|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
zindrel

|
Postitatud: Kolm Mai 20, 2009 12:15 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | Kallid Arad Senki vaatajad, kust kurat te sube saate? Ma leian, et ainult Ronery subib inglise keelde ja neilt ma leian ainult kaks esimest episoodi.  |
Õpime kasutama AniDB'd ja leiame, et Ronery on teinud subid juba kuuele osale. Siis lähme TokyoTosho'sse, kirjutame otsingusse "arad senki" ja ongi kõik vajalik saadaval. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Kolm Mai 20, 2009 17:20 Teema:
|
|
|
Osa 6 tõstis Hatsukoi Limited'i jälle vaadatavate hulka. Vähemalt praeguse seisuga. Unustamine, et isegi inimestel kes on sulle vastumeelsed, on tunded, on paha paha komme.
Hanasakeru Seishounen langeb aga kahtluse alla. arvatavasti jääb pooleli. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Teis Juun 16, 2009 01:37 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | Osa 6 tõstis Hatsukoi Limited'i jälle vaadatavate hulka. Vähemalt praeguse seisuga. Unustamine, et isegi inimestel kes on sulle vastumeelsed, on tunded, on paha paha komme. |
Üle kahe hea osa on üks osa fanservice'it Tuleb ära kannatada! _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Reede Juul 03, 2009 07:41 Teema:
|
|
|
Nüüd väikesed kokkuvõtted minu animest , mis siin nimekirjas on
K-On meeldis
Hea anime, nalja saab palju. Eriti peategelane, kes liitub klubiga, aga ei tea kitarri mängust midagi. Klubis on veel kolm tüdrukut, kes jagavad natuke muusikast. See anime räägibki nende klubi toimetamisest.
Higashi no Eden meeldis
Üks veidramaid animeesid mida ma näinud olen. Petegelased on poiss ja tüdruk, poisil on mälukaotus ja mingi huvitav telefon, kus on peal 10 triljonit virtuaalset raha. OP on inglise keeles. Lõpp jäi natuke poolikuks. Kui ma aru sain lõpusubtiitritest, et novembris tuleb animele järg. Muidugi joonistusstiil on harjuamta. Eriti need ninad , mida nädatakse. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MoreThanMeetstheEye
|
Postitatud: Püh Juul 05, 2009 01:19 Teema:
|
|
|
Valkyria chronicles oli päris hea aga uus versioon FMAst ei meeldinud,see oli liiga lapsik ja jättis paljud head kohad vahele ja rikkus mu lemmik episoodid.Ainult neid kahte olengi siit nimekirjast näinud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Püh Juul 05, 2009 20:26 Teema:
|
|
|
Lõpptulemus:
pooleli jäid: Sengoku Basara, Asura Cryin', Tears to Tiara - lihtsalt ei tõmmanud.
Higepiyo - julgen arvata, et fushi eksis, kuna esimese osa põhjal ei olnud naljad etteaimatavad. Nimelt keskendus esimene osa absurdihuumorile, edaspidi aga lamedatele ühekordsetele naljadele.
edukalt lõpuni:
Queen's Blade - ükskord seda Ummi ja Inz002'ga koos vaadates tegime kehavormide kommenteerimisvooru, mis lõppes küll stiilis: "ass, ass, boobs, ass, boobs, boobs, ass" mis ütleb üsna palju selle anime kohta. Sügavat sisu sealt otsida ei maksa, aga just halvaks animeks ka pidada ei saa. Halb otsus oli aga esimese osa ülikõva OP ja ED vahetada mõttetu ja halva fanservice'i vastu.
K-On, mis mingi aeg järgis mustrit, et paarituarvulised osad olid halvad ja paarisarvulised olid head. Armas väike anime armsate tegelastega. Kardan aga, et tegemist saab olema mõjuvõimsa animega, sest juba praegu spekuleeritakse, et K-On'i sugune uustulija on mõjutanud sellist animetööstuse fenomeni nagu Haruhi. Tegemist on küll hea animega, aga sellise stiili esiletungimist küll näha ei tahaks. Ja bassist on ikka veel seksikas.
Tayutama - ei midagi sisukat, ei midagi halba, ei midagi head. Sarja keskpaik on juba ununenud, algusest jääb meelde hõbedajuukseline loli haamriga, ning lõpp, mis ületas kli¹eelisuse piire. Ei soovita vaadata.
jooksvad
FMA - uus hooaeg on minu arust nõrgem kui vana, sisaldades halba ja banaalset huumorit. Kui vana sari suutis kombineerida ülimalt sünged kohad ja pisarateni naerma ajava huumori nende kahe vahele kuristikku tekitamata, siis kohatine slapstick ja lihtsalt maitsetus ületavad igasuguse piiri. Üks tuttav mainis, et ta poleks imestanud, kui isegi Hughes'i matusel oleks mõne labase naljaga maha saadud. Õnneks oli seal väga imposantne Mustangi ilmaennustus. Sarja päästab endiselt hea sisu ja samad karakterid.
