|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Hinoto

Liitunud: 2 Juul 2004 Postitusi: 118 Asukoht: seal kus tuul puhub
|
Postitatud: Kolm Märts 29, 2006 18:41 Teema:
|
|
|
ojee nüüd tegevust kolmeks päevaks ja ajud juba ehmusid halliks! aitäh siis kui see on tänamist väärt!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Kolm Märts 29, 2006 21:36 Teema:
|
|
|
Ega jah müts maha nende ees kes on viitsinud kõik need alles hoida ja koguda.
No mina vist siis ikka ei ole selline suur austaja ( fanat), et koguks neid kuhugi kappi või selle otsa, tolmu koguma. Vaatan ja lähen edasi, et uut ja huvitavat vaadata ning mitte samastada nähtud omadega. Hoian ainult seda mis on südamest hoidmist väärt.
Kuid jah eks see ole mina. On ka olnud tahtmist hoida ja koguda, aga pole suutnud ning netis on kõik käe ulatuses olemas!?! _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ewu.

|
Postitatud: Nelj Mai 07, 2009 22:03 Teema:
|
|
|
Fruits Basket; DNAngel; This ugly yet beutiful world; Clannad; Air(tv); kõik Full Metal Panicud; Marmelade boy; Ouran high school club; Seto no hanayome; his & her Circumstances; Mermaid melody (pure); Full moon; The Melancholy of Haruhi Suzumiya jne... see nimekiri on veel väga pikk aga ma ei mäleta lihtsalt mõndade animede nimesi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|