloomulikud võimed
Osade arv: 24 (Praeguseks väljas ja subtiitritega saadaval kõik)
Ühe osa pikkus: 25 min
Antud anime on siis tehtud samanimelise manga järgi, mis hakkas ilmuma 2006. aasta septembris, anime 2008. aasta oktoobris ja ise avastasin ta enda jaoks alles paari päeva eest.
Sündmustik tiirleb peateener Sebastian Michaelise ja tema 12-aastase isanda Ciel Phantomhive'i ümber Londoni lähistel. Ciel, muideks, on ka perekonnapea JA juhib pere kommi- ja mänguasjaimpeeriumit, kuna ta isa hukkus 3 aastat varem toimunud tulekahjus ja nüüd on ta perekonna ainus järeltulija.
Sebastian see-eest on üks huvitav ülemteener. Nimelt pole asju, millega ta hakkama ei saaks, aga asi on muidugi selles, et he's one hell of a butler (seda fakti korratakse korduvalt).
Cieli ja Sebastiani vahel on üks omamoodi leping, mille tulemusel on väikese peremehe parema silma peal pentagramm, kuid tavaliselt kannab poiss musta silmasidet (selline nagu piraatidel).
Noor perekonnapea
Sebastian, kui ta just parajasti ei pahanda ülejäänud tööjõududega...
...ja kui tööjõud tööd ei tee.
Üks tööjõududest tegi midagi algse aiaga ja see tuli asendada kiirelt millegagi... (tuletan meelde, et sündmustik leiab aset Inglismaal, kus selline vaatepilt just eriti tavaline pole)
Noorele peremehele meeldib lauamänge mängida äriasju ajades
Hetkel on vaadatud vaid 4 osa ja siiani olen leidnud ta endale väga meeldiva olevat ja praeguse järgi soovitaks teistelegi ning kindlasti on kaasbakalaste hulgas ka antud anime jälgijaid.
Btw, Sebastian on kuum animemees. :x | |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

|
Postitatud: Püh Märts 29, 2009 12:38 Teema:
|
|
|
uskumatu
ma polegi ainus perv kes seda vaatab
 _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Laup Apr 04, 2009 00:33 Teema:
|
|
|
lõpp ei olnud suurem asi imo ja suht'kustutas lootused järgmise hooaja võimalikkusest. vähemalt manga läheb praegu päris huvitavas suunas edasi. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Nelj Mai 21, 2009 12:28 Teema:
|
|
|
Viimane chapter 33, mis ma sellest mangast lugesin on omg omg omg omg omg kui hea ... Ma armastan seda mangat. Animet ma kohe ei julgegi vaadata, kui kommenteeritakse et kuidagi jama lõpp hooajal jms. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
dakillabeib

|
Postitatud: Laup Mai 23, 2009 22:10 Teema:
|
|
|
Mina vaatasin animed, mangat ei ole viitsinud lugeda ja arvatavasti ei loe ka kunagi...
Anime oli suht vaadatav, põnevamaks läks minu meelest just teisel poolel. Mõned segavad nüansid olid, aga üldiselt midagi negatiivselt öelda pole.
Väga meeldis ka teine Ending Lacrimosa  |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Esm Juul 13, 2009 03:08 Teema:
|
|
|
nonii, vahepeal on siis ikkagi teine hooaeg välja kuulutatud. üldiselt arvatakse, et continuity huvides selgub siis, et esimese hooaja lõpu osades toimunud totaalne häving, surmasaamised jne olid ainult unenägu või hallukad. järgmise aasta jaanuaris siis näeb.
lisaks pidi olema 9. dvd-l üks lisaepisood, mida teles polnud. see ilmub septembris.
ja manga olevat inglise keelde ära litsenseeritud, kahjuks mingi väike ja aeglane kirjastus. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|