Shangri-La - anime, mis mul isiklikult pendeldab pidevalt mahakandmise piiril. Kõik tegelased ajavad oma joru, ilma et nende vahele tekiks lõpuks mingitki seost. Kui välja arvata üksikud maailmate kattumise momendid, võiks arvata, et paralleelselt jookseb mitu erinevat animet, mille taust on natuke sarnane. Momoko transseksuaalinaljad olid esimesed paar osa naljakad, nüüdseks aga väga pingutatud. Kui ei ole praeguseks vaatama hakanud, ei tasu ka.
Fight Ippatsu! Juuden-chan - Selle hooaja moehaiguseks on vist põiepidamatus. Ei tahtnud oma silmi uskuda, kui seda näidati Queen's Blade'is ühe korra ja siin lausa kaks korda. Muidu veel vaadatav, aga vilets peldikuhuumor võiks maailmast kaduda. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Kolm Juul 08, 2009 13:51 Teema:
|
|
|
Tore hooaeg oli. Lühidalt siis:
Parimad:
Eden Of The East:
Sai minult skoori 8/10, oleks võinud isegi 9/10 saada, aga kunstistiil mulle ei meeldinud. Aga karakterid ja story oli väga hea, kindlasti soovitan kõigile.
K-ON
Üks väga hea tükike-elust tüüpi anime. Löövaks artikliks oli selle anime puhul pidev MOE tunne ja paar keskpärast nalja. 8/10. Soovitan kõigile, kes vähegi tükike-elust ¾anri kannatavad. Ja nõustun Suvalise Kangelasega, bassist on ikka seksikas.
Basquash
Alles käib küll, aga siiamaani on mulle meeldinud. Hea story, hea soundtrack, väga hea animatsioon, nõmedad karakterid. Hetkel 8/10. Soovitan korvpalli, mechade või mõlema fännidele.
Keskmised:
Hayate The Combat Butler
Tundub, et uus stuudio, mille animatsioon mulle rohkem meeldib, kui eelmise, on võtnud uue suuna pea¾anri osas. Kohati tundub, et romanssi on rohkem kui komöödiat, mille peale terve esimene seeria ehitatud oli. Häid nalju on vähe ja paroodia on unustatud. Siiski, fanservice on ka päris tore. Hetkel 7/10.
Full Metal Alchemist: Brotherhood
Hea story ja head äktsion-stseenid on teise hooaja nõmedad ''naljad'' natukene üle trumbanud, puhtalt sellepärast vaatan edasi. Hetkel 7/10, võimalik 8/10 kui need niinimetatud naljad ära lõpetatakse.
Hatsukoi Limited
Selline keskmine tükike-elust tüüpi anime paari helge momendi ja mõne hea pantyshotiga. 7/10.
Cross Game
Ma ei saa üle sellest, et sellel animel väga hea story on ja väga halb kunstistiil on. Algus oli mul probleeme nais- ja meeskarakterite ära tundmisel. Sellepärast hetkel 7/10.
Phantom ~Requiem For The Phantom~
Paar huvitavat episoodi on olnud, aga üldiselt väga keskpärane äktsion-sari. Hetkel 7/10, täiesti võimalik 6/10 lähitulevikus.
Higepiyo
Paar head nalja on olnud, aga ei midagi enamat. Aga samas pole kahju ka sellest 5 minutist, mis iga nädal selle peale kulub. Samamoodi nagu Phantomiga, hetkel 7/10, aga võimalik 6/10 kandidaat.
Edasi ei vaadanud ma Valkrya Chronicles'i, Shangri-La'd, Marie & Gali't, Natsu No Harashi't ja Sengoku Basarat. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Kolm Juul 08, 2009 19:09 Teema:
|
|
|
Selle hooaja parimad animed oli...
Hajime no Ippo: New Challenger-Esimesele hooajale sarnane huumor (Kuigi paaris viimases osas, oli huumor kyllaltki imelik ja sarnanesid kyllaltki halbadele Jaapani Gag-idele.) ja v6itlused olid sama huvitavad ja m6nusad, kui esimeses hooajas.
Fullmetal Alchemist: Brotherhood- Kuigi huumor ei ole eriti hea, teeb selle anime vaadatavaks selle story ja characterid.Kuna ma eriti ei m2leta midagi esimesest hooajast, siis ei tea ma midagi v6rrelda (Ega kavatse midagi v6rrelda).
Minu arust halvimad
K-On..Mina ei kavatse vaadata animesi mingi moe-suse, ega naiste lauldud nö armsate laulude pärast...
Saki- Täielik häbiplekk Mahjongi ümbritsevatele animedele..Liiga suur otakubait minu maitsele...Ja mängudes puudub pinge (Mis tegid Akagi ja Legendary Gambler Tetsuya nii huvitavaks.).
