Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Xire

|
Postitatud: Kolm Mai 13, 2009 10:48 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Minu arust on näiteks iga uus One Piece'i osa peopidamist väärt. Sellepärast ma ju kurat kirjutangi, et Maybe someone will start caring. Miks inglise keel siin foorumis nii populaarne on, haige keel minu arust.
Mulle meeldivad hormoonid. |
Olen käpp. Võiksime, siis oma lemmiktegelase vms moodi riides kah olla. Samas ega palju inimesi vist kohale ei ilmu: sina, mina ja jackwood. Rohkem OP fänne vist eriti ei olegi siin. _________________ Vaadatud anime |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Kolm Mai 13, 2009 13:57 Teema:
|
|
|
Mormoonid kirjutatakse eesti keeles kolme o-ga just eelnvalt kasutatud kujul.  _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Nelj Mai 14, 2009 16:14 Teema:
|
|
|
Ostsin just Elioni digiboksile komponent-otsikutega kaabli, et laupäeval minu tagasihoidlike võimaluste juures parima saadaoleva kvaliteediga Eurovisiooni vaadata.
Vabarnamees ütles selle peale, et ma hirmutan teda sama palju kui Trash.
 _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Nelj Mai 14, 2009 16:18 Teema:
|
|
|
...mis puutub teie mõlema reaktsioonidesse Eurovisiooni lauluvõistluse suhtes, siis kindel see. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Nelj Mai 14, 2009 16:50 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | Ostsin just Elioni digiboksile komponent-otsikutega kaabli, et laupäeval minu tagasihoidlike võimaluste juures parima saadaoleva kvaliteediga Eurovisiooni vaadata.
 | Ah nii, et jäetakse animeöö ära ja tullakse sinu juurde Eurovisiooni vaatama :O
*trallalla* _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Nelj Mai 14, 2009 16:54 Teema:
|
|
|
inz002 kirjutas: | erick kirjutas: | Ostsin just Elioni digiboksile komponent-otsikutega kaabli, et laupäeval minu tagasihoidlike võimaluste juures parima saadaoleva kvaliteediga Eurovisiooni vaadata.
 | Ah nii, et jäetakse animeöö ära ja tullakse sinu juurde Eurovisiooni vaatama :O
*trallalla* |
Ei, ma ei lase kedagi uksest sisse Animeöö nimel! _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Nelj Mai 14, 2009 17:09 Teema:
|
|
|
False alarm, guys, tsekake meili.  _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Mai 14, 2009 17:14 Teema:
|
|
|
Animeöö jääb jah kahjuks ära. Kõik, kes korraldaks, on hõivatud ning mina sel ajal üldse Soomes. Seega järgmine animeöö alles augustis. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Nelj Mai 14, 2009 17:16 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | False alarm, guys, tsekake meili.  | Nagu ma ütlesin, jäetakse ära... ei ole siin midagi öelda muud... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Nelj Mai 14, 2009 17:46 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | Ostsin just Elioni digiboksile komponent-otsikutega kaabli, et laupäeval minu tagasihoidlike võimaluste juures parima saadaoleva kvaliteediga Eurovisiooni vaadata. |
Parima kvaliteediga Eurovisioon tuleb vaid elektrivõrgust lahtiühendatud telekast.
Küsimus neile, kes jälgivad: kas see aasta mõni hea laul ka on? _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Mai 14, 2009 20:15 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Küsimus neile, kes jälgivad: kas see aasta mõni hea laul ka on? |
Minu jaoks kuulatavaid on täitsa olemas: Norra, Saksamaa, Soome, ©veits ning ka Montenegro. Top 5 head ja halba minu arvates koos videolinkidega siin. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Nelj Mai 14, 2009 20:32 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | cenorig kirjutas: | Küsimus neile, kes jälgivad: kas see aasta mõni hea laul ka on? |
Minu jaoks kuulatavaid on täitsa olemas: Norra, Saksamaa, Soome, ©veits ning ka Montenegro. Top 5 head ja halba minu arvates koos videolinkidega siin. |
oh, väga lahe, eks ootasingi küsimust kirjutades, et just sina traditsiooni kohaselt vastad  _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Nelj Mai 14, 2009 20:33 Teema:
|
|
|
Selle aasta hea lugu on see. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Nelj Mai 14, 2009 20:37 Teema:
|
|
|
Xire kirjutas: | Rohkem OP fänne vist eriti ei olegi siin. |
Minu 44 volüümi mangat vaidlevad vastu. Fakt, et ma anime reguraalse jälgimisega ei tegele tuleneb sellest, et mul pole aega ja ruumi, et tõmmata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Mai 14, 2009 20:46 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Selle aasta hea lugu on see. |
Ooh, ma hääletasin selle poolt. Minu ainus hääl, seni.
Varsti hakkab teine saade. Seekord saab seda nende härraste seltsis nautida. Nemad saavad olema ka mu ainsad kaaslased laupäevasel finaalil *nuux* _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Mai 14, 2009 21:15 Teema:
|
|
|
Lisaks Eurovisiooni teemasse puutuvalt ka selle lingi. Seal on kõik üleval ja poolfinaalide kaupa ära jaotatud. Eesti on most viewed järgi viiendal kohal Oli isegi neljandal kohal, aga nüüd Kreeka ette trüginud. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Emohomo.
|
Postitatud: Nelj Mai 14, 2009 21:53 Teema:
|
|
|
Eurovisioon on pededele. See on nii võtlts kuidagi. Sa lähed selle ühe lauluga Euroopat jalust niitma. No mida sa loodad? Seal on kõik pigem see, mis riik keda rohkem toetab (loe: on naabrid). Vähemalt nii on mulle tundunud.
Muidu keegi rääkis mulle, et seal pidi olema kohutavalt palju LED ekraane... _________________ *poke* |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Mai 14, 2009 22:12 Teema:
|
|
|
Eurovisiooni üleelmise aasta võitja (oli vist serbia) puhul tehti selline asi, et võeti vastava piirkonna hääletused ära ning tulemused olid enamvähem samad. Sõltub pigem olukorrast.
Mina isiklikult olen Eurovisiooni üle kümne aasta juba jälginud ja ei leia, et see midagi nii halba oleks. Show ja laul. Ma ei oota ka samas selt mitte midagi erilist, niiet mul raske pettuda. Kuigi mõned Eesti viimati saadetud lood (Leto svjet ning see tibidepunt diskorivärgeldusega) olid lihtsalt masendavad. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Nelj Mai 14, 2009 22:18 Teema:
|
|
|
Leto Svet oli jumala lahe ju! _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|