Ma arvan, et edasi mul animesi nimetada pole vaja, sest ma olen liiga laisk =) _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Reede Juul 10, 2009 00:30 Teema:
|
|
|
vaatasin mõne päeva jooksul Higashi no Edeni korralikult algusest lõpuni. hinnang on läbinisti positiivne. mulle meeldivad lood, millel pole üheselt määratletavat ¾anrit ja mille puhul mul pole mingit ettekujutust, mis järgmises osas juhtuma hakkab. visuaalne vormistus oli mu meelest suurepärane ja tegelased ka sümpaatsed. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Teis Juul 14, 2009 21:58 Teema:
|
|
|
Kuna minu tihedas graafikus ei jää pideva pidutsemise ja muidu elamise (höh höh (ok, tegelikult vaatasin paremaid asju nagu EVAt ja Jigoku Shoujot jne)) kõrval palju aega hiina multikate vaatamiseks, siis alles praegu saan mingit hooaja ülevaadet kirja panna.
järjestuses halvimast parimani:
Hatsukoi Limited(Dropitud) - Ei vääri mainimist. Sellest animes ei ole lihtsalt minu jaoks mitte midagi mis kutsuks vaatama. Tavalised pantsushotid, tavaline highschool romance, tavaline delinquent meespeategelane, tavalised naljad. Peale esimest osa jäi tunne nagu ma oleks viimased 25 minutit koomas olnud sest tõesti midagi mälestusväärset pähe ei tulnud.
Basquash(Dropitud) - Veider, peale esimese osa vaatamist ma tegelikult ootasin teist osa, aga möödus mingi 10 nädalat ja ma märkasin, et pole ikka veel viitsinud teist osa tõmmata. Kuigi tegelikult oli anime visuaalselt ilus ja ka sisu võis ka välja kannatada. Ei saagi päris aru, miks ei kutsunud edasi vaatama.
Ristorante Paradiso(Pooleli) - Vähki ei ravi, aga vaatamist väärib. Pooleli on see kuna ma pole lihtsalt viitsinud seda veel lõpuni vaadata. Aga kindlasti vaatan.
K-on(läbi) - Selle hooaja moeröögatus. Multikas nunnudest tüdrukutest kes üritavad vahest midagi naljakat teha kui bassist misiganestanimioli samal ajal ei emotse. Muusikaga pole sel animel midagi pistmist. Keskmine anime keskmisest kõvasti halvemate joonistustega ja animatsiooniga. Uuesti ei vaataks, paari kuu pärast unustan ja enam sellest ei mõtle kunagi.
K-on artist kirjutas: | Anatoomia? Proportsioonid? Perspektiiv? lol mis need on? |
Tegelikult mulle ei meeldi kõige rohkem, et tänu K-online sai kannatada Haruhi teise hooaja kvaliteet.
Tegelikult mulle meeldib kõige rohkem, et tänu K-onile on meil sellised asjad.
Slap up Party Arad Senki(pooleli) - Tekitab minus oma muusika- ja üldise stiiliga tunde, nagu mängiks ma mingit MMORPGd, mis on tore . Aga nagu ka kõik muud selle hooaja animed ei sisalda see tegelikult midagi väga head. Kui ainult et see maag on nunnu.
Ahjaa, mu õde ütles selle kohta "Kuidas sa midagi sellist vaadata saad? See on nagu mingi Naruto juba ju wtf.".
Natsu no Arashi(läbi) - Nendest mis mina olen näinud selle hooaja parim. Võibolla selle pärast, et Higashi no Eden alguses oma plakatiga ei kutsunud üldse vaatama. Võibolla selle pärast, et mulle meeldivad Kobayashi Jin'i asjad. Võibolla selle pärast, et see oli SHAFTilikult stiilne. Peaks vist manga käsile võtma, huvitav, kaua Jun veel trapitab seal? _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Reede Juul 17, 2009 08:59 Teema:
|
|
|
Natsu no Arashi! meeldis kui hakate vaatama, siis alates teisest osast. See on anime esimene osa ja esimene osa on anmie lõpu osa. Muide tätsa friik anime. Palju nalja ja mõningad kurvad kohad. Eriti Cosplay stiil oli animes väga muhe.
Asura Cryin` meeldis
kindlasti jään ootama teist hooaega. Algusosad tundusid igavad, aga mida edasi, seda asi paremaks läks. Anime lõpp on kurb. Seal animes tuleb aru saada kes on inimesed ja kes pole. Iga osaga arutatakse järjest lahti see puzzle, mis on algul väga segane. Mis on peategelaste motiivid ja miks nad võitlevad omavahel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Reede Juul 17, 2009 09:44 Teema:
|
|
|
Esimene osa ei ole kusjuures viimane osa vaid pigem eelviimane, sest viimases tulevad sellel saksa t¹ikil misiganestanimi oli flashbackid esimesele osale ju? _